4PCS HubCap Auto Zamjena Nastup Volan Kapu Automobil za Tesla Model Y 19 -Cm Hubcap Pun Pokriti 2018-2023 2020 2021

  • KM259.48
  • KM405.45
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

【Moj prijatelj, nema T logo u naš proizvod paket uobičajeno, samo centar kapa sa iste boje kao bazu.Ako ti treba logo, kontaktirajte nas nasamo.

Posebno, molim te, ne uključuju slike logo u naš proizvod kritike ako si kupio proizvod sebe.Ovo je ozbiljan prava, i naš radnja će biti zatvorena, hvala vam za vaše razumijevanje~】

Američkim prijateljima-Ćao, molim te, gledaj ovdje!!!

Generalno, NAS paketi mogu biti dostavljena u oko 25 do 30 dana nakon centrala.Međutim, zbog tehničke razloga Newinvestmarkets.info platforme, logistika informacija ne smije biti ažurirani na pravi put.Ali ne brini, paket će stići eventualno.Ako hoćeš da znaš najnovije logistike informacije, možete da proverite na ovom sajtu: https://www.17track.net/en ili možete kontaktirati naše mušterije i raspituje se za tebe.Hvala ti na razumevanju.

Zašto nas izabrati?

Yikun je tvornica je baziran u Cangzhou, i to je prvi fabrika da dizajn i proizvode ratkape.Svaki čvorište kapu prodamo je proizvedeno u našoj fabrici kroz proces injekciju kalup godine sliku godine suši godine skupština godine kvalitet inspekciju godine pakovanje, tako drugačiji od ostalih radnji, mi osobno napraviti Kontrolirati svaki proizvodnju i kvalitet da se osigura da mušterije upotrebi visoko kvalitetne čvorište kape umjesto da druge ruke plastičnog čvorište kape.

【Opis】

Proizvod ime: tesla model y nastup hubcap

Važećim modela: za tesla model y

Godine: 2018-2023

Velicina: 19 cm

Materijal: visokog kvaliteta, abs materijal

Boja:Mate Crno-Za Usne Crno-Pištolj Grey/Za Usne Ugljen

Instalaciju način: prvo pastu za sunđer pjene striptiz uz rub nazad u središte kapu spriječiti grebanje originalni čvorište kapu, i onda samo stane na poziciji zrak rupu i pritisneš čvrsto.

Stilu: Simetrično (dva, na levo i dvije na desno), asimetrican (sve 4 su isti)

【Karakteristika】

1. To je ljepši od originala hubcap, što mogu povećati sportiness tvoj model y, i neka ti se auto izdvaja od ostalih model y

2. Dizajnu yikun hubcap odgovara aerodinamici, smanjuje otpor vjetra, poboljšava potisak, i mogu povećati vozi efikasnosti nakon ugradnje.

3. Pokrivaj bijele ivici središte, nema više belog ivice izmedju crnog čvorišta i središte kapetane, tako da je tvoj čvorišta i središte kapu urađen i više kul.

4. Potpunu pokrivenost dizajn da zaštiti ispred središta od toga da je ogrebala.

5. Lagan za postavljanje i čist, nema deformacija čak i u kiši i sunce

6. Savršeno odgovara originalni središte točka, puknuti-u ekstruzija instalaciju kao originalni auto čvorište kapu.

7. Napravljen od visokog kvaliteta materijala, središte kapu je jači i možeš biti zaglavljena na središte više čvrsto da se osigura da će da ne padneš sa tokom vožnje.

8. Zadržati poziciju gas crijeva, koja neće uticati na gas puni

9. Simetrično dizajn: U yikun hubcap je podijeljen u dvije lijeve strane i dvije desne strane, dakle, to će biti neprijatno mesto "vozi protiv vjetra" na radkapna.

【Paket uključuje】

4*Čvorište kape

4*Centar naljepnicu pokriti

4*Sunđer pjene trake

【Primetio】

Ako nisi sigurna da li radi na svoj Tesla, možete uzeti fotografije tvoje volan i pomoći ćemo ti da identifikuje~

【Pitanja i Odgovore】

q1. Koliko brzo mogu li dobiti moj ratkape?

a1. Brodskih put varira iz zemlje u zemlju.Možete pitati mušterije za tačno na vreme.Generalno govoreci, treba 5-25 dana u Evropi, 5-25 dana u Sjedinjenim Državama, 20 dana u Kanadi i Australiju, 5-15 dana u Južnoj Koreji, i oko 10 dana u Japanu. .

q2. Šta ako ne primim slomljeno čvorište kapu?

a2. Molim vas, budite uvereni, ako središte kapu je oštećena zbog nasilnih logistike prijevoz, javite nam, i mi ćemo reissue je za tebe besplatno.

q3. Da li radkapna imam tlogo?

a3. Nema T logo u naš proizvod paket uobičajeno, samo centar kapa sa iste boje kao bazu.Ako ti treba logo, kontaktirajte nas nasamo.

q4. Mogu radkapna stvarno blok vetar?

a4. Dizajn je naš čvorište kape integrira više akademske principa.Prema podacima "Berneulli princip", oblik proizvod je iscrpljeni, i otpor vjetra na središte se pretvara u struju i potisak, koji praktično pruža baterije.ps: Berneulli je princip je da veća protok brzinu od zraka, smanjiti pritisak; manji protok brzinu, veći pritisak.

q5. - Teško je postaviti središte kapu?Mogu instalirati ako ja sam djevojka?

a5. Veoma polako, pre nego što instalaciju, možete kontaktirati od nas da ih pitamo za uklanjanje video od originalnog hubcap i instalaciju video novog hubcap, i mi ćemo vas voditi kroz uklanjanje i ugradnja.

q6. Hoće li biti buka nakon središte kapu je instaliran?

a6. Tamo će biti bez buke, naš paket je sunđer pjene gluvonema striptiz, što može da zaštiti radkapna od ogrebotine i izbjeći buke.

q7. Hoće li koristiti čvorište kape ogrebotina originalni volan čvorište?

a7. Ne, ali ako središte kapu je često instalirao i uklonio, skrivene ogrebotine će biti ostavljen na original čvorište instalaciju položaj.Ovo nije dizajn mana, čak i središte kapa od originalnog auto će imati ova situacija, tako da ne Česte instalaciju i uklanjanje ratkape je preporučio.

q8. Koja je razlika između simetrično i asimetrican modela?

a8. U simetrično tip ima dvije lijeve strane i dva desna strana, a asimetrican tip ima četiri dijela koja su ista.

  • Veličine - 19 cm
  • Materijal Tip - ABS plastične
  • Porijekla - Kini
  • Drugi Dio Broja - Za Tesla Model Y
  • Zemlja/Regionu Auto Proizvodnju - Kinu
  • Godina - 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
  • Izmjene - No
  • Odgovara - za UberTurbine hubcap
  • Specijalni Karakteristike - Hab kape

Tvoj rejting

Pišem Pregleda