Boja olovku pogodan za BYD Yuan Pro BYD ADO 3 Boje Popraviti Olovku Kristal Bijele Yuan Plus Auto ogrebotina Boja Popraviti BYD ADO 3

  • KM75.86
  • KM137.91
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Poštovani,

Kao boja olovke i vosak se posebno tečnosti i paste, mi ćemo srediti posebne logistike kompanija za transport i ti pružiti logistika praćenje broj (možeš da proverim red stranicu, i tu će biti logistike ažuriranja 5 dana nakon pošiljku).Ako imate pitanja, obratite usluzi direktno.Mi ćemo ih se riješiti za tebe u roku od 24 sata.Hvala vam mnogo na vašoj podršci.

Ako ne pogodan boja je našao, molim te, komuniciram sa uslugom i ostavite poruku o Auto+Godine+istu boju ime+ boja broj

Imamo na hiljade boje, i tu je uvijek jedan boja za tebe.

Boja Olovku Bilješka:

1. Sposobnost: 12ml boja olovku , dobit ćete besplatno ogrebotina vosak 15g da probam.

2. Ovo pero će samo ukloniti mala ogrebotina, koji će možda trebati dodatne prijavu.Ova olovka neće skinuti udubljenja ili duboke ogrebotine!!!Direktni prijavu boje popraviti pero će biti neujednačen i nije efikasno kao radnju u spreju.Zbog različite starosti i modela auta, možda ima neke razlike u istom bojom broj, koja ne može biti potpuno isto.

3. Postoje dva popraviti metode:

-prvi je boja olovku jedan set , i olovku napojnicu mogu popraviti mala ogrebotina ne više od 2 cm.

-Drugi tip boje diraj olovku+ogrebotina vosak je pogodan za velike područje popraviti (manje od 0.08 ㎡, nema curenja auto bukvar), kako se vidi na slici.

Korake za upotrebu:

Korak 1 :Rotiraju bijele naslovnici dodir-gore olovku suprotno od kazaljke na satu i srediti oprati unutra. (Za osobne koristi, mi ne preporučujem koristi olovku, kao koristio četkicu je lako da rade.)

Korak 2: Primijeniti boja na test provjeriti boja (posebno važno), i dalje samo kad boja je sličan auto

Korak 3 :Pre nego što dirljivo, čist je ogrebotina područje prije koristiti Ogrebotina vosak i Boju olovku

. Obriši auto površinu sa ogrebotina vosak nekoliko puta (Trljanje teško).Nakon trese olovka, 10 sekundi , koristi cetkicu navlažile u tableta tečnost ili napojnicu oprati u lošu situaciju.

Korak 4: Ako nije potpuno pokriveni operaciju, čekaj po prvi sloj boje da se osuši, to je o 3hours, i onda prijaviti drugi kaput dok mana je potpuno pokriveni, i čekati da sve boje da se osuši u defekt.Koristi na sunčane dane osigurati proizvod efikasnost.

Oznake: boja olovku pogodan

  • Tip - olovka
  • Kola niz - Yuan ADO 3
  • Porijekla - Kini
  • Klijent
    - 2023-07-10

    Super dobra boja

  • Klijent
    - 2023-07-29

    trebala bi da kupiš 2 ... To je Savršeno!!

Tvoj rejting

Pišem Pregleda