ESP32-S3 jezgro odbor WIFI+BLE5.0 razvoju osnovnih odbor N8R2/N8R8/N16R8 Skladu sa DevKitC-1 WROOM-1 Espressif ESP32S3

  • KM12.47
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

ESP32-S3 WIFI+BLE5.0 razvoju osnovnih odbor

Koristi originalni Espressif ESP32-S3-WROOM-1-N8R2/N8R8/N16R8 modul

N8R2 (8M vanjski flash/2M PSRAM)

N8R8 (8M vanjski flash/8M PSRAM)

N16R8 (16M vanjski flash/8M PSRAM)

AI MNOGO/dvojno Tip-C USB port/W2812 rgb/brzoj USB da serijski luku

Za skladištenje modul ESP32-S3-WROOM-1

Ova veza može da izabere N8R2/N8R8/R16R8 proizvoda.Serija je kompatibilan naniže u redu.Modul programe sa malim skladište specifikacije može da trči direktno na skladište modula sa višim specifikacije bez izmjeni.Na primjer, program od N4 može da trči na N8 i N16, i modul program sa produženim maturu od 0 može da trči na psram modula sa produženim 2M i 8M.

O ESP32-S3 hardvera resursa

ESP32-S3 je nisko-moć ZLOCINIMA sistem nivou čip (Brojke) da integrira za 2,4 GHz Wi-Fi i nisko moć Bluetooth LE dual-mode bežični komunikacije.

ESP32-S3 je potpuni Wi-Fi podsistema i nisko moć Bluetooth podsistema, sa industrije-vodi niske energije performans i IF nastup.To podržava razne niske energije rade države i možemo se naći moć zahtjeva raznih prijavu scenarija.U ESP32-S3 čip pruža bogat periferni interfejsa i ima različitih jedinstvena hardvera sigurnosni mehanizam.Savršen sigurnosni mehanizam omogućava čip upoznati strogi sigurnosne mjere.

Predstava:

O tome kako da program ESP32-S3

U poređenju sa tradicionalnim ZLOCINIMA, u ESP32-S3 serija je mnogo bolje nastup, poput STM32. To je viši nivo operaciju frekvenciji, a BLJESAK veličine.Također ima wifi i Bluetooth funkcije, što je jako je pogodan za Internet Stvari aplikacije.Čak i ako to ne koristi wifi i Bluetooth funkcije, to je takođe vrlo lijepo koristiti kao ZLOCINIMA.Ključ je to cijena je sjajno, pogotovo cijena ESP32-S3 je stvarno nadređeni, U ESP32-S3 program može biti razvio prema službenom detaljne izraelske obrambene snage metod, ili C jezik set.To može biti razvila učenje iz službenog za nekoliko dana.Ako je službeni izraelske obrambene snage je previše glomazna, možeš koristiti pitona program ili Arduino programiranje, pod uslovom da ti skinem odgovarajući firmvare, i onda vodim korisničkih zahtjeva.

Rezime popularni program metod u ovoj fazi.

ESP32-S3 koriste izraelske obrambene snage program

ESP-izraelske obrambene snage, da je "Espressif Internet Stvari" razvoj okvir, može pružiti podršku za alat lanac, API, komponentu, i dijagram za razvoj ESP32-S3 prijave na Prozore, Linux i MacOS sistem platforme.

ESP32-S3 koriste pitona IDEJA softver

ESP32-S3 mogu koristiti Micropython za Pitona program kontrole,

POJ preporučuje koristeći MIT dozvolu Thonny softver je razvila Univerziteta u Estoniji.

ESP32-53 koriste Arduino IDEJA softver

O tome kako da skinem ESP32-S3

ESP32-S3 mogu preuzeti gori program dosije (gori firmvare) kroz ESP32 proći kroz USB interfejs, ili kroz hardvera USB da serijski luku na tabli.Ukratko, dva TIPA-C USB portove u odboru mogu skinuti program.

U Prozore okoliš, možete da koristite zvanične flash_ download_ tool_ Crkvi softver za preuzimanje.Bilješka da je dva USB portove su USB i UART.

ESP32-S3 preuzimanje dosije gori softver

Bez obzira USB ili serijski luke, ti treba da obrišem prije preuzimanja.Onda obavimo na odgovarajući preuzimanje operaciju.Bilješka da je i USB preuzmite je izvršila koristeći virtualni serijski USB port.Bez obzira šta situaciju jezgro odbor je, dokle god to je pogon na, pritisnite i držite čizmu dugme i PRVI je jednom stavio hardvera sistem u pripravnosti preuzimanje modu (pokretač sistema), čeka korisnik da preuzmem firmvare.

  • Porijekla - Kini
  • Kompatibilni Potpuno/Model - Niko
  • Broj Modela - ESP32-S3
  • Brend Ime - JISDA
  • Klijent
    - 2023-08-04

    Proizvod kao očekivao iako nije testiran još, i stigao je veoma brzo (2 tjedna u Irsku) - Savršeno!

Tvoj rejting

Pišem Pregleda