Twotrees 3d Printer Pribor Sve Metalne Aluminijuma Dijelove Visokog Kvaliteta Čeličnim HGX-LITE-extruder Smanjenje Brzine Extruder

  • KM36.79
  • KM47.79
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Pogodan za CR-10 / CR-10 / Unistiti-3 / Unistiti-3 V2 serija modela.To može otisak PLA, ABS, PETG, TPU, PP, PC, Najlona, PEEK, PEJ i druge standard duga 1,75 mm promjeru široke potrošnje.Drugi modeli može biti dizajniran od sebe prema veličini i ugradnja rupe.Korisnici može imati više mogućnosti za resursi kada koristi 3D štampače.U isto vrijeme, veće ekstruzija volan povećava stisak od široke potrošnje, smanjuje izvatke, i veće prijenos odnos povećava moment da se poveća vjeruje da će extruder.U ekstruzija opremu je prošla post-tretman quenching i novčić oplate proces, koji je više nositi-otporna, produžava životni vijek, i poboljšava kvaliteta.Predlog: U dnevnik štampanje, to je preporučio da se redovno dodam da ispuštaš ulje mast da opremu korpu ležajeva.

O logistike opis: Jer paket koji sadrži jaka magneti, obični logistike ne mogu biti prebačeni.Znaci, bez obzira što logistike izabereš.Ćemo prilagoditi logistike izabereš.Paket će biti transportirani za vazduh transport posebno opasan robe, ili druge logistike.Mi ćemo osigurati da tvoj paket stiže kao što je prije moguće.Hvala za vaše povjerenje.Ako morate poslati POŠTOM/Fedex/TNT/DHL, kontaktirajte nas.Moramo razgovarati o teretni sa tobom.

Opis Motor liniju dužina: 100 cm Motor težinu (ne uključujući žicu) : approx99g Kompatibilni: Žaba extruder serije, itd Napomena: ako se navikao na druge extruders,molim te provjeri motor veličine parametre prije kupovine.MOTOR je kompatibilan sa 12V i 24V

  • Porijekla - Kini
  • Broj Modela - HGX-LITE-extruder
  • Brend Ime - DVA DRVEĆE
  • Tip Stavke - J-glavu
  • Klijent
    - 2023-08-07

    dobar kvalitet, hvala

  • Klijent
    - 2023-05-23

    Novi extruder. Lagan, klipove bilo plastični savršeno. Zupčanika u kombinaciji željeza i plastika. U Bur je u kanalu razmažena utisak da, pa, samo cetiri.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda