FYSETC 3D Printer Nit, Tacno Držač Prilagoditi Držač Za Nit se Oporavljaju Držač Materijal ABS PLA Extruder Rack Roller Dijelove

  • KM19.41
  • KM55.63
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

FYSETC 3D Printer Nit, Tacno Držač Prilagoditi Držač Za Nit se Oporavljaju Držač Materijal ABS PLA Extruder Rack Roller Dijelove

O Proizvod:

1. Ime: prilagodljiva materijal rack

2. Važećim modela: VORON, Prusa mk3s+, CR-10, CR10S, CR-10 4, CR-10 5, CR-10 MINI, CR-20, UNISTITI-2, UNISTITI-3, UNISTITI-3 PRO, UNISTITI -3 V2, Gasherbrum K3. To se uklapa skoro sve FDM 3D štampače.

3. Boja: crna

4. Obradu tehnologija: metalne

5. Materijal: SPCC

6. Osobine:

A) Ovaj proizvod usvaja je prilagodljiva dizajn, širina može biti prilagođen, i to je pogodan za namirnice zavojnice sa širina između 23mm i 116mm.

B) U-obliku volan koristi u ovaj proizvod ima U obliku ritam dubinu od 3mm i širina 6mm, što ima kretanje namirnice krug stabilniji i manje sklon da odreda.

C) materijal ovog proizvoda je napravljen od SPCC materijala, koji je odličan strukturalne stabilnost, izdržljivost i nije lako biti oštecen.

D) U dizajnu ovaj proizvod, dva položaj metode su dizajnirani, što može biti instalirana u odštampao dijelove s profili, ili direktno stavljen na platformi poput desktopa, koja je jaka primjena.

  • Tip Stavke - Materijal Rack
  • Porijekla - Kini
  • Brend Ime - FYSETC

Tvoj rejting

Pišem Pregleda