Mali Kontejnera Češalj Tajnu Zalihu Četka Za Kosu 19.8X6CM Crni Putovati

  • KM71.23
  • KM129.52
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Opis

Ovo Četka za Kosu Češalj krije svoje stvari u potpuno siguran da trgovina svoje vrijednosti u kući ili vreme.gdje god da odeš, sigurno možemo skrenuti vam pažnju bez obraća pažnju na svoje dragocenosti!

Karakteristike

Sakriti ili da uzmemo vaše vredne stvari: da Odšrafim tajna lažan top da otkrije izvor zabave na sigurnom.Sakrij svoje stvari u potpuno siguran, koji služi kao i četku za kosu.|za putovanja i kod kuće: putovanja može nositi s tobom bez privući pažnju na dragocenosti.kući sefovi da sakrije nakit, novac, diskova ili važna dokumenta nikad nisam bio lakši.|Sa izgleda kao da je od pravog četka za kosu: potpuno funkcionalan diverzija kontejner.novac je na sigurnom i može da bude pažljivo poklapa sa sve tvoje druge kupatilo i proizvodi za lepotu.| tvoje stvari su sigurno: kistom sant sigurno može radnju male stvari kao što su sitnice, novac, novac, mini ključeve , itd. osiguranje je visok i kolekcija je sigurnije.|Dovoljno kapaciteta: skladište veličina oprati je 19. 8X6X3cm/ 7. 78X2. 36X1. 18 cm, dovoljno kapaciteta da upoznam tvoje potrebe za čuvanje novca, nakit ili drogu u vidokrugu.

- Boja: Crna.

- Materijal:.

- Veličine: About19. 8X6X3cm/ 7. 78X2. 36X1. 18 cm.

- Sakriti ili da uzmemo vaše vredne stvari: da Odšrafim tajna lažne da otkrije izvor zabave na sigurnom.Sakrij svoje stvari u potpuno siguran, koji služi kao i četku za kosu.

- za putovanja i kod kuće: putovanja može nositi s tobom bez privući pažnju na dragocenosti.kući sefovi da sakrije nakit, diskova ili važna dokumenta nikad nisam bio lakši.

- Sa izgleda kao da je od pravog četka za kosu: potpuno funkcionalan diverzija kontejner.novac je na sigurnom i može da bude pažljivo poklapa sa sve tvoje kupatilo i proizvoda.

- vaše stvari su sigurno: kistom sant sigurno može radnju male stvari kao što su sitnice,, novac, ključevi, , itd. je visok i sigurniji.

- Dovoljno kapaciteta: skladište veličina oprati je 19. 8X6X3cm/ 7. 78X2. 36X1. 18 cm, dovoljno kapaciteta da upoznam tvoje potrebe da radnju, nakit ili drogu u vidokrugu.

medicine kontejner

  • Porijekla - Kini
  • Highlights1 - mali kontejnera
  • Klijent
    - 2023-09-19

    Savršeno, brzo skladu hvala

Tvoj rejting

Pišem Pregleda