Bricklink Ideje PA E Film Kažu da Ekipu za Čišćenje Robot M-O Akcione Figure 21303 Model Bloka Igračke Za Decu Dar

  • KM29.14
  • KM41.62
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Nakon uzimanja prodavnice, ljubitelji u radnji će dobiti više popust!

Tiskana delovi su zamijenjeni obični dijelove i ne sadrže treća strana dodatke.Uputstvo i varijanta su samo za pozivanje i predmet su stvarne dijelove paket.Ovaj proizvod je MCP proizvoda i ne dolazi sa papir priručnik.Nakon što je podnošenje tvoj red, molim vas dajte email adresu i mi cemo poslati elektronski brošuru da tvoja e-mail adresa.Svi delovi su kvalitet provjerio prije isporuka, pa ako nađete nešto nedostaje, ili oštećene delove, ne brini.Kontaktirajte nas i poslat ćemo im da si odmah besplatno.

NE KUTIJU Nema naljepnicu

EU zemlje ne optužba vrijednost-dodao porez za više od 150 evra, a kupci treba da plaćam porez za carine

Nudimo kap u kupovinu službe.Dobrodošli na veliko.Ako imate pitanja, molim te, javi mi.

Ako niste zadovoljni sa proizvoda i službe, molim te, seti se da daj mi pet zvjezdica, hvala.Hvala!

O shippment

1.Širom Svijeta Isporuka

2. Naređenja obradio blagovremeno nakon uplate na ovjeru.

3. Mi smo jedini brod da potvrdio je red adrese.Tvoj red adresu MORAJU da ODGOVARAJU vašim Isporuka adresu.KUPCI BITI ODGOVORAN ZA POŠILJKU PROBLEME KOJE JE IZAZVALA GREŠKE U POŠTANSKI BROJ I ADRESU, I SL.

4. SLUŽBA TRANZITNA VREMENA data je od pozivatelja i isključuje vikend i praznike.Tranzitna puta mogu razlikovati, posebno tokom praznika.

5. Ako niste dobili svoju pošiljku za 60 dana od plaćanja, kontaktirajte nas.Ćemo pratiti isporuku i vratiti te što je prije moguće sa odgovor.Naš cilj je musterija!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Isporuka Vrijeme:

Returen i povrat

1. Imaš 7 dana da nas kontaktira i 30 dana da se vrati iz spoj bio je to primio.Ako ova stvar je u svom posedu više od 7 dana, smatra se nekad i NEĆE TI IZDATI POVRAT novca ILI ZAMJENU.NEMA IZUZETAKA!Dostava je koštalo je medvjed od oba prodavač i kupac na pola.

2. Sve se vratio stvari MORAJU BITI originalni pakovanje i MORAŠ nam dati isporuka za praćenje broj, posebnog razloga za uzvrat, i tvoj po#.

3. Mi ćemo da vratimo PUN pobedničkoj ponudi IZNOS, nakon primitka predmeta u svoj prvobitni stanju i pakovanje sa sve komponente i pribor su, NAKON OBOJE Kupca i Prodavača otkazati transakciju od Newinvestmarkets.info.ILI, možda si izabrao da zamenu.

4. Ćemo podnijeti sve brodove koštati ako proizvod(s) je (su) ne doista.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O povratne

Održavamo visoke standarde u izuzetnosti i bori se za 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno Mi tražimo da nas kontaktirati odmah PRE nego što si nam dao neutralan ili negativna povratne informacije, pa da možemo zadovoljavajući način pređemo i na tvoje brige.

Nemoguće je za rješavanje problema ako ne znamo o njima!

BRODSKIH KOŠTATI NE UKLJUČUJE LI UVOZ POREZA,I KUPAC SU ODGOVORNI ZA CARINE.

Neispravni proizvod mora da nam reci roku od 3 dana vezana uz sliku neispravni dio.Molim vas vratite se svojim koštati u 1 nedelje od kada roba je dobio.Mi ćemo srediti da zamjenu novi za tebe u jednom. (ti bi trebalo da uključuje sve originalne sadržaj neoštećen u resaleable stanju, hvala).

AKO TI TREBA NOVAC, SAMO STAVKA JE POPIS CIJENA JE REFUNDABLE.KUPAC JE ODGOVORAN ZA TROŠKOVE DOSTAVE KOJI SU NASTALI ISPORUKA PROIZVODA NAZAD.

Oznake: bricklink ideje

  • Preporučujem Godina - 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
  • Broj Modela - 16003 ZID E robot film brojke
  • Brend Ime - Bricklink
  • Rodna - Uniseks
  • Blok Veličine - Mali blok(Skladu sa Lego jahića
  • Plastični Tip - ABS
  • Materijal - Plastični
  • Barkod - No
  • Upozorenje - MCP-64996 tehničke robot blcoks
  • Porijekla - Kini
  • Plastični Blok Formi - Samo-Zaključavanje Cigle
  • Klijent
    - 2023-04-01

    Ne, dijelovi su nestale, preuzmite upustva bez problema. Kamenje dobro akcijom moć, ali sa bijelim imaju mala boja odstupanja. Sve u svemu, cena je i više je nego opravdano!

Tvoj rejting

Pišem Pregleda