EID Mubarak Decoraion po Kući, Mesec Zvijezda DOVEO Zavese Svjetlo Niz Garland Islamski Muslimana Zabavu Al Bajrama Ramazan Božić Dekor

  • KM14.10
  • KM29.90
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Prati nas uživati Fanovi Ekskluzivni Popust

1.VIP Cijenu i Ekstra Popust za Sljedbenici

2.Znajući pridošlice,Radnju Promociju

3.Pobjeda besplatno Proizvoda ili velika Kupone i drugih Povlastica unapred

Povratne informacije:

1. Molim vas, ostavite 5 zvezdica povratne informacije ako si zadovoljan sa naših proizvoda i službe, mi ćemo to cijenim (Stvar kao što je Opisano 5 zvjezdica, Komunikacija 5 zvjezdica, Brodska put 5-zvijezda).

2. Ako proizvoda koji si primio je oštećen ili loše stil, molim te, ne ostavljaj bilo negativno feedbacks prvo, ljubazno kontaktirajte nas,mi ćemo se pobrinuti za to i rade najbolje rješenja, Tvoj satisfication je naš prijedlog da uradim bolje.

Dostava i vratiti:

1. Ćemo generalno nastavite naređenja u 24hours jednom platni je dobio.

2. Kini post običan mali paket plus i Kine post registrovana zrak mail preuzima procjenjuje 15-60 dana.

3. Preporučio pošiljke: Newinvestmarkets.info standard isporuka--stabilniji,sigurnije,brže.

4. Nudimo express shippings kao DHL, UPS, HITNA pomoć, itd, molim vas da kontaktirate nas ako ti hitno treba, ili količina je veliki.

5. Prihvatimo se vraća i povrati u roku od 15 dana nakon što je red završen, kontaktirajte nas.

Oznake: doveo svjetla ukras muslimana, doveo zavese svjetlo niz, zavjese ramazan, zabava praznik diy ukrase

  • Materijal - Plastični
  • Broj Modela - CH438
  • Porijekla - Kini
  • Brend Ime - ZQNYCY
  • Prilikom - Eid al-Baza, Vjenčanje & Angažman, Krštenje & Krštenje, Svetog Patrika, Rođendan, Rodna Otkrivaju, Dan djece, nazad u školu, Kineska Nova Godina, Dan zaljubljenih, Božić, Žurka, Dan zahvalnosti, Otac je Dan, Vjenčanje, Noć vještica, Uskrs, Novu Godinu, Diplomiranja, Godišnjicu
  • ŠABLON - Čvrsto Boja, Zvijezda
  • Klijent
    - 2023-04-12

    Nakon čeka oko 2 tjedna, dobio sam predmet. Predmet je samo umotan u plastične bez kutiji bez uputstva. Odmah sam otišla da probam haljinu, međutim, na moje iznenađenje, nije bilo svjetla u velikim zvijezdama i polumeseci i neki dijelovi su slomljena. Izgledalo je kao da je polovnu predmet. Kontaktirao sam prodavac jer sam mislio da sam iskoristila to u pogrešno. Međutim, ispostavilo se da je to zapravo sam koristio na pravi način, ali možda nešto nije u redu sa tačke. Prodavac me je zamolio da otvore spor i pokušao sam na svaki mogući način, ali sistem stalno pokazuje da ja ne mogu da otvorim spor ako to je bio preko 15 dana od kad je primio predmet. Um, ovo je bila na dan 2 ili 3 primanja predmet. Stalno sam pokusao da kontaktiras prodavca, ili AliExpress da koristi; svaki stalno mi je govorio da kontakt nekog drugog. Upravo sam odustao. Vrlo razočaran i nikada nećemo koristiti ovaj sajt opet.

  • Klijent
    - 2023-03-27

    SJAJNO.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda