lanshuo 8GB DDR3 1333MHz 8G 1333 REG ECC radijator server pamćenje RAM posao 16gb 24gb 16g 24g 32gb 32g doživotnom Garancijom LGA 2011

  • KM2.66
  • KM15.22
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Svima treba MALO čip Pogodan za X79 matičnu ploču Druga vrsta radne površine odbora nisu prikladni Server matičnu ploču je samo pogodan za dvostruko CPU matičnih ploča Jedan CPU server odbor nije pogodan

Obavijest za 1866Mhz, Ispod je test iz CPU-Z. će pokazao PC3-14200(889Mhz).To neće pokazao PC3-14900. molim te, ne mjesto naređenje da vas ne mogu prihvatiti.Molim te doublem potvrditi tvoj matičnu ploču i CPU mogu podržava da 1866Mhz prije mjesto red.

Molim vas primetiti PC3 i PC3L je Nasumično da pošaljem.molim vas ostavite mi poruku ako ti zahtjev.

Molim vas primetiti 1R i 2R 4R je Nasumično da pošaljem.molim vas ostavite mi poruku ako ti zahtjev.

Napomena: ovaj RAM radi SAMO o dvojnom server odbora.NE MOGU da radi na desktopu.

Molim te napomena:

16GB veliki hladnjak verziji,chipset znamo model, to će biti kao slika poslati do ramdomly.molim te, ne mjesto red ako ti smeta.

4G/8G veliki hladnjak verziju.u chipset znamo model, to će biti kao slika(možda drugi model).poslat ćemo do ramdomly.molim te, ne mjesto red ako ti smeta.

Molim te napomena: 1. Zbog dolazak grupe različitih proizvoda, proizvodnja sastanak i specifičnih modeli i serijski broj je differnet.Slika pokazao na mainsite je za referents.ako postoji fluktuacije, prema stvaran objekt, molim te! 2. Sećanje proizvodnju oblasti su Kini, Južnoj Koreji, Filipinima thress velika produkcija sajt!poluprovodnički tri proizvodnju oblasti tehnologije je isto.Slika pokazao na mainsite je za referents.ako postoji fluktuacije, prema stvaran objekt, molim te!Molim te, primetila ovaj ram je potpuno .Molimo vas da kontaktirate dobiti bolju cijenu treba turu.molim vas primetio potpuno komad chipset je nasumično. (8chipsets i 16chipset je nasumično).PC3 ili PC3L je nasumično.Sećanje nosila boja je poslao nasumično.Serijski broj i dijelove broj na ram je drugačije.Sliku na mainsite je samo za preporuku. 3.U proizvod, ne potpuno novi, tamo će biti prljavo ili ogrebotina, ovo je normalna fenomen, ako ti smeta, molim vas da ne kupim!

Model

Server pamćenje RAM DDR3 4GB 8GB 16GB 32GB

Kapacitet

4GB 8GB 16GB 32GB

Pamćenje Brzinom

PC3-10600R 1333MHz 12800R-1600MHz 14900R-1866Mhz

Pamćenje Socket

Chipset

Chipset Potpuno

SEC

Pamćenje Kanalu

Dvostruka Kanalu

CAS Latencije

Pamćenje Tajming

Igle

240pin

Napon

Karakteristike

Funkciju

REG ECC

Ram Potpuno

lanshuo

Fabrika Uvjerio

Jedan godina garancija

Za porez problem , pariz pobrini se da se mogu riješiti carine problemima sama, ako ti ne možeš riješiti, ne savetujem ti da kupi robu u našu radnju.Mi nismo odgovorni za carine.Hvala ti za ljubazno razumijevanje.

Molim te napomena: slike za preporuku, pamćenje čestice i izgled zbog različite grupe će imati drugačiji promjene.

Kvalitet

- Svaki predmet koji je bio testiran kritično prije pošiljku izvršeno ,moramo izgraditi nekoliko testiranje stanice posebno za CPU ,molim te, da ga kupiš sa brini, slobodan .

- Molim te, pobrini se da kontakt od obožavatelja i PROCESOR je dobro, neće zato što CPU temperatura je visoka.Hvala ti

- Molim te, ne ustručavajte se da nas kontaktira ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica prije ili poslije kupovine.Predani smo tvoje 100% zadovoljstvo.

- Ispod je testiranje planform da koristimo.

Plaćanje

1. Punu isplatu mora biti plaćen u roku od 7 dana nakon što je ubacivanje tvoj red.

Dostava

- Obično koristi Kini Post Zrak Mail(isporuka besplatan).Molim te kontakt sa nama ako želiš da koristiš drugi kurir, kao što DHL, FedEx, UPS, TNT, HITNA pomoć.Ti ćeš platiti dodatne naplate.Dat ćemo vam za praćenje broj nakon što je poslao.

- Mi smo jedini brod u RED registrovana adresu.Zato, molim te budi siguran da tvoju adresu, kako je tocan, i važi.Molim te, pobrini se da ostavi pravi broj telefona kada popunjavajući tvoj kupac informacije.

- Isporučujemo paket u 2 posao dan nakon dobiti oslobođen isplatu.

-.Možete provjeriti robu gdje je, u prolazu kroz praćenje NE .

Povratne

- Održavamo visoke standarde u izuzetnosti i bori se za 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno Mi tražimo da nas kontaktirati odmah PRE nego što si nam dao neutralan ili negativna povratne informacije, pa da možemo zadovoljavajući način pređemo i na tvoje brige.

- Pošto je vaš komentar je vrlo važno da naš posao je razvoj, mi iskreno te pozovem da ostavim pozitivan feedback za nas ako niste zadovoljni sa naših proizvoda i službe.Samo će te odvesti 1 minut.

Vrati

- Vrati je prihvatio.Predmet moraju biti originalni stanju.I ti treba da platim dodatne isporuka naknade nastao i sadržaj vratio bi se držala u prvobitno stanje.

Oznake: Radijator

  • Hlađenje Peraje - Da
  • Brend Ime - LANSHUO
  • Porijekla - Kini
  • Frekvenciju - 1333MHZ 1600MHZ 1866mhzMHz
  • Pamćenje Napon - 1.5 VV
  • Pamćenje Frekvenciju - 1333 MHz
  • Prijavu - Server
  • RGB - No
  • Paket - No
  • Tip - DDR3
  • Interfejs Tip - 240pin
  • Klijent
    - 2023-04-12

    Proizvod stigao vrlo brzo bila sam iznenađena da očekujem na 22 prodavac dobila 10 veoma veliko poštovanje za paket vrlo dobro spakovala uzeo 16 GB

  • Klijent
    - 2023-04-28

    Odličan prodavac. Brzo utovar i stigao ovdje u SP-KAPITAL za manje od 10 dana. Kupio završiti 16GB RAM

  • Klijent
    - 2023-09-09

    100000000 poruku!!!! Super dobri ljudi prodavač!!!😍❤❤Veoma lepe uspomene!! Hvala ti😁

  • Klijent
    - 2023-04-28

    Odlično, nekada nadogradnju Mac Pro5,1.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda