GameSir T4 Kaleid Igara Kontrolor Anti-drift Ozvucen Gamepads sa Hodnik Efekat za Nintendo Prekidač PC Paru Android TV-u Kutiji

  • KM85.39
  • KM187.93
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

GameSir T4 Kaleid je neverovatno nadređeni kontrolor.Anti-drift klizi.Zadovoljavajuće pritisne dugme.Izuzetno linearno putovanja.To je razumno i udobno, sa jasno, transparentni stanovanje i zapanjujuće svjetlo trake.Pored toga, sa GameSir T4 Kaleid Aplikaciju softver, kaleidoskop pokrete u svom kontrolor god želiš.

Multi-platforma igrati

Radi s PC, Prekidač i Android uređaji, GameSir T4 Kaleid pruža najviše glatko i krajnje igara iskustva sa manje latencije i ne slaba baterija anksioznost.

GameSir™ Hodnik Efekat osjećam štapiće

Dostavlja anti-drift klizi kroz GameSir™ Hodnik Efekat osjećam štapovi, GameSir T4 Kaleid osigurava pouzdan, trajnih držati nastup za igrice na PC, Prekidač i Android uređaje.

Preciznost-podešen Hodnik Efekat analogni upaljace

Sličnoj preciznost-podešen tehnologiju sa GameSir G7 kontrolor, Dvoranu Efekat analogni upaljace su i napravili da se osigura isto putovanja udaljenost uvijek zahtijeva isto dubinu.Kada trka, ti ubrzati ili kočnice sa prirodni znanja koliko dubinu ti treba da štampu, hvala ti za najbolji u klasi u skladu uglađenošću i preciznosti pod uslovom.

Prebaci na kosu okidač mode brzo

Za okvirnim programima i akciju igrači, postoji čak i brzo biranje Kosu Okidač Mode držeći M+TO/RT dugmad.Da li ti treba precizan linearno kontrolu ili ultimativni pouzdanosti, T4 Kaleid kontrolor daje ti prednost kao što ti treba.

Dodirni lice dugmad, hrskave još zasticen

I dodirni lice dugmad su specijalno podešen za brzo i udobno pritisne dugme.Imaju 5 miliona-klik mikro prekidače to smanjiti putovanja udaljenost od 0,6 mm samo i mekan gumene uloške koje proizvode zadovoljavajuće prese zajedno sa temelja još zasticen osjećam.

Igru.Potez.Zabavnije.

A. Izgradio-u 6-osi žiro: GameSir T4 Kaleid dolazi sa 6-Osi žiro tako da igrači može postići ili spojiti više prijedlog podatke poput nagnuti i rotacije, čime još aktivna i potpuno interakcija u Prekidač prijedlog za kontrolu igre.

B. Poseban Zahtev Cilj/Upravljati tech: Prijedlog kontrolu donosi više zabavna i angažman na utakmicu.Sada sa pokreta podrške na PC i Android uređaji, možeš cilj ili upravljati u bilo kojoj igri samo nagnuo na upravljač, nakon uključi u GameSir T4k Aplikaciju za softver.Pa igre igrao sa T4 Kaleid se osjećate još istina je da je život.

Pokaži svoju igru dar

Pokaži tvoj talenat sa GameSir T4 Kaleid.Prikazan sa 4 ultra-lični svjetlo efekata, savršeno melodiju na keyframe, brzinu, svjetlost i 5 svjetlo perle' boja.Promjena da odijelo tvog raspoloženje i stilu bilo kada.U međuvremenu, svetla također mogu biti programirani da budu audio reaktivne preko GameSir T4k Aplikaciju za softver.Ovo nam omogućava T4 Kaleid osvetljenje na ples sa nekim bitom audio to je igra.

Multi-funkcije M dugme za kontrolu zgodno

Odmah kontrolu sve od svjetla efekte da svjetlost, i okidač način da ABXY raspored.Ima toliko toga da možeš lako raditi sa M dugme.

Lakše.Brže.Vatru.

Lakše kontrole sa 2 makro nazad dugmad za kartu na jedno dugme ili par dugmica.Ponašaj se brže sa slobodni turbo funkcije za glavni dugmad.

U potpunosti software-prilagodljiv

U potpunosti prilagoditi svoje igre iskustvo preko GameSir T4k Aplikaciju za softver.Mapi dugmad, podesiti D-blok dijagonalno, prilagoditi štapiće & upaljace zone, podesi vibracije, pojačati svjetlo efekata, itd.Iskustvo je poseban zahtev cilj/upravljati osobina za sve igre.

- Tech Specifikacije

Potpuno: GameSir

Model: T4 Kaleid

Veze: Ozvucen

Radi Platforme: Nintendo Prekidač / Prozore PC (Prozorima 10 ili kasnije) / Android TV-u Kutiju (Android 9.0 ili kasnije)

Analogni Upaljace: Sala Efekat Magnetno Senzori

Analogni Joystick: Sala 3D Joystick

Hodnik Efekat Štapiće: Da

Šest Osi Žiroskop: Da (za Prekidač samo)

Hvatanje Dugme: Da (za Prekidač samo)

Microswitch Dugmad: Da, ABXY

Nazad Dugmad: Da, 2 Mappable Nazad Dugmad

Vibracije Motora: Asimetrična Dvojno Motors

3.5 mm Audio Luku: Da (Nisam podržao u XInput mode)

Softver Podršku: GameSir T4k Aplikaciju

Povezivanje: Tip-C

Kabl Dužina: 2 m / 6.56 ft

Paket Veličine: 17.2*16.8*7.3 cm / 6.77*6.61*2.87 u

Bruto Težinu: 300g / 0.66 kg

U Kutiji

1* GameSir T4 Kaleid Ozvucen Igara Kontrolor

1* Tip-C Kabl

1* Korisničko Uputstvo

Kockanje je Pobjeda.™ GameSir je posvećena širi granice performans i istražuje mogućnost igrati.Fokusiraju se na potrebe igrači, GameSir raduje dostavlja odličan igara iskustva sa bolje igara kuta i softver podršku.

Dobrodošli u našu radnju!To je službena odobrio prodavnicu GameSir na Newinvestmarkets.info.

1. Molim vas da isplatu odmah posle stavljanja naređenje da bi zaključaj inventar i mi ćemo centrala je tvoja stvar, što je prije moguće.

2. Ako je tvoj red je zatvorena do Newinvestmarkets.info zbog potencijalnih sigurnosti faktora, sve isplate će biti vraćen na vaš račun, osim za naknade za treća lica.

1. Sva naređenja će biti otpušteni u roku od 48 sati nakon potvrda uplate (bez vikenda i praznicima).

2. Molim te, pobrini se da ti isporuka adresa je točna.Kupac će biti odgovoran za li se vratiti ili neuspeh dobiti proizvod zbog netačno ili nepotpun isporuka adresu.

3. Za naređenja iz Hong Kong i Makao isporuke adresu u Kineski je potrebno.

4. Paket ne sadrže nimalo potvrde, račune ili promotivne letke.GameSir proizvodi su idealne poklone za svoju obitelj i prijatelji.U isto vrijeme, pozdravljamo dropshipping.

Oznake: gaming kontrolor

  • Nazad Dugmad - Da, 2 mappable Nazad Dugmad
  • Softver podršku - GameSir T4k Aplikaciju
  • Kompatibilni Nintendo Model - NINTENDO PREKIDAČ, Nintendo Prekidač Lite
  • Vibracije Motora - Asimetrična Dvojno Motors
  • Kompatibilni Platforma - NINTENDO PREKIDAČ, PC, Android, PARU
  • Komandu Ručicu Senzor Modul Potpuno - K-IVER
  • Porijekla - Kini
  • Interfejs Tip - USB
  • Microswitch Dugmad - Da, ABXY
  • Broj Modela - T4K
  • Analogni Upaljace - Hodnik Efekat Magnetno Senzori
  • 3.5 mm audio luku - Da
  • Radi Platforme - Nintendo Prekidač / Prozore PC / Paru / Android TV-u Kutiji
  • Tip - Gamepads
  • Okidač Dugme Tip - Hall-Linearni
  • GameSir Model - T4 KALEID
  • Veza - OZVUCEN
  • Paket - Da
  • Analogni Joystick - Hodnik 3D Joystick
  • Hodnik Efekat - Da
  • Kompatibilni Potpuno/Model - Nintendo
  • Brend Ime - GameSir
  • Klijent
    - 2023-07-10

    Jednostavno nevjerovatno kontrolu, lepa i odličan kvalitet. Mogu kupiti bez straha da je to u redu.

  • Klijent
    - 2023-06-30

    Početni utisci su super!

Tvoj rejting

Pišem Pregleda