Žicu Kablovsku Organizator Uredno Upravljanje Klipove Držač Ljepilo Vrpcu Skladište Omot Winder za kućanskih Aparata Kuhinji Accessori

  • KM6.74
  • KM71.73
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Žicu Kablovsku Organizator Uredno Upravljanje Klipove Držač Ljepilo Vrpcu Skladište Omot Winder za Kuhinjskim Aparatima Kompjuter

Karakteristika:

Visokog Kvaliteta Sigurnost Materijal: Napravio visokog kvaliteta TPU, trajna i nije lako da se deformiše.Ljepilo na dnu je ne-obilježavanje dvostrana kasetu odabrane nakon testova koje ne ostavlja tragove, štapiće čvrsto, i nije lako padneš.Da osigura čvrsta veza.Pere i očisti površine povezan opremu sa čistu vodu pre nego što povezuje vrpcu organizator.Dozvoliti da se suši bar par sati pre nego što koristimo.

Širok spektar prijavu: Naš kabl organizator je pogodan za više od 80% od kućanskih aparata i može primijeniti na različite kuhinji opremu, kao što stoji miksere, kafu mašine, zrak fryers, električni kettles, tostere, pritisak cookers, sokovnika ; Mali aparate, Televizore, kompjuteri, itd.

Podrške razne ploče: razne ploče može biti zalepio, i ljepilo podržava razne vrste materijala: drvo, stakla, metala, plastični, koža, pločice, cigle, tapete.

Moćna i Zgodno: Ovdje je mala vrpcu organizator dizajniran da uzmem nered iz tvoje kuće je žice.To ti omogućava da lako umotati žice sa jednom rukom.Sve tvoju kuhinju opremu žice će biti u redu.

Specifikacija:

Ime: Navijaš žicu organizator

Boja: crno-grey/bijelo (slobodni)

Kvantitet: 1Pc/3Pcs (slobodni)

Materijal: TPU

Važećim: Kući / Kancelarije

Prednosti: Ne bušenje instalaciju

Dimenzije: 103x30x28mm/4.06x1.18x1.1in

Težine: 36g

Napomena:

Zbog drugačije monitor i svjetlo efekat, prave boje predmeta može biti malo drugačiji od boja pokazao slike.Hvala ti!

Molim vas, dozvolite 1-2cm površine odstupanje zbog priručnik za mjerenje. 1/3x popravio žicu klip

Oznake: žicu kablovsku organizator uredno upravljanje klipove držač ljepilo

  • Materijal - PS
  • Porijekla - Kini
  • Ne. od Kuke - 1 pc
  • Klijent
    - 2023-07-11

    Strašno... ljepilo ne štap. Pokušati iskoristiti drugog dvostrukog-kontakt trake ali plastiku dio je jako porozne i ništa je zalepio.

  • Klijent
    - 2023-08-02

    Dobre

Tvoj rejting

Pišem Pregleda