450ml učestvuje sa 16,0 oz 100% Bakra Moskvi Mazga Šolju Trajnih Coppery Pivo Čaše Kave Mlijeko Kup Čista Bakra Kup Drinkware

  • KM15.76
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Specifikacija Tip: Bakra Moskvi Mazga Šolju Uslov: Potpuno Nov Materijal: 100% Čvrst Bakra Boja: boje Bakra Veličine: 8.0 cm(Dia)*8.8 cm(H)*12,0 d cm(Sa Max)/3.15"*3.46"*4.72" Sposobnost: 450ml/učestvuje sa 16,0 oz Paket: 1pcs/2pcs/4pcs/8pcs

TVOJ NAJBOLJI IZBOR: Savršen za unapređenje ukus i drži sve tvoje najdraže piće je hladno i osvježavajuće, biti ruski moskvi mazga, viski, vodka, rum, margarita, tekila pomešao piće, žaoku, pivo, pod vodu, ledeni kafu, ledeni čaj i još mnogo više.Napravljen od 100% čvrst čista bakar, nema nerđajućeg čelika ili novčić postave, koji osigurava to je kontaminacije-besplatno.Ovo nije imitacija bakra auto, šolje, niti su ispunjene tin, novčić, čelika, ili hrane lak unutrašnje prevlaka.

NEVJEROVATNO je HLADNO, SUPER OSVJEŽAVAJUĆE: Ovo lice bude stvarno hladno i njom i mraz u sekundi.Ostaviti to u frižider za zamrznutih šolju efekat i držiš svoje piće hladnije za mnogo više.To čini tvoju Moskvi mazge, ili bilo piće za tu stvar, super osvježavajuće.Ne postoji ništa više osvježavajuće vrelog dana, ili bilo koji dan.Čisti bakra osigurava dobra hemijska jonizacije od kiseline obično našao u limun voće za savršen moskvi mazge.

VRHUNSKI KVALITET i DIZAJN: S klasičnom 16 oz veličine, to je savršeno veličine šalicu da držiš u ruci.Čaše izbora kada je u službi zloglasni Moskvi Mazga, koktel napravljene od mešavina votku, ginger piva, i sok od limuna.Ručno izrađene i doterane do savršenstva, sa savršenim 16 oz veličine za koktele, ovo jako lijepa bakra piti kup čini odličan poklon za rođendana, svadbi, sahrana. godišnjice, ili jednostavno kao zabavno novelty pored tvoj trenutni bar kolekciju.

Kao metal materijal bakra će naravno pipnuti dok vrijeme prolazi.Jer reaguje sa kiseonik u vazduhu, i onda patina, a ne hrđa izgleda.Oni patina, a ne hrđa će biti u variou s boje i oblike, zavisi od vremenskih prilika vode uključuje u to reakcija ili ne.To možda neće biti potpuno spriječiti ali može biti ograničeni da prihvatljivom nivou kroz redu i pravilan upravljanja.Pa ti stvarno treba savjetuje da čist bakra šalicu, i da pazim na tvoje Bakra Šolju kao nova.

Čišćenje Rješenja Priroda efikasan za čišćenje recepte Sirće i sol su odlični za čišćenje bakra jer kisela ocat može da se skine ljagu i abrazivnog soli pomaže da uklonim nekog od izgrađene ostataka.

Sok od limuna i Sodom bikarbonom: sok od Limuna je i kiselo,to radi tako dobro.Samo spojiti s sode,što je otresit u ovaj recept, možeš dodati malo soli ako je potrebno.Kečap:najviše jednostavan način za tebe će biti kečap, to je neverovatno moćan.To je porijeklom sastavljen od sirće i sol i paradajz pire u kečap je također vrlo kiselina.Možete koristiti ove recepte za čišćenje bakra šolje za trljanje rješenje iznad tačke, to pustiti da sedim za par minuta, a onda ga isprati.Veks završiti ili lak drži šolje pa i izbjeći patina, a ne hrđa, ali to znači da moraš to da uradi svaki put li ih koristiti.

Oznake: Moskvi Mazga Šalicu

  • Tip - Šolje Za Kafu
  • Drinkware Tip - Šolje
  • Dodatke - Sa Niko
  • Specifikacija - 1 pcs
  • Stil - Klasični
  • Materijal - Metala
  • Porijekla - Kini
  • Karakteristika - Eko
  • Formi - Handgrip
  • Brend Ime - cocktailgeek
  • Klijent
    - 2023-09-23

    Sam sam stavio tankim slojem na bakar kup. Bakar komponentu se ponaša kao voda voda? Kupujem zato što čaura je to? Panike. Ne masažu

Tvoj rejting

Pišem Pregleda