Jedinstven 16 Boja Mjesec Lampu Galaksiji Lampu 3D Romantično Ukrase Daljinski Diraj Kontrolu Posebna Noć Mjesečini Loptu Po Kući Dekor

  • KM19.91
  • KM55.28
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Metak Poena:

1、Visokog Kvaliteta Materijala: 16 Boja Mjesec Lampu je napravljen od visokog kvaliteta PVC i ABS materijala, koji su roman u stilu, sigurno i ekološki prijateljskog, održiv na upotrebu, i imaju dugu službe život.

2、Diraj Daljinski: Mjesec Svjetlo Lampe se mogu promeniti boju atmosferi mjesec svjetla dodirom i daljinski.To je zgodno za tebe da koristiš to unutra za paljenje.

3、USB Puni: osvetljenje vrijeme mogu izdržati do 15 h, 16 Boja Mjesec Svetlo dolazi sa USB dine kejbl, ne treba da kupimo nove baterije ili svjetlo štapiće često, i to je zaštitu okoline, i energije spašavanje.

4、Lagan za postavljanje: Naš Mjesec Svetlo je opremljen sa drvenom bazi, ti samo treba da instalirati baze, i onda staviti na mjesečini na to da koristim.Ima puno stilova i boje da biraš.

5、upoznavanja Dar: S mjesec-kao dizajn, Mjesec Lampu Doveo čini sjajan mesec dekoraciju za svaku sobu.Da li je za stolom, studija, ili dnevnoj sobi, mjesečini svjetla može poboljšati ambijent.

Opis:

U 3D efekat i šarene crtež brod napraviti loptu šareno i predivna.Izgradio-u DOVEO svjetla, kad upališ svetla.

Kao boja i perspektiva se mijenja, to pokazuje magicno i šarene boje.Daljinski mogu prekidač 16 boje i daljinski smanji.

Izgradio-u USB puni bateriju, lako nositi.I to može biti upotrebljeno normalno tokom naplaćivati proces, i naplaćuje vrijeme je za 2-3 sata.

Šarene boja se mijenja dati decu smisao za novelty, savršeno za dijete/dječjoj sobi ukras i posebne prilike.

Hajde ljudi neograničeno maštu svemira ili udaljene galaksije.Mnogi klijenti dijelili lijepe slike od galaksije svjetla u raznim pozama.To se može smatrati veliki poklon za djecu i devojke.

Osobine:

Materijal: PVC+ABS

Težine: 269g

Proizvod veličine: 12*12*12cm/4.72*4.72*4.72 U

Punjenje vrijeme: 2-3 sata

Svjetlo kontrolu modu: diraj + daljinski

Baterija kapacitet: 400mAh

Proizvod Spiska:

1*mjesec lampu

1*daljinski

1*USB kabl

1*stajati

  • Formi - Životinja
  • Je Žarulje Uključena - No
  • Tip Stavke - Noć Svjetla
  • Brend Ime - AOKAILA
  • Sertifikat - Niko
  • Porijekla - Kini
  • Tip - Atmosferu

Tvoj rejting

Pišem Pregleda