Foldable Ćebe Skladište Torbu Veliki Kapacitet Pokrivač Ćebe Sortiranje Torbu Sa Podnijeti Dustproof Odjeću Džemper Ormaru Organizator

  • KM10.26
  • KM20.93
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Metak Poena:

Odličan Kvalitet: Ovo ćebe skladište torba je napravljen za disanje non-tkanje tkanine materijal odličan kvalitet.Nema čudan miris, i mogu da zaštitim svoju odeću iz prašine i vlagu.

Veliki Kapacitet: Ovo odjeća kontejner je 2 veličina na raspolaganju.Oboje su veliki kapacitet, ima dovoljno prostora za čuvanje pokrivač, ćebe, jastuk, igračke, sako, ili drugom odecu.

Čvrsto i Jak: Ovo je odjeća za skladištenje torbu je meka i jak tkanine.I svoje podnijeti je sašila sa dva sloja debele tkanine, što udvostručuje noseći kapaciteta.Ojačane izgleda da dodam snagu, čini torbe manje sklon da breakage.

Korisno Mogućnosti: Ovo ćebe organizator je neki drugi korisno karakteristike.To je 2 čvrste sa šlicevima koji lako klizi uz zatvaranje kada su u upotrebi.I to je jasno prozore, čineći to je lako za tebe da vidiš što je pohranjene u kontejner.

Širok spektar Prijavu: Ovu posteljinu skladište torbu ima širok spektar aplikacije.To može biti upotrebljeno u ormaru, ili ispod kreveta.Pogodan za tebe, tavan, podrumu, u spavaonicama, ili više.I to je foldable.

Opis:

Ovo ćebe skladište torba je napravljen za disanje non-tkanje tkanine materijal odličan kvalitet.Nema čudan miris, i mogu da zaštitim svoju odeću iz prašine i vlagu.

To može biti upotrebljeno u ormaru, ili ispod kreveta.Pogodan za tebe, tavan, podrumu, u spavaonicama, ili više.I to je foldable.

Specifikacije:

Ime: Ćebe Skladište Vreću

Materijal: non-tkanje tkanine

Velicina:

S: o 58*31*30cm/22.83*12.20*11.81 u

Ja o 63*45*36cm/24.80*17.71*14.17 u

Osobine:

Zaštitni

Jaka

Čvrsto Se Bavi

Ojačane Šavove

Trajnih

Paket Spiska:

Ćebe Skladište Torbu * 1

Obavijest:

Zbog različitih prati i osvjetljenje efekata, prave boje predmet je možda malo drugačiji od boje prikazuju na sliku.Hvala!

Zbog priručnik za mjerenje, molim vas da dopustite 1-2cm mjerenje odstupanje

  • Materijal - Ne-tkanje Tkanine
  • Porijekla - Kini
  • Klijent
    - 2023-05-30

    Previše dobar preporučujem

  • Klijent
    - 2023-07-27

    vrlo zgodno

  • Klijent
    - 2023-05-02

    VRLO Dobro

  • Klijent
    - 2023-06-04

    Veliki pristojan

Tvoj rejting

Pišem Pregleda