35pcs KiiBOOM zeleni čaj s mlijekom Prekidače 55g 5pins Linearno Mehanički Prekidače za Vruće swappable Mehanički Tastaturi

  • KM23.08
  • KM36.22
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Silky Smooth Linearno Putovati

Istina je da svoje ime, KiiBOOM zeleni čaj s mlijekom nudi silky smooth kucanja osjećaj, podsjećajući osjećaj za zeleni čaj s mlijekom dodiruje jezik.Sa 3,6 milimetara od ukupnog putovanja i operacionom snagu 55g, ova slatka zeleni čaj zelene prekidače dugo povratnu za svaki tipkanja, dok drži isto skladu otpor od početka do kraja.Stambenom je upravo oblikovani da čak i manji površinu grubost završi, što osigurava ultimate glatko klizi uz minimalan površinu kontakt sa bilo prekidač stanovanje.Pocni linearno putovanje sada sa KiiBOOM zeleni čaj s mlijekom prekidače.

SAMO-DA ISPUŠTAŠ ULJE POM MATIČNIH

Tastature je prekidače su osnovne u nudi intuitivna osetljive osjećaj svaki štampu.U prekidač sebe, da osetim može biti dobro podešen i dalje - počevši od matičnih.Pedantno kažnjeni osmislio KiiBOOM, za zeleni čaj s mlijekom prekidače matičnih je napravljen od POM, koji će biti samo-da ispuštaš ulje jedni sa tipkanja.Na kraju, češće koristiš prekidača, na bolje da će biti.

POCNI INTUITIVNA KREATIVNI PROTOK SA ZELENI ČAJ S MLIJEKOM

Estetici nikad ne pada iza u KiiBOOM proizvoda.U KiiBOOM zeleni čaj s mlijekom prekidače' boja dolazi od šalicu zeleni čaj s mlijekom sa tamno zelene mente bakšiš na vrhu.Uživaj u intuitivna kreativni curi iz umu da je tvoj otisak prsta, bez prekida, samo kao uzimanje gutljaj od kafe na ugodno popodne.

KiiBOOM Zeleni Čaj S Mlijekom Prekidače

Tip: Linearno 5 Igle Mehanički Prekidače

Ukupno Putovanja: 3.60 mozda, hvaia! javit za 0,2 mm

Pre Putovanja: 1.6 mozda, hvaia! javit 0.4 mm

Actuation Sila: 55 mozda, hvaia! javit 15gf

Dna Sila: 62 mozda, hvaia! javit 15gf

Matičnih Materijal: POM

Stanovanje Materijal: Najlona i PC

Oznake: kiiboom zeleni čaj s mlijekom prekidače

  • Tip - Tastaturu Prekidač
  • Porijekla - Kini
  • Brend Ime - KIIBOOM
  • Klijent
    - 2023-08-26

    SVE je u redu.

  • Klijent
    - 2023-09-19

    To je veoma dobro za zeleni čaj da prekidač. kutija je lijepa. zvuk je veoma dobro. isprobaš, zvuk prvi. Nisam siguran da je ovo slučaj.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda