Batocera 35-IMG Sistem Preuzimanje Resursa 52000+ Igre 10000+3D Igre sa 80+ Emulators Za PS3/PS2/PSP/SS-a/MAME za Hard Disk

  • KM315.45
  • KM630.92
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

✦preporučujem

Ako nemaš praznom hard disk u kući ili ne želiš da provodiš vreme prebacuju sredstva, preporučujemo Batocera2T hard disk s tobom

✦Primetiti! ! ! !

Kupuje ta povezanost će ti dati USB disk sa ugrađenim igru i sistem preuzimanje resursa račun lozinku (boja USB disk koji je nasumično poslao), ne hard disk!Ne hard disk!Ne hard disk!Tako da ne prouzrokuje gubitak za tebe!Molim potvrdi prije postavljanje nalog!Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno kontakt naša online usluzi.

O Batocera-IMG

Dragi prijatelji, kako da ispuni potrebe mušterije, spasi svoju cijenu i u potpunosti koristiti tvoj prazne hard disk, pokrenuli smo ovaj proizvod.Šta si kupio je USB disk sa ugrađenim igre, sistem za preuzimanje resursa račun lozinke i preuzmite metode.Ako imaš praznom hard disk, možete preuzeti datoteka na hard-disku prema naše metode i korake.Okreni prazne hard disk u igru stroj!

Kako da skidanja sadržaja iz naše FTP server

1.Preuzimanje i postaviti tvoj omiljeni FTP softver, FileZilla je preporučio.Prijaviti sa nakon akreditive i skidanja sadržaja.

Organizator: ***

Korisničko ime: ***

Lozinka: ***

Ostaviti u luci prazan i ti ćeš biti povezan sa našem serveru.Pobrini se za ulazak u pravu korisničko ime i lozinku, inače te mogu biti zabranjen pristup našem serveru.

2.Nakon prijave na odaberite sliku dosije od odgovarajuće veličine prema pamćenje veličine vaše prazne uređaj, i downloaduje ih na lokalnom nivou.

Nakon preuzimanja je uspješna, otvori sliku i flash softver, možete postaviti tvoja omiljena softver, i balenaEtcher je preporučio.

3.Po ulasku, klik Fles iz arhiva da odaberite sliku dosije, klik Odaberite mete da izaberete treperi uređaj (pravi prostor za uređaj, mora biti veće nego imidž dosije), i klikneš Flash!

4.Nakon klika Flash, moraš ući u Moj Kompjuter-Ovaj Kompjuter-Uprava-Disk Upravljanja, odaberite Pokrenem Disk, i klikneš u REDU.

O Batocera.linux

1:Karakteristike

Teme, Shaders, Seti Bezels, Seti Rewinding....i još mnogo toga da se otkrije!:

2:Moćan

Batocera .linux je napravio od najboljih emulators i najbolji jezgra!

3:Uključi I Igrati

Nema potrebe da podesite sistem za nekoliko sati!Batocera.linux je spreman za upotrebu!Preuzimanje, flash,povezati i igrati!

4:Otvori Izvori

Batocera.linux je 100% otvori izvori!Sve naše radi su slobodno dostupan

52000+Igru Resursa (10000+3D Igre)

Kupovinom ovo resursa, možeš dobiti 52000+masivne igru resursa, uključujući i 10000+3D igre, uzeti vas da uživate u zabavne igre!Za detaljne listu utakmica, možete kontaktirati naša online prodaju predstavnik

Živim u nadi sa 80+Emulators

Mogu savršeno podršku PS3/PS2/Wii/SS-a/Xbox/Sega Saturn, itd.

Okreni Prazne Hard Disk u Igru Hard Disk!

Mi smo organizovali Batocera sistem, i možete preuzeti direktno na hard disk!Batocera.Linux je sagrađena sa najboljim promijeniti i najbolji kernela!Ne treba da se prilagodi sistem u sati!Samo preuzmi, flash, povezati i igraj se!Možeš uživati u prijatno iskustvo doveo do Batocera sustav

Trajno rješenje

Kada kupim ovo resursa, možeš uživati u skidanje stalno ažurirani i dodao igru imovina u ftp, i Batocera slike četiri specifikacije su ti otvorena za život!

Iznenađenje!Besplatan Dar

Kako da ispuni potrebe drugačije mušterije, mi smo uspostavili našu igru bazu podataka.Trenutno ima 110,000+ igre, što će biti stalno ažurirani u budućnosti.Ove igre uključuju drugačije oslobodi regionima i drugačije verzije.Bez obzira koji model ti kupiti, možeš uzeti ove igre besplatno resursa, slobodna za život.

Podržava 64-malo Prozore 8.1/10/11

Za OS, Batocera je samo podržao na 64-malo Prozore 8.1/10/11. Možete provjeriti PC po pravu-klik na Ovo PC i izbor Nekretnina.

Slika Fajlove od Četiri Specifikacije

Četiri specifikacije od slika dokumenata, možeš izabrati prema pamćenje veličine tvog hard-disku

1.82 TBC-52000+Igara

954G-50000+Igara

466G-48000+Igara

118G-43000+Igara

Brže mjenjač brzina

U poređenju sa običnim FTP downloadove, preuzimanje brzinu Batocera IMG nije pogođena broj ljudi koji se prebacuju iz server i daljini, ali uglavnom zavisi od tvoje sadašnje mreže brzinu, što može uveliko spasim preuzimanje vremena

Paket Liste

USB disk koji sadrži preuzimanje resursa račun i lozinku

1.28 TBC-52000+Igara

954G-50000+Igara

466G-48000+Igara

118G-43000+Igara

Usluga Za Mušterije

✦ Besplatno vratiti i povrat novca služba u 15 dana bez razloga!

✦ Sve proizvode izdaju nakon rigorozna testiranje

✦ Online usluzi, odgovor u roku od 12 sati

✦ Podršku direktne prodaje službe

✦ Dostava u roku od 48 sati

✦ Raznim logistike kanali su dostupne

Kupi sa samopouzdanje!

  • Kompatibilni Potpuno/Model - Niko
  • Vlasništvo - virtualni proizvod
  • Porijekla - Kini
  • igara - 52000+Igre (10000+3D Igre)
  • Brend Ime - JMachen
  • Tip - Batocera-IMG preuzimanje resursa
  • Metode da dobije - Račun /Lozinku
  • Dodatke Tip - Igra Posjetnica
  • Sistem - Batocera 35
  • Emulators - 80+
  • Klijent
    - 2023-03-30

    Dobro USB s igrama. USB sadrži datoteke o retro igre u velikom broju. Proizvod je dobrog kvaliteta, sve radi. Isporuka robe je bilo brzo i roba dostavljena u tri tjedna i paket je pratio sve do kraja. Proizvod je potpuno u skladu sa opis i sliku u radnji app. Prodavac je društven, sve ću ti reći. Dajem 5 zvjezdica za dobar i kvalitetan proizvod i savetujem i preporučujem radnji i prodavac svima.

  • Klijent
    - 2023-04-26

    Dobar fleš disk s dosjeima za retro igre, broj igre je ogromna. Sviđa mi se to, prodavac spakovala proizvod vrlo dobro u mnogim nivoima mjehurićima. USB radio sam te preporučiti za kupnju. Isporuka robe je bilo brzo i roba dostavljena u tri tjedna i paket je pratio sve do kraja. Proizvod je potpuno u skladu sa opis i sliku u radnji app. Dajem 5 zvjezdica za dobar i kvalitetan proizvod i savetujem i to preporučio da svi.

  • Klijent
    - 2023-04-21

    Dat ću prodavac za isporuke!-Ne varam!-Ja ću nadam se da je sve u REDU!

  • Klijent
    - 2023-04-26

    Lozinku FTP vezu i instrukcije je snimljen u Wordov dokument na 1 GB USB. Skinuti sliku 100 GB. U preuzimanje brzinu od 100 Kilobite nije stvarno. Ne preporučujem.

  • Klijent
    - 2023-09-07

    Usb sadrži uputstvo za upotrebu. Sa detaljima da preobrati tvog hard disk ** Pročitao pa **

Tvoj rejting

Pišem Pregleda