19PC Djece Početnika Udaraljkama Mjuzikl Igračka Ruksak Set Udaraljkama Mjuzikl Ritam Kognitivne Rano Obrazovanje Obrazovni Igracke

  • KM225.95
  • KM451.90
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Brozebra Igracaka dobrodošli u kupovinu, sretan u kupovinu!

★ Proizvod uvod

· Proizvod Ime: Orff Udaraljkama Djece je Igračku

· Materijal: Drvene

· Proizvod veličine: B ruksak: 21 * naknadu od 10,5 * 26cm

· Proizvod težinu: Jedan: 1200g; B: 530g, C: 510g; D: 500g

· Uslova: Novi kvalitet, na sigurnom i ne-otrovna

· Pogodan za bebe:>3 godine

★ Proizvod uključuje:

· 1 set (A: 19 komade-B: 7 komade / C: 7 komade / D: 8 komada)

★ Proizvod karakteristike

· 1. Razvoj djece je logično razmišljao sposobnost.

· 2. Vježba zadruga vještine i poboljšati ruke na vještine.

· 3. Poboljšanje sposobnosti da razlikuje oblicima i stvari.

· 4. Promovirati koordinaciju oka i ruke i stimulisao senzorne razvoj.

· 5. Razvoj mozga razmišljanje i prepoznao različitim bojama.

· 6,19-komad muzički instrument set (stil A): 1 8-ton mali klavir, 2 20CM ritam štapovi, 1 mali trubu, 1 plastične zvono, 2 plastične pesak jaja, 1 karticu brown flautu 1 pc, 1 jedan bar bell, 1 4 cm trougao željeza, 1 15cm neraskidivu bubanj, 1 duge uzdrmati, 1 par satove sa bavi, 2 plastične pesak čekića, 2 zglob zvona, plavi i crveni kastanjete Napraviti 2 i 1 ruksak. (Kako da koriste karticu flautu: jedan veliki kraj, i jedan mali kraja.Kada igraš, stavi velike završiti u usta.Umjesto da duva kao harmoniku, koristi svoj vrat za melodiju.Vibracije od glasne žice vozi vibracije od dijafragmu u PIŠTALJKU. [Kazou kategorija] Postoje tri zajednički vrste: drvo, plastični materijal i metal materijal.Prema različitim STROPA materijala, ton je drugačije.Zvuk od drveta je najmoćniji, i linije ton je debeo, kao SAKS sa pljuvačkom.Zvuk, zvuk je tanak i ton je tačno.Obim metal je mali, ali ton je krajnje delikatna)

7. U Orff udaraljkama instrument je sveobuhvatna nastave da kombinira ritam, ritam, ples, jezik, muzički instrument nastup, pjeva, sliku, a drama nastup.Jezgru Orff 's muzičko obrazovanje je "koga" muzičkog obrazovanja, koji je baziran na ritam, zajedno sa fizičkim ritam, pjeva, igra se, kreće se i slušao.Sveobuhvatna muzičko obrazovanje budi dječije interes u muzici i stimulira dječije emocije, na muziku , Je zlatni ključ da gajim mjuzikl i emocije.

【Primeti】

- - - - - U da bi smanjio cenu transporta, ovaj proizvod ne uključuje originalni pakovanje, molim vas, budite sigurni da ćemo koristiti PE torbe da se spakujem i zaštititi.

- - - - - Ako iz nekog razloga ti nisi srećan sa bilo kojim proizvodom prodao iz naše radnje, molim vas, ne oklijevajte da nas kontaktira i daćemo sve od sebe da riješim tvoj problem što je prije moguće!

------- Molim vas, dajte nam više ohrabrenje ako niste zadovoljni sa naših proizvoda.

------- Želim vam ugodan dan!

O SLUŽBE

❖ Podršku na veliko.Ako količina je veliki, možete kontaktirati usluzi izabrati povoljniji prijevoz metod za tebe, i ti možeš da se više nikad ne cijene u dozvoljeno dometu.

❖ Podršku Pad Isporuka.Mogli bi poslati robe da vaše mušterije direktno i ne ostavim informacije o nama ako želiš.

❖ Ako zaštitu vrijeme za vaše naređenje je da kraju, javite nam, možemo vam pomoci proširiti zaštitu vremena.Dakle, vaš novac neće biti pohranjen na moj račun.

❖ Kontaktirajte nas prvo ako niste zadovoljni sa tačke kad je primio, mi ćemo ti ponuditi zadovoljavajuće rješenje prije ostaviti ni povratne informacije ili spor, Hvala za tvoju vrstu razumijevanje!

❖ Klik Pratiti u radnji.Radnju aktivnosti neće biti izgubljen.Postao sljedbenik radnje da se mnogo kupone i razne promocije.Kupi proizvoda i dobiješ priliku da se oslobodim poklone iz radnje!

O POŠILJCI

❖ Tvoj paket će uglavnom biti poslao u roku od 24 sata, a Mi obećaj paket će biti poslan u roku od 5 radnih dana.Ako je veliki broj naređenja su generisane tokom platforma aktivnost, dodatne kašnjenja možda rezultat.Ako imate pitanja, obratite usluzi u zadatom vremenu.

❖ Tačna adresa.Mi smo jedini brod da potvrdio je red adresu, Pariz provjeriti da tvoju adresu moraju da odgovaraju vašim primalac adresu.

❖ Provjeriti logistika metod u vrijeme kupovinu.Kada kupuju proizvod, molim te, izaberi prikladno logistike metod prema tvojim potrebama.

❖ Provjeriti pakiranje.Ćemo sigurno spakuj proizvoda si kupovinu.Kada si dobio paket, provjeri za štetu.Nakon potvrde paket, potpisati priznanicu.Ako paket je oštećena, molim te, odbij to i logistika kompanija će da podnesem sve gubitke.

O SLUŽBE SATI

Pekingu Vremena : 9:00-12:00 \ 14:00-18:00

Moskovskom Vremenu : 4:00-7:00 \ 9:00-13:00

New York Vremena : 20:00-23:00 \ 1:00-5:00

London Vremena : 3:00-6:00 \ 8:00-12:00

O POVRATNE

❖ Tvoje zadovoljstvo i pozitivan feedback je veoma važno za nas.Molim te ostavim pozitivan feedback i 5 zvjezdica i ako niste zadovoljni sa naše stvari i usluga.

❖ Ako imate bilo kakvih problema sa našim predmeta ili usluge,molim vas da kontaktirate prvo da nas prije nego što odeš negativan povratne informacije.Dat ćemo sve od sebe da riješim problema i ti pružiti najbolji mušterija usluga

Oznake: ruksak instrumente djecu, instrumente dece spremno, udaraljke djecu

  • Upozorenje - No
  • Tip - Postavlja
  • Karakteristike - Obrazovni
  • Rodna - Uniseks
  • Broj Modela - BZS10003
  • Brend Ime - Brozebra
  • Kvantitet - 19\7PCS
  • Igračka Muzički Instrument Tip - Handbell
  • Materijal - Wood
  • Kuc Klavir Skali - 8 Krljušt
  • Preporučujem Godina - 25-36 miliona, 4-6y, 7-12y
  • Igračka Tastaturu Tip - Dete Igra Tip
  • Porijekla - Kini
  • Sviranje Gitare Metod - Ključ Tip
  • Klijent
    - 2023-09-21

    Vrlo potpuno sam to preporučio

  • Klijent
    - 2023-09-12

    Došao nestala tri instrumenta, flautu, harmoniku, i ptica. U xylophone je užasno ne melodiju neku poruku. Trougao ne jasno podešavanje, na udaraljkama oni imaju zvuči u REDU, ali ne prejako.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda