Tečni Ajlajner Mate Glatko Mačka Oko Krilo Sweatproof Šarene Mastilo Vodootporne Oko Lepota Šminku Duplo Glavu dugotrajan Ajlajner

  • KM1.03
  • KM1.58
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Tečni Ajlajner Mate Glatko Mačka Oko Krilo Sweatproof Šarene Mastilo Vodootporne maskare Duplo Glavu dugotrajan

Opis:Ime: Krilo rep ajlajner

Stilu: 12 vrste opcija

Velicina: 0.31*0.31*5.35 cm

Pakujem veličine: 0.55*0.55*5.43 cm

Koristi: "uradi sam" ocima, salon

Specifikacije:

1. Krilo rep ocima, bogati u boji, 12 slobodni stil, da stvori šarmantan šminku.

2. Senku napuniti je meka i glatka, veoma prikladno za kožu, a ima mate teksturu kada se koristi.Brzo suši i jako boje se može lako klizi stvoriti precizan i delikatne ajlajner bez mrlje.Preciznost olovku napojnicu crtati savršen ocima, mastilo neće procuriti, obliku udar nacrtao.

3. Sigurno formulu, ne okrutnost, pogodan za sve boji kože, brzo film formiranje i sušenje, nije lako mrlja.Pogodan za profesionalnu šminkeri i šminku početnike.Idealna za mnoge prilike, poput dnevni posao, noć Veštica, venčanja, rođendanske zabave, kozmetički pokazuje, živim predstave i ples.

4. Divna pakovanje je pogodan za ličnu koristiti i kao poklon.Na Božić, Rođendan, Dan zaljubljenih, noć Veštica i ostali praznici, to je savršen poklon za sebe, porodicu, ljubavnici i prijatelji.

Paket Uključuje:

1 PC Ajlajner

Pošiljka:

1).Stvari su samo poslao posle plaćanja je potvrdio.

2).Možeš da izabereš da logistike prema tvojim potrebama.Ako je tvoj red iznos je više od 150USD, Slobodna isporuka za HITNU/DHL/Fedex(Isključiti neke osami)

Popust:

Nudimo više popust na veliki red,ako si zainteresovan za kupovinu više stvari ili velike količine,pariz slobodno cantact nas.

Povrat novca:

1).Ako predmet je pokvaren,molim vas, obavijestite nas u 3days isporuke.

2).Kupac je odgovoran za sve troškove dostave koji su nastali.Naš isporuka naknada uključuje podnosi tužbu, da se pakujem stvari i druge troškovi.

Pad isporuka:

Mogli bi poslati paket bez promociju informacije,fakturu ,cijena i tako dalje.

Povratne informacije:

Tvoj komentar je vrlo važno da naš posao razvoj,mi iskreno te pozovem da ostavim pozitivan feedback sa pet zvjezdica da nas bazirajući se na tvoje zadovoljstvo naša roba i službe.Nažalost,ako planirate da nam neutralan/ negativan povratne informacije zbog tvog lošeg kupuje iskustva sa nama,kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme, tako da počistim vaše nezadovoljstvo i riješiti ovaj problem.

  • Korist - Dugotrajan, Lako da Nosim
  • Formulacija - Tečni
  • Porijekla - Kini
  • Zemlja/Regiji Proizvodnju - Kinu
  • Broj parčića - Jedna Jedinica
  • Vodootporan / Vodo-Otporna - No
  • Tip - Maskara
  • Sertifikat - GZZZ

Tvoj rejting

Pišem Pregleda