Igra NieR Automata 9S Ludaca YoRHa Broj 9 Tip S Ogrlicu Clavicular Lanac Privjesak Nakit Rekvizit Pribor noć Veštica

  • KM16.31
  • KM32.28
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Opis

Materijal: pu Veličine:42cm Uključuje: 1pcs* lanac

Molim Te Napomena:

Prema priručnik za mjerenje, tamo možda 1-2 cm razlika Smo cijenim vaše razumijevanje!

Prave je boje predmeta je možda malo drugačiji od slike prikazan na stranici uzrokovana puno faktora kao svjetlost tvoj monitor i svjetlo svjetlost.Hvala ti!

Dostava

1.Molim vas pobrinite se da vam adresa točna pre kupovine.

2.Imajte na umu da je međunarodna isporuka obično trajati duže od domaće, kao da je baziran express operatera i običaja.

Isporuka Detalje, Molim vas budite upozoreni da je međunarodna isporuka obično trajati duže od domaće, kao da je baziran express operatera i običaja.Sve stvari ce biti isporucene u 1-2 posao dana na račun od plaćanja.Molim te vidim ispod stola naći detalje službe nivou. * Isporuka naknada je uključujući i lokalne predati i pakovanje naknada. * Nakon što smo poslati predmet, mi ćemo ulaz za praćenje broj.

O nama, mi Smo profesionalni širom svijeta veliko društvo.Visokog kvaliteta proizvoda, pristupačnim cijenama, odlično usluzi i pouzdan kreditne stajao je naše pravilo.Ako vam se sviđa naše proizvode, molim te, dodati našu radnju da tvoj "Moj Omiljeni" listi.Održavamo visoke standarde u izuzetnosti i bori se za 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je veoma važno za nas.Molimo vas da nas kontaktirati odmah PRE nego što si nam dao ili povratne informacije, pa da možemo zadovoljavajući način pređemo i na tvoje brige.

Politika Vracanje

Predmet je prodao na "kao što je" osnovi, molim vas pitam neka pitanja pre nego nadmetanje da izbegnem predmet time nisi zadovoljan.

Vratio predmet se treba novi, unworn i u svoj prvobitni stanju.

Predmet mora biti vraćena u svoj prvobitni i neiskorišteni stanju, a Nikada na konjima.

Kontakt

Ako ima bilo kakvih pitanja,slobodno nas kontaktirati preko poruka, mi ćemo odgovor tvoj e-mail u roku od 24 sata ( osim vikend i praznike).Ako ne kao odgovor u roku od 24 sata, molim te provjeriti je ostavio u tvojoj pošti kutiju ili pokušaj da nas kontaktira opet.Dat ćemo sve od sebe da riješim tvoj problem što je prije moguće.Hvala vam za vaše posjete i dobrodošli nazad.^_^ Kontaktirajte nas preko Poruku ako ti NISI dobio predmet za 30 dana, mi ćemo provjeriti sa pošti, i onda je ponovo pošalje ili povrat novca li nestali predmet nećemo biti odgovoran za isporuku ili osiguranja optužbe nastao u tačka povratka nazad na nas.Naš cilj je pružanje Vrhunske Nivou Usluzi, obično znači, dat ćemo sve od sebe da riješim problema.Mi uveliko cenim tvoju POZITIVAN feedback.Molim te NE ostavljaj negativan povratne informacije bez pitanja za pomoć

Oznake: ogrlica clavicular lanac privjesak, nier automata 9s ludaca kostim, igra nier automata yorha, nakit rekvizit pribor

  • Materijal - PU
  • Specijalni Koristiti - Kostime
  • Rodna - Uniseks
  • Porijekla - Kini
  • Tip Stavke - Blago Grudima
  • Klijent
    - 2023-04-22

    vrlo lijepo napravio!! to će te oštrica lil zbog pakovanje ali kada nosiš to, to je vrlo STOŽER traži. preporučiti!!

Tvoj rejting

Pišem Pregleda