Debelo Staklo Zaštitnik Stražu Za Fujifilm X-100T X-100F X-2 X-E2S X100T X100F XE2 XE2S Kameru Ekran Zaštitne Film Pokriti

  • KM6.77
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Opis: Uslov:100% Potpuno novi.Zaštiti svoju Kameru LCD ekran i leće protiv Slomiti ,prašina i ogrebotine Nudi teško, trajnih, transparentni površinu dok drži LCD ekran čist i unscratched HD Film,Pridaje glatko sa sebe pridržava površinu,Visoko Diraj Osetljivost u Skladu sa: Za fujifilm Kamera

= = = = = = = = Tvoje Zadovoljstvo, Naša Potraga= = = = = =

1. Prihvatamo Vizu, MasterCard,et.

2. Sve Kreditne Kartice Su Prihvatili Kroz Osigurati bment Procesor DEPONOVAN .Vodeći Treća strana na Internetu bment Platforme, To Je Brzo, Sigurno I Lako Se Koristi. · Kada Napraviti bment Od Ponudu, Tvoj Novac Je Deponovan Sigurno Na Tvoj Račun. · Novac Je Samo Pušten Da Bi Nam Nakon Li Potvrditi Isporuka. · Ako ne Možeš Blagajni Posle Stavljanja Red, Molim te Cekati Nekoliko Minuta I pokušajte ponovo bments. · bment Mora Biti Završena za 3 Dana Ili Tvoj Red Će se Zatvoriti.

1. Širom svijeta Dostava, Osim Nekim Zemljama I APO/FPO.Stvari Ce Biti Isporucene U 1-7 Posao Dana Nakon što Smo Potvrditi Vaše bment .

2. Molim te Reci Mi da Tvoju Adresu Nakon bment U 1-2 Dana, Inače Ćemo Brod Tvoja Stvar Zasnovana Na Tvoj Račun Adresu, Pa, pobrini se Da Je u Pravu.

3. Prije Naručio Kontaktirajte Nas Da Potvrdi Vaš Omiljeni Pošiljku Metod.Obično Treba 7-30 Posao Dana Za Dolazak Iz Zraka Mail, Nekim Zemljama Možda Preuzima Više, Kao Rus, Brazil.I Preuzima 3-10 Posao Dana Do Express.

4. Ponekad To Bi Bilo Više Zbog Lošeg Vremena, Gubljenje Vremena U njegove Odobrenje.Mi Nismo Odgovorni Za Te Razloge.Tako, Molim Te, Strpljivo Čekaju Dok Ne Dobijemo Vaš Stavka Na Vrijeme.Ako ne Primim Predmet u Roku od Trideset Dana, Kontaktirajte Nas, A Onda Ćemo Ti Pomoći da Ga Pratiti.

5. Predmet Će Biti q Kao w Koje bi Ti mogle Pomoći Da n e je.Mi Nisi Odgovoran Za Bilo h k i e je.Ako Ili k U Tvojoj Zemlji Je Vrlo Visoka, Pariz Nas Obavestite Da f Je x n Na Glas Tako Da možete b Mnogo x-a.

6. Isporuka Vremena Za Tvoja Preporuka:

OBAVIJEST: SLUŽBE TRANZITNA VREMENA data Je Od pozivatelja I Isključuje Vikend I Praznike.Tranzitna Puta Mogu Razlikovati, Posebno Tokom Praznika.

1. Od Dana Od Originalnog Kupovinu Pod Normalnim Koristiti, Mi Pružamo 12 Mjeseci Garancija Da Naše Proizvode. 2. Samo Lošim Stvar Će Biti Ponuđena Zamjenu.

3. Imaš 7 Dana Da Nas Kontaktira I 30 Dana Da Se Vrati Iz Spoj Bio Je To Primio.Ako Ova Stvar Je U svom Posedu Više Od 7 Dana, Smatra Se Nekad I NEĆE TI IZDATI POVRAT novca ILI ZAMJENU.NEMA IZUZETAKA!Dostava Je Koštalo Je Medvjed Od Oba Prodavač I Kupac Na Pola.

4. Sve se Vratio Stvari Moraju Biti U Svoj Prvobitni Pakovanje I Moraš Nam dati Isporuka za Praćenje Broj, posebnog Razloga Za Uzvrat, I Tvoj PO # .

5.Mi ćemo da vratimo cijeli IZNOS bMENTS, Nakon Primitka Predmeta U Svoj Prvobitni Stanju I Pakovanje Sa Sve Komponente I Pribor Su, NAKON OBOJE Kupca I Prodavača Otkazati Transakciju Od Newinvestmarkets.info.Ili, Možda Si Izabrao Da Zamenu.

1. Molim Vas, Potvrdite Prijem Proizvoda Nakon Što Si Ih Dobio. 2. Ako Imate Bilo Pitanje Za Proizvode Si Primio, Kontaktirajte Nas Na Vrijeme I Dat Ćemo Sve Od Sebe Da Reši Probleme, A Ti Napravim Zadovoljan. 3. Molim Te, Daj Nam Pozitivan Feedback Da Si Zadovoljan.Ako Ne, Kontaktirajte Nas Prije Nego Odem Bilo Negativno Ili Neutralan Povratne Informacije.Mi Ćemo Raditi S Tobom Riješiti Neke Probleme.

Oznake: zaštitnik čuvar

  • Upotrebi - Kameru
  • Veličine - Prefect Size
  • Broj Modela - Debelo Staklo LCD Prikaži Ekran Zaštitnik Pokriti Zaštitu
  • Brend Ime - KomoKe
  • Porijekla - Kini
  • Paket - No

Tvoj rejting

Pišem Pregleda