CYCPLUS šta IMA PUMPU 12V 20PSI Visokog Tlaka Zraka Inflator za Kajak Brod Pribor na napuhavanje šta IMA Otvorenom Vesla Odbor

  • KM80.48
  • KM143.70
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

CYCPLUS šta IMA PUMPU 12V 20PSI Visokog Tlaka Zraka Inflator za Kajak Brod Pribor na napuhavanje šta IMA Otvorenom Vesla Odbor

【BRZO & MOĆAN & AUTO SA】 ❶ MAKSIMALNU PRITISAK na 85 Sam/min.Za od 10,5 nogu šta IMA, to može da dopre do 15 PSI u roku od 10 minuta i 18 PSI u 13 minuta. ❷ AUTO-VAN FUNKCIJE: pumpa je jako jednostavno koristiti i ti omogućava da postavi željeni PSI za automatsko gašenje.

【RAZNIJETI VIŠE PORODICA ODBORA】❶ Domet 0 - 20 PSI,i tačnost je za 0,2 PSI.Dolazi sa komplet bradavice i tačnost je za 0,2 PSI da se prilagodimo većina inflatables proizvoda.❷ Kraju crijevo imam strani.Ne moraš da se zavrti cijeli crijevo da se otkaciti od pumpe.❸ 12 V DC AUTO VEZA - Povezuje do auta je 12 V DC konektor.Karakteristike 15 osigurač za povećanje sigurnost.

【JAKA I POUZDAN】Nadograditi pritisak pumpe dizajn za dugo službe život.

Koristi Teflona kao klipni prodati dijelove i visoko snagu inžinjering plastike kao cilindara, novi kompresije sistem dopušta za više zraka tok, manje vrućine generacije i više službe život.To može biti stalno ispunjen 5 pc paddleboards od 15 PSI na jednom,podršku do 20PSI visok pritisak vazduha.

【 LAKO ISKORISTI & COMPACT】možete postaviti željeni PSI i kada dođe to PSI automatski iskljuci bez brige preko inflacije.Prikaz je lako čitam.Ručni, mali pumpu, visoko dan vesla ukrcavanje mnogo lakše!I moć vrpca je sakriven u trupa,to je mali i lagano da krenemo.

【 SPECIFIKACIJE】Veličine: 25.8*9*18.2 cm; Ekranu: 1.4' DOVEO; Težinu: Povrsine. 900g

【VAŽEĆIM PROIZVODA】šta IMA Vesla Odbora,Naduvavanje Brod,Naduvavanje KAJAK,Bazen na napuhavanje,Naduvavanje Plivanje Prsten,Naduvavanje krevet,Yoga loptu,i bazen vode sport na napuhavanje igračke, itd.Nije pogodan za C7 ventil.

Za od 10,5 nogu šta IMA, to može da dopre do 15PSI u 10 minuta i 18PSI u 13 minuta i automatskim zaustaviti kad je pritisak dostigao.

Ovo šta IMA jedan pumpu električni prenosni puše mnogo brže od drugih slične proizvode na tržištu.

【12V DC VEZA】Povezuje da tvoj auto je 12V DC konektor.

【NE NEUREDNO KABLOVSKU】moć vrpca je sakriven u trupa,što je mali i lagano da krenemo.

【JAKA I POUZDAN】Nadograditi pritisak pumpe dizajn za dugo službe život.

【Važećim Proizvoda】šta IMA Vesla Odbora,Naduvavanje Brod,Naduvavanje KAJAK,Bazen na napuhavanje,Naduvavanje Plivanje Prsten,Naduvavanje krevet,Yoga loptu,i bazen vode sport na napuhavanje igračke, itd.Nije pogodan za C7 ventil.

Oznake: visok pritisak 12v pumpu čamac, dodacima na napuhavanje brodovi, 12v pumpu naduvavanje čamac, naduvavanje vesla odbor pumpu

  • Broj Modela - D10
  • Porijekla - Kini
  • Brend Ime - AIRBANK
  • Klijent
    - 2023-06-20

    Uključena u prazne, zar ne swing čamac

  • Klijent
    - 2023-06-30

    Normalno, ali sam mislila da bi prvi udarac u bez kompresor, i onda prebaci. Ovdje odmah sa kompresor. Tako nadimaju će biti više.

  • Klijent
    - 2023-07-03

    5 + Stigao je brzo-isporuka iz ruske vlade. Vrlo dobro napravio. Kvalitet pakovanje. Do 1 atm. pumpa za 15 minuta. Ne zagrijati. Buka u granicama normale-ne glasnije od kola pumpu. Prekidače jedinice mjerenja-psi/ATM. Isključi sama kada zaželiš da se pritisak je postignut. Možeš meri pritisak u osmijeh. Bradavice za sve prilike. Nekada zajedno sa pavkrbank (šta je da upali auto) pa, to je dovoljno za 50% optužba banci da udebljati glamp. I. e. ne masnog. Rezultat je potpune autonomije. Pa, cena je vrlo razumno. Preporuciti. Pa-zaslužio 5 zvjezdica.

  • Klijent
    - 2023-07-17

    U glap cipele od lansiranja uređaj za 12 minuta, i prema senzacije od 10000 Maha, to će biti dovoljno za oči.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda