Crveni Profesionalni Latino Plesa Takmičenje Kostim Praksi Nosim Odjeću Na Vrhu Žene Salu Haljinu Za Odrasle Slobodna Isporuka Seksi Suknju

  • KM1 137.30
  • KM1 263.67
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Kupovinu Instrukcije

1. Slike odjeću prikazan na stranici uključuju: haljinu, ogrlicu, par narukvica i kosa saučesništvo.Oni imaju različite kupovinu pakete, možeš izabrati i kupiti prema tvojim potrebama.

2. Ako veličinu i stil prikazan na stranici nije pogodan za tebe, možemo prilagoditi veličinu i stil odeću prema tvojim potrebama.Možeš pružiti tvoje veličine (uključujući i visine, težine, poprsje, struka, hip, ).Pretvarati odjeću ne podršku vrati ili razmjene.

3. Ako ti se ne svidja boja odjeću, možeš pružiti boja ti se sviđa, možemo ga opremiti za tebe.

4. Ako ti se ne dopada odeća, ili drugih problema nakon primanja, molimo vas da kontaktirate naše mušterije što je prije moguće, dat ćemo vam rešenje i da si zadovoljan.

Ako iznad veličina nije pogodan za tebe, ti mogu dati tvoj broj informacije (visine, težine, poprsje, struka, hip) nas, Mi ćemo prilagoditi odjeću prema tvoje veličine, ali prilagoditi odjeću ne podršku vrati ili razmjene.

Dimenzionalni mjerenje metod

1.Vrat opsegu: dužina omču oko vrata.

2.Širinu ramena: Dužini od lijevo rame uz rame.

3.Hapšenje: dužina krug oko položaj grudi bradavica.

4.Struka: dužina krug oko thinnest dio struka.

5.Hip: dužina krug oko plućima dio zadnjicu.

PLAĆANJE

Ima mnogo metode plaćanja dostupni na Newinvestmarkets.info poput kreditne kartice, realnom vremenu bankovni transfer, Elektronske novčanik,isključen plaćanja (bankovni transfer i Western Union).Možeš da izabereš da je metod koji je najprikladnije za tebe.Da zaštitite svoje interese, tvoja isplata biti privremeno drže Newinvestmarkets.info, i neće biti pušten da nas dok dobiti svoj red i zadovoljni sa tim.

ZADOVOLJSTVA KUPACA

Molim te, ne ustručavajte se da nas kontaktira ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica prije ili poslije kupovine.Predani smo tvoje 100% zadovoljstvo.

Obrada naređenje

Nakon što smo se primiti vašu narudžbinu, mi ćemo srediti isporuka za vas što je prije moguće.Popisom svake proizvod razlikuje, i general isporuka vrijeme je 3-15 radnih dana.

Vrati i razmjene

Ako ti se ne dopada odeća, nakon primanja ih, možemo da se vrati ili zamjenu za tebe, ali treba da plati troškove dostave za povratak robe i carinu po dolasku u Kini (carina je izračunao na 25% od plaćanja iznos).

Oznake: latino plesa takmičenje kostim praksi nosim

  • Brend Ime - ABC PLES
  • Porijekla - Kini
  • Ples Tip - Latinski
  • CN - Henan
  • Rodna - Žene
  • Materijal - Spandeks
  • Klijent
    - 2023-08-09

    Mali kvalitet ali izgleda kao fotografija. Skupo za kvalitet

Tvoj rejting

Pišem Pregleda