MTB Bicikl Lanac Veza Kliješta Stezaljku Za vožnju Biciklom Lanac Brzo Uklanjanje I Popraviti Ruku Ključ Alat Bicikl Održavanje Alat

  • KM2.40
  • KM5.84
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Opis:

1、Premije Materijal: kliješta su napravljeni od visokog kvaliteta čelika za izdržljivost.I kliješta funkcija u ergonomske pobrinuti za udobno koristiti i pomaže da se prijavim na pravo snaga

2、Praktične Dizajn: kliješta su koristili za brzo uklanjanje povezuje lance, napredne alat za otvaraju i zatvaraju, glavni lanac removers i ukršteni konektori za sve lance i konektori.jedinica.

3、Podnijeti Dizajn: kliješta funkcija ne-slip podnijeti, proljeće dizajn, koji su rada-spašavam, lakše da se koristi, i lanac kuka je uključena za lakše rastavljanje i povezivanje.

4、Lako za Radnju: Tamo je vežite na dnu kliješta podnijeti.I kliješta su compact i lako radnju.

5、Savršeno Gadget: kliješta su savršeni za kući mehanike, dopuštajući da ti se lako ukloniti i zamijeniti veze u sekundi.

1.Premium Materijal: kliješta su napravljeni od visokog kvaliteta čelika za izdržljivost.I kliješta funkcija u ergonomske pobrinuti za udobno koristiti i pomaže da se prijavim na pravo snaga

2.Praktično Dizajn: kliješta su koristili za brzo uklanjanje povezuje lance, napredne alat za otvaraju i zatvaraju, glavni lanac removers i ukršteni konektori za sve lance i konektori.jedinica.

3.Podnijeti Dizajn: kliješta funkcija ne-slip podnijeti, proljeće dizajn, koji su rada-spašavam, lakše da se koristi, i lanac kuka je uključena za lakše rastavljanje i povezivanje.

4.Lako za Radnju: Tamo je vežite na dnu kliješta podnijeti.I kliješta su compact i lako radnju.

5.Savršeno Gadget: kliješta su savršeni za kući mehanike, dopuštajući da ti se lako ukloniti i zamijeniti veze u sekundi.

Specifikacije:

Specifikacije:

Tip: Lanac Popraviti Alat

Težine: 49g

Materijal: Čelika, Plastični

Boja: Crna

Osobine: Mali i praktične, lako nositi

Paket Uključuje:

kliješta*1

Oznake: mtb bicikl lanac veza kliješta stezaljku, bicikl održavanje alat, kliješta bicikl lanac, biciklistička lanac kliješta, ruku ključ alat

  • Karakteristike - Mala i praktične, lako nositi
  • Tip - Multifunction Alat, Lanac Popraviti Alat
  • Težine - 49g
  • Porijekla - Kini
  • Materijal - Čelika, Plastični
  • Klijent
    - 2023-08-24

    Neka vrsta uzaludnosti. Možda sam uradio nešto loše. Ali on nije mi pomoći na sve, tako da je uradio sve u svojim rukama. Drške su vrlo male, kao igračka, to nije zgodno da radim.

  • Klijent
    - 2023-07-23

    Mala, ja nisam pokušao da je to u posao. Ali mislim da mogu to srediti.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda