Lazata Bluetooth Prijemnik Audio Adapter sa MIKROFON 5.1 aptX LL 3.5 mm POMOĆNA Bežični Slušalice Igru Muziku Tip C Naplaćivati

  • KM269.40
  • KM677.13
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Osobine:

1. Okreni prebačeno na radiju: Nakon što povezuje kroz 3.5 mm audio jacka, možeš imati Bluetooth funkcije, pogodan za ozvucen slušalice, staromodni govornika, auto audio i video sisteme

2. Pobijediti sa Moćni ugrađen Čip: Koristeći QCC3034 čip,kao glavni čip u aptX serije,to integrira funkcije buke smanjenje 、Nizak potrošnja energije、Nizak latencije i visoke rezolucije zvuk kvalitet.

(NAPOMENA:Većina uređaje ne podržavaju aptX LL kvalitete, tako da se koristi aptX LL, također ćete trebati koristiti Bluetooth odašiljač koja podržava aptX LL jahića

3. Igrač preporuka: QCC3034 čip pruža nisko-latencije prijenos iskustva,i vrhunske čip čini stereo realističnije i delikatna, i zvuk pucnja i korake u igri može biti čuo jasno, kao da si u igri.

4. Izgradio-u visoke osjetljivosti mikrofon: Nezavisni Mikrofon Podržava Glas Pozive.

5 .Veliki kapacitet baterija pruža dugo trajanje baterije: ugrađeni 280mAh baterija mogu stalno slušaš pesme za otprilike 20 sati, ne samo to, ali također mogu biti korištene dok naplaćivati.

6.C ompact i Lagan Dizajn za Prenosni: Samo 18g,je 7,5 cm,ista veličina kao srednji prst,zgodno prenosni s mekim snimak i zamku dizajn.

Potpuno: Lazata

Bluetooth Verzija: QCC 3034 ,5.1+EDR

Uređaj Veza: 2 uređaj istovremeno

Mikrofon: Izgradio-u mikrofon

baterija kapacitet: 280mAh

Dekodiranju za Bluetooth: cbs-a/uz gubitke/aptX/aptX LL

Oznake: pomoćna adapter

  • Porijekla - Kini
  • Broj Modela - R80
  • Bežični Tip - bluetooth
  • Visoke Rezolucije Podršku - Niko
  • WIFI Standard - Niko
  • Sadržaj - AUDIO
  • Interfejs - 3.5 mm
  • Podrške uz gubitke - Da
  • Paket - Da
  • Brend Ime - Lazata
  • Podrške Memorijsku Karticu - No
  • Podrške Skloni-x - Da
  • Klijent
    - 2023-03-30

    Zapravo, to je zadovoljavajuće. Pakiranje je također dobro. Međutim, postoji mnogo jeftin tvrđave, tako da ne mogu da nađem ništa posebno izvanredna u odnosu na to. Ja sam povezuje da moj iPhone i dugmadi ne rade kako treba. Disk je prilagođen i sljedeća pjesma je samo za celu pesmu.

  • Klijent
    - 2023-08-30

    Koji je to napravio za 14 dana. Kutija je samo rosquishna Bravo. Priymach pratsyu bez narikan: kompjuter i mobitela, robota i signal, za kvalitete vibracije, je garnitturi funkcije, robot sat-sve je u redu. Teško je naplatiti. Brend od keruvannya dugmad nije u redu. Srecan sam sa logici roztashuvannya-napad pratiti dugme je češće i više svjetla na ivici ivice. Zvuk APTx nije neophodno, specijalni riznytsi sa direktnim pidkelenni na mobilnom, ne sjećaš se, ne postoji mala pozadinsku buku. Ale skroz kroz tsapiv (posebno cs43131) nema potrebe da se glasine kroz nikakvu muziku. I za video stisnuti, zvuk je super. Koji je odbio priymach od pogrešne boje scho, koji je bio prožet, ale savavets shvidko, bili smo spor da se iskupi za cijenu. Preporučujem proizvod u tu radnju.

  • Klijent
    - 2023-04-22

    Vrlo je dobar. Moj telefon ima 300 oma dakle taj, to bi bilo bolje da je pojačalo je jači, ali ipak to je veoma dobro.

  • Klijent
    - 2023-08-24

    Postoje jata za buku u jednostavno. Proizvođač je potrebno da se napravi galvanske moć saobraćaju. Tu je i buku na minimum volume. U antena je slaba, hvata kroz zid. Čudno nalazi dugme su kao da je zbunjen na mjestima. Zvuk je dobro. AptX drži, mikrofon je odličan, buka radi. Se da baterija traje dugo kao u opisu. Nema dovoljno indikator na koji način aptX vezu ili ne. Čini mi se da proizvođač treba da okrenem na klip, ili kabl sa slušalicama uvek izgleda gore i dolje, koji će se sigurno ima loš efekt na izdržljivost kabl. Automatski onemogućava da postoji veza. Tako malu moć-spašavam mode je tamo kad nema zvuka ili ne aplikacija je aktivni tada zvuk nestaje dok zvuk izgleda ili primjena nije aktivan opet.

  • Klijent
    - 2023-03-29

    Nisam očekivala tako nivou za prenosni prijemnik to je najbolje što znam! Kupio sam ga povezati dobar kvalitet ozvucen kacigu za moj tim sastancima. Autonomiju je dovoljno za radni dan, mala je i svetlo. Mikrofon strani emisija je jasno i savršeno jasni. Prijem udaljenost je malo više nego drugima, --> Iznenađenje je na recepciji strani i iznad svega mjuzikl kvalitet, ja sam prijatno iznenađenje. Ja sam ljubitelj muzike, a ne da se uporedi sa Profesionalac Hi-Fi Auris Blume prijemnik sa Audiophile DAC (popravio) za moj vrlo visokom nivou HFI set. U odnosu ovo Lazata R80 je stvarno odlično! Da sam imao drugacije i teško muziku i on je radio veoma, veoma dobro. Nema zvucno parazitski buku, dinamika su odlični, bistrina i finoća zvuka previše. Ovo Lazata R80 je oko 2 puta skuplji od drugih, ali i to je vredno toga. Preporučujem da se 100%.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda