100pcs/mnogo Laboratoriju 13mm 25mm za Jednokratnu upotrebu iglu filter Aquo-sistem/Organske-sistem/PTFE 0.22/0.45 um Millipore Membranu Špric filter

  • KM181.40
  • KM241.88
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

100pcs/mnogo Laboratoriju 13mm 25mm za Jednokratnu upotrebu iglu filter Aquo-sistem/Organske-sistem/PTFE 0.22/0.45 um Millipore Membranu Špric filter

Predmet: Millipore špric filter

Materijal od membranu: Najlona/PES/PTFE/MCE

Pore veličine: 0.22 um/0.45 um

Qty: 100pcs/mnogo

Upotreba: se koristi za uzorak prije za filtriranje, pojašnjenje i napor za filtriranje čestica, tekućina i gasa.

Maltene:

Voda-sistem MCE (pomešao celulozu ester) : MCE membranu je napravljen od dušičnu kiselinu i celulozu plocu.To je služe nekretnine, dobro biocompatibility i nizak proteina adsorption nekretnine.MCE membrane su obično se koristi za filtracijski biološkog rješenja, biološki analizu i vodu kvalitet praćenje.

Voda-sistem PES (polyethersulfone) : PES membranu ima asimetrična porozne strukture u svom raskrsnicu da osigura visok nivo protoka i visoko odbijanje.Koristi se za za filtriranje vode rješenje.To je dobro hemijske stabilnost i bezopasnim, stajanja PH stabilnost, visoko kompatibilnosti i dobra temperatura stabilnost.

Najlona: Najlona filmovi su prirodno je da služe i napravljen od polyamide.Koristi bez piša u agenta, da bi se osiguralo da filtrate nije zaražena.Filter membranu je pogodan za filtracijski od aqueous rješenje i većina blagi organske rješenja, posebno stajanja i alkohol rješenja.Zbog velikog absorbability od najlona membrane, to obično nije preporučila je da se koristi za filtracijski biološkog uzorke poput kulture srednje ili proteina rešenje, da bi izbegli gubitak uzorke zbog adsorption.

PTFE: PTFE je relativno stabilan materijala, koji se mogu da filter za vodu, organske rješenje, jake kiseline i treba rješenje (nije pogodan za trichloroethylene, benzin, hexane, itd.).Može se koristiti za objašnjenje i za filtriranje uzoraka za eksperiment, tečnost hromatografiju injekciju i za filtriranje, itd.

Kada izaberete špric filter, pored s obzirom na upotrebu pogodan za filtriranje membranu prema različitim filtrate, ali takođe smatraju obim uzorak, obično manje od 2ml uzorak, izbor 4mm promjeru od mikro filter .Uzorak veličina je između 2-10ml, i 13mm promjeru filter je odabrani.Kad uzorak veličina je veća od 10ml, koristi 25mm promjeru špric filter .

Napomena:

1. Ne koristi šprica manji od 10cc, jer mali volumen kolone cijev možda jer pritisak da prelazi gornju granicu, rezultirajući u uništenje filter membranu i lične povrede.

2. Samo laboratorija koristiti , jednokratnu upotrebu, ne može biti ponovo iskoristiti.

3. Trebao odbaciti početku filtrate, obima je mrtav volumenu filtar, 25mm kao primjer, verovatno odbaciti prvog 1ml filtrate , ili pre-čisti filter sa 1-2ml od rješenje.

Ako ti treba još tip iglu špric filter, pariz klik prati sliku kupiti: nula

Oznake: membranu špric filter, ptfe millipore membranu, 25mm špric filter, ptfe špric filter, PTFE Iglu Filter

  • Porijekla - Kini
  • Klasifikacija - Pehar
  • Klijent
    - 2023-06-03

    DOBRO proizvod

  • Klijent
    - 2023-05-04

    Ne rade, sadržaj špric ne može proći kroz filter.

  • Klijent
    - 2023-05-02

    radi ono što bi trebalo.

  • Klijent
    - 2023-04-01

    ODLIČAN KVALITET!

Tvoj rejting

Pišem Pregleda