Slobodna Isporuka Jedna rolna 1cm*10 MILIONA Svetao Snimku Sebe ljepilo Svijetle U Mraku Sigurnost Pozornici Kući Ukrase Upozorenje Traku

  • KM0.93
  • KM11.61
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Opisi:

100% novo i visokog kvaliteta!

Prirodni sjaj u mraku, ne treba moći energije, očuvanja energije, zaštitu okoline, bistar etiketama također mogu uredili okolinu efekat, Također je vodootporno, krema za sunčanje, jake koroziju, samo-ljepilo, itd, I avirulent insipidity, ne radioaktivni elementi; Izgradnja je zgodno i jednostavno.

Mark položaj: može držati na električnu prekidač, daljinski vijeće, zid prekidače, začepi, utičnice, brave, baterijske lampe, kvake, rukohvati, vatrogasne opreme, protupožarni alarm, opremu za spašavanje, itd., može biti obilježena lokaciju svog postojanja, lako koristiti

Sigurnost znaci: Sigurnost upozorenje ulogu držati na takve kao hitnu evakuaciju prolaz, sa stanice metroa, podzemni prolaz, karaoke bar, plesne dvorane, bioskopi, supermarkete, prodavnice, bolnicama, željezničke stanice, aerodromi, luke, itd.

Specifikacije:

Sigurnost: Inertna i ne-otrovna

Pola života odsjaj: 24+ sati

Da rade ono sa materijal: 5 godina+

Ljepilo: nestalna/peelable tip

Boja: Bijela

Emisija Boja: Zelene

Velicina: 10mm širina * 10 MILIONA dužinu

Paket Uključuju: 1X Svetao Traku

Oznake: kasetu samo-ljepilo

  • Broj Modela - A0015
  • Porijekla - Kini
  • Brend Ime - MayRecords
  • Klijent
    - 2023-06-25

    Kasetu čini se da je jako stara, kao da ne može biti unrolled čisto. Umesto toga, kad je pokušavao da odmotaj se, kasetu sloj podeli i razdvaja. Svjetleći sloj izađe, ali odvojiti od ljepilo sloj koji je držao na filmu. Pošiljka je brz, ali celom filmu je bio totalno neupotrebljiv.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda