Reflektivnim Trake Srednjoj Vidljivost Vrhunac Prilagodljiva Sigurnost Prsluk Elastično Striptiz Sigurnosti Saobraćaj Noći Radi Trči Biciklizma

  • KM0.65
  • KM1.35
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Reflektivnim Trake Srednjoj Vidljivost Vrhunac Prilagodljiva Sigurnost Prsluk Elastično Striptiz Sigurnosti Saobraćaj Noći Radi Trči Biciklizma

Osobine:

1. Vrlo vidljivi i sigurno: Odlična 360 stepeni reflektivnim trake te čuvati dan ili noć u vremenskim uslovima (kiša, magla, tamna).Savršen bicikl prsluk, reflektivnim trčanje ili biciklizma prsluk, bicikl sigurnost prsluk, motor sigurnost prsluk.

2. Visokog Kvaliteta: U ogledalo pruge su napravljeni od visokog kvaliteta najlona tkanine i super bistar reflektivnim silver prugama, a i vežite pojas adjusters su napravljeni od trajnih teško plastike koje mogu izdržati ponavlja koristiti za cijeli život.

3. Utjehe: za Razliku od prsluke, ove trake su udobnije.Također je lakši su i lako nositi.Možeš ih nositi i prilagoditi trake prema tvoja utjeha.Ti ne moraš da brineš o dodao još jedan sloj u oznojenoj prsluk.

4. Lako prilagoditi: Sa elastično bend i 4 prilagodljiva kopče, lako je da se prilagodi na veličinu.Prilagodljiva i udobno za bilo kakvu vrstu odeću: kaput, košulju, ili top za sve vremenskim uslovima.Struka i rame veličina je u potpunosti prilagodljiva da ne vezanim.

5. Savršen za Muškarce, Žene i Decu: Naša reflektivnim trake su savršeni za bilo starost i pol.Koristimo ih dok si hodati, trčati, šetao psa, biciklizam ili čak i vozio motor.Vežem kaiš oko psa vrata i da ga koriste kao visoko-vidljivost ogrlicu za dodao sigurnosti.

Opis:

Naš prsluke ponudu 360 stepeni reflectivity noću i visoko gledana i bistar tokom dana.Naš komada te čuvati u i van sunca.Lako staviti reflektivnim trči prsluk na bilo odjeću.Odgovara li majicu, bluzu, puloveru, kapuljačom ili kaput.

Specifikacije:

Materijal: hemijske vlakna, plastični

Velicina: 4cm

Tip: prilagodljiva

Paket Uključuje:

1 pc * Ogledalo Prsluk

Bilješka:

1. Molim vas, dozvolite 0-1 cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.

2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.

Oznake: sigurnost prsluk srednjoj vidljivost reflektivnim, reflektivnim elastično remen motocikl, reflektivnim striptiz sigurnost prsluk

  • Korisnici - Motor Jahač
  • Materijal - Hemijski Vlakna, Plastični
  • Tip - Prilagodljiva
  • Veličine - 4cm
  • Broj Modela - reflektivnim prsluk
  • Porijekla - Kini
  • Klijent
    - 2023-05-07

    Proizvod je u potpunosti kao opisao, dobar kvalitet, ne miris, stigao u zemlji za 10 dana (hvala na prodavca za brzinu pošiljku), ali zbog posla od lokalne je dostavljena pošta, dva meseca nakon što je naređenje je postavljena.

  • Klijent
    - 2023-09-17

    sve Je u redu

  • Klijent
    - 2023-04-26

    sUPEr

Tvoj rejting

Pišem Pregleda