500ml Kutija za Ručak Prenosni Hranu Termalni Izoliran Kontejner Doručak Kup Curenje-Dokaz Supu Mlijeko Termos Bocu Čaše Sa Kašikom

  • KM10.43
  • KM16.04
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Opis

Napravljen od premije materijala, to je prenosni doručak kup.To je jaka i trajna, prenosni i baci se opirao.Ručnim dizajn, udobnije i zgodno da se nosi, compact dizajn i velikodušni, ne zauzimaju prostor.To je pogodan za mikrotalasnu pećnicu grijanje mlijeko kup juhom doručak kup u kuhinji.

Karakteristike

- Boja: Plave.

- Materijal: PP.

- Veličine: 13.80X9.00X9.00cm/5.42X3.54X3.54inch.

- Napomena: dolazi sa žlicom.

- Visokog kvaliteta, visokog pritiska, čvrsto materijal, hranu razredu materijal, sigurno koristimo.

- Prenosni i jednostavno izgled, sa poklopac i kašiku, lako se koristi.

- Foka ne curi supu, ručku je dizajnirao, i to je udobno da zadrži i ne-klizanje.

- Multifunkcionalni juhom, lako nositi kad idem u ured, 500ml kapacitet, sastanak doručak treba.

- Jednostavno i elegantne juhom, mali i praktične za lako nositi s više odgovara.

Pakujem liste

1 x Šalicu

Pošiljka

1. Inače ćemo poslati robu u 1 do 3 radnih dana posle plaćanja je potvrđena od strane Newinvestmarkets.info. 2. Ako izabereš express pošiljku i tvoju adresu je definira kao daljinski područje od Fedex /DHL, trebat će ti plaćati ekstra $30 daljinski isporuka naknada.Ili molim te, daj nam novi drugu adresu to nije daljinski.Udaljeno podrucje provjeriti putem link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Ako imate li sitno za red, molim vas, ostavite poruku u red. 4. Molim te provjeriti vašu adresu i broj je u pravu, posebno provjeriti svoje mjesto kod i grad je tačno informacija ,inače tvoj paket neće biti brod.

Garancija

Jedne godine garancija za sve proizvode, bilo jedinicom sto dokazuje da je pokvaren tokom garancija potvrdu period će biti popravljen bez optužbe za dijelove ili zamijeniti.Kraju korisnik je odgovoran za sve teretni optužbe .Garancija ne pokriva slučajnu, slučajno ili posljedična štete ... proizilaze iz upotrebe.

Povratne Informacije&Rejting

Cijenimo tvoj posao jako.Ako niste zadovoljni sa naših proizvoda i službe, molim vas, ostavite nas Pozitivan feedback i 5 Zvjezdica rejting.Tvoje priznanje će nam više samopouzdanja da razvije naš posao i služim ti bolje.Ako niste zadovoljni od bilo kojeg razloga, molimo vas da kontaktirate nas, komunikacija je mnogo više efikasnije od otvaranje spor.Naše mušterije i tech podrška će se potruditi da ti ponudim zadovoljan rješenje.

  • Porijekla - Kini
  • Formi - Pravougaonik
  • Karakteristika - Eko, Leakproof
  • Materijal - Plastični

Tvoj rejting

Pišem Pregleda