Bager Bum Svjetla Upaliti Svjetlo Alat Far Bager pribor Za Komatsu PC Kobelco SK MAČKA HJUNDAI ZX DOOSAN XCMG CLG

  • KM49.02
  • KM59.79
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Bager Bum Svjetla Upaliti Svjetlo Alat Far Bager pribor Za Komatsu PC Kobelco SK MAČKA HJUNDAI ZX DOOSAN XCMG CLG

Zbog nas

Mi smo autoparts NAKON proizvodnju u Kini.Sve predmete iz moje radnje je novi brend oni visokog kvaliteta sa razumnoj ceni.Svaki dio prije šalje bio 100% testiranih dobro.

Ako si zainteresovana za ostale dijelove nije pokazao u radnji,pariz ne ustručavajte se da ostavite mi poruku.Mogu da pokušam moje najbolje za pretres za tebe u Kini tržište sa najboljim cijene.

Bez obzira ti kupiti za trgovački ili si je uvoznik, molim te, slobodno me kontaktira.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo je naš cilj,ako ti možeš da nam daš pozitivan feedback,povratna informacija je veoma važno za nas.molim vas, ostavite 4 ili 5 zvezdica povratne informacije,Mi bi to cijenim.

Molim te kontakt sa nama prije nego što odem Neutralan povratne informacije ili Negativna povratne informacije,pomoći ćemo ti da riješiti sve

problem.U suprotnom, nećemo osiguranja tehničke podrške, ili druga rješenja.

Politika Vracanje

·Ako nisi zadovoljan sa svojim redu, možeš se vratiti/zamjenu za 14 dana sa pun novca povrat novca (osim brodova) koliko dugo proizvodi su u originalnom stanju.molim vas, kontaktirajte nas prije nego što brod tvoj red, reći ćemo ti povratne adrese, Nakon dobili smo paket ćemo povrat novca ili zamjenu za tebe .Su se vratio stvar je da bude u svoj prvobitni stanju.

·U mogućnosti smo da vratimo novac bez troškove dostave.

Kontakt

1. Musterija je veoma važno za nas i našu povratne informacije rejting odražava ovo zadovoljstvo.

2. Ako imate bilo kakvih pitanja, naše Mušterije štabova dobrodosli u e-mail ili zovi nas.Nastojimo odgovoriti na sva pitanja i rješavanju problema što je brže moguće.Ako imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas prije nego što nadmetanje!Hvala.

3. Molim vas email nas prije nego odem bilo negativno povratne informacije ili otvoriti bilo spor na Newinvestmarkets.info.Brinemo o našim cijenjeni mušterije, i da će uvijek pokušati da ti pomognem.Tako da ako imaš bilo kakvih problema, molim te e-mail nas odmah.

Oznake: bager bum svjetla upaliti svjetlo alat far bager

  • Porijekla - Kini

Tvoj rejting

Pišem Pregleda