PVS15/18 Noć Naočale za gledanje Mount za L4G24 NVG Metal Kacigu Mount

  • KM726.28
  • KM2 486.23
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

CNC PVS15/18 Noć Naočale za gledanje Mount za L4G24 NVG Metal Kacigu Mount

Opis:

【Čvrste i Trajna 】NVG Mount je napravljen od visokog kvaliteta aluminijske legure sa visokom tragovima oksidacije otpora, čvrst , nosim-otporan i udobno, i sa ovim nosoroga planine, možeš se oprostiti sa slobodi i nesigurna. 【Prilagođavanja Funkcije 】Ergonomically poboljšanje vertikalno, nagib i prednji i zadnji oko udaljenost prilagođavanja šipke mogu se pretvarati da odelo korisnik iskustvo.Kaciga mount dugme dozvoljava brzo osloboditi od kacigu držač ili zaštitnog pokriti sa jednom rukom. 【Multifunkcionalni 】Ovo kacigu mount je pogodan za noć naočale za gledanje, također pogodan za većinu kacige. 【SIGURNIJE 】- Pruža glatko mate crni površinu tretman, poboljšanje za tajne operacije po noći ili pustinju tan. 【Nakon prodaje službe】Smo će ti pružiti visokog kvaliteta nakon prodaje, 12 mjeseci Nakon prodaju službe .Ako imate problem, kontaktirajte nas bilo kada smo će uvijek biti tu da ti pomognemo.

---- Dostava---

1. Globalno Brodove. (osim za nekim zemljama i APO/FPO)

2. Drugoj Zemlji i Drugačija Klasa Isporuka Način,Imaju Različite Isporuka Vremena, Možeš Provjeriti Obećao Put Kad Izabereš Brodskih Način Za Tvoj Red.

( Ekonomskoj Klasi Isporuka Sa Povoljan Isporuka Naknada Ali ne Dostavio informacije .)

3.Mi smo jedini brod u potvrdio red adresu.Tvoj red adresu moraju da odgovaraju vašim isporuka adresu i pružaju punu consignee ime i kontakt broj telefona

4. Zbog različitih inventar status i vrijeme, mi ćemo izabrati da brod vaše stvari iz naše prvo skladište za brzo isporuka.

- - - Kvaliteta pitanja ----

1. Ako imate bilo kakvih problema kvaliteta, molim vas da nam daju detaljne informacije za 7 dana.

2. Kupac bi trebao provjeriti paket nakon primitka robe.Ako pakovanje je oštećen tokom transporta, molim te odbila da potpiše i kontaktirajte nas na vrijeme.

3. Hromatska odstupanje problem: Zbog boje odraz prikaži, svjetlo, pozadini, itd.

4. Veličine pitanja: Zbog razlike u mjerenje metode.Veličina podatke o detaljima stranica je samo za pozivanje.

---- Povratne informacije ----

Komunikacija je najbolji način da se reši taj problem.

1.Ako imate bilo kakvih problema sa naših proizvoda ili usluge, molim vas da kontaktirate prvo da nas prije nego što odeš negativan povratne informacije.Dat ćemo sve od sebe da riješim problema i ti pružiti najbolji korisničke usluge.

2.Ako niste zadovoljni sa naših proizvoda i usluge, molim vas ostavite pozitivan feedback i 5 zvijezde, uključujući Stvar kao što je Opisano,Komunikacije i Brodska Brzine, kupac je šou, dat ćemo ti 2 dolara kupon za tvoj sledeći red.Također smo drago mi je što ako možeš da delimo stvari na SNS i Facebook, daj svoj ekrana da nam će ti dati 2 dolara kupon

  • Broj Modela - l4g24
  • Porijekla - Kini
  • Klijent
    - 2023-09-08

    Ne mogu vrijednost ništa, red nikad nije stigla.

  • Klijent
    - 2023-10-01

    Nikada nije dobio robu veoma razočaran umesto da sam imao pravo da predmet koji je imao ništa. Nisam ozbiljan uopšte

Tvoj rejting

Pišem Pregleda