600Pcs/set Obojeni Papir Narukvice Za Događaja Zabavu Koncert Bar Ulaz Prijem Vodootporne Neon Zabavu Zglob Bend Zalihe

  • KM17.66
  • KM46.45
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

600Pcs/set Obojeni Papir Narukvice Za Događaja Zabavu Koncert Bar Ulaz Prijem Vodootporne Neon Zabavu Zglob Bend Zalihe

Metak Poena: 1、【Pouzdan Materijal】Suzu-otporan i vodu, te Obojene Narukvice su napravljeni od dobrog kvaliteta sintetički papir.To može da se nosi cvrsto na zglob i boja neće nestati čak i nakon cijeli dan.

2、【Lagan i DIY】lepljiva papir narukvice mjera za 10 x 0.79 cm, čineći ih nositi lagan i prave veličine za većinu ljudi, zgodno i udobno.Također možete DIY tekst ili obrazac želiš na narukvicu da pokažu tvoju osobnost.

3、【Brza Identifikacija】Ovim divnim, šarenim Neon Zglob Bendova su savršeni za svaku priliku da ih razlikujete različite grupe, poput žurke, koncerti, sajmova, sportskih događaja, karnevalima, škole, putovanja, praznici, i zdravlje čekove.

4、【Lako Iskoristi】Ove novine narukvice lako pridržavati i skini.Oni nisu ponovno iskoristivih spriječiti ostalima iz mijenja logo.Pokretne narukvice su promjenljivi u dužinu i odgovaraju za odrasle i decu.Također možete pisati neke važne informacije o njima.

5、【Širom Prijavu】Neonsku Zabavu Narukvice može biti upotrebljeno u koncerte, sport, klubova, događaja, hotele, trgovine pokazuje, praznici, filmova, i mnoge druge prilike gdje moraš prepoznati svoje mušterije ili gosti, dajem ti dobar iskustva da ih koriste.

Opis:

Napravljen od dobrog kvaliteta sintetički papir.Ove Boje Narukvice može da se nosi cvrsto na zglob i boja neće nestati čak i nakon cijeli dan.

Može biti upotrebljeno u koncerte, sport, klubova, događaja, hotele, trgovine pokazuje, praznici, filmova, i mnoge druge prilike gdje moraš prepoznati svoje mušterije ili gost.

Neonsku Zabavu Narukvice ti dati dobar iskustva da ih koriste.

Specifikacija:

Ime: Papir Narukvice za Događaja

Velicina: o 10x0.79inch/25.40x2.00cm

Materijal: sintetički papiru

Osobine: vodootporno i suza-otporna, lako pridržavati, i lagan

Pakujem Spiska:

Papir Narukvice 600 kutije

Napomena:

Molim vas, dozvolite blagi toleranciju u veličinu zbog priručnik za mjerenje, i osvjetljenje u fotografija može rezultirati razlika u boji nego u stvarnom životu.

Metode plaćanja:

· Možete napraviti isplatu preko bilo koje od metode iznad i pariz smjestiti u roku od 3 dana kad tvoj red je postavljen.

· Tvoja isplata biti ovjeren Newinvestmarkets.info u roku 24 sata, a mi cemo proces tvoj red kad se to završi.

· Ako je tvoj red je zatvoren zbog sigurnosnih razloga, trebaš dostaviti tvrde da Newinvestmarkets.info.

· Na povrat novca uzrokovana red otkazivanje, povrat novca sporazum ili posredovanje će biti otpušteni odmah i obicno traje oko 7-10 radnih dana do tvoj račun.

Dostava i paket:

· Sve stvari će biti provjerio i spakovala prije brodove.Naređenja će biti poslani u 2-5 radnih dana posle plaćanja je završio.

· Težinu paket preko normalnog post je ograničen na 2kg.Poslat ćemo odvojeno ako težinu je preko 2kg.

· Obicno traje oko 15 - 60 dana, i možda malo duže u neki udaljeni područje.

· Možeš izabrati brzo isporuka metod ako želiš da se paket pre, i ovo će ti trebati platiti isporuka naknada.

Ponovo pošalje i povrat novca:

Ćemo ponovo pošalje povrat novca ili da je paket izgubi, izgubljena u tranzitu ili dobio pogresnu stvar.Molim vas da kontaktirate nas i mi ćemo biti drago da ti pomognem.

Povratne informacije:

· I ako niste zadovoljni sa naših proizvoda i službe, molim vas, ostavite nas pozitivan feedback, mi ćemo biti veoma cijenjena.

· Ako nešto nije u redu, molim vas pozovite prvo da nas prije nego što odeš povratne informacije i mi ćemo pokušati naše najbolje da vam pomognem do sve je u redu.

  • podrške - Veliko/Dropshipping
  • Materijal - Narukvicu
  • Ime - Obojeni Papir Narukvice
  • Broj Modela - Obojeni Papir Narukvice
  • Porijekla - Kini

Tvoj rejting

Pišem Pregleda