DLHiFi Aucharm 0.5-10 5*20 HIFI Jedan Kristal Silver Nano pozlaćeni kapu Fitilj CD Audio Pojačalo DAC Cijev Pojačala, Osigurač

  • KM39.56
  • KM58.18
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Također imamo 15A .Ako ti treba 15A molim vas, pozovite drugi trenutnu i ostavite poruku .Hvala ti

Ime: Jedan kristal nano fitilj

Fitilj: Jedan kristal silver žicu + jedan kristal

Specifikacija: 5X20mm 0.5-15A

Izdrži napon: 250V (T) polako brzinom

Osobine: Ovaj proizvod je komplikovano u procesu, posebno materijala ne može biti napravio, ovo fitilj je 100% čist ručno!

Savjet: 1 Ovo fitilj nema pravcu Ulaz u različitim pravcima, ton je drugačije.Mogu pokušati različitim pravcima

2. Moć na mašini za 48 sati, ili slušaj muziku za 3 dana, fitilj može biti stabilni, duže vreme, više trajnog, molim te budi strpljiv i polako iskustvo.

3. Biti siguran da proverim da li fazi moć i zvučnik kablovi za sva oprema je u pravu, koje će uticati na sluh.

Ovo fitilj struktura je relativno komplicirano, to je ručni rad, tako da košta nije jeftino, struktura je uvijene, veze su firme i pouzdan, ovaj 24K zlato, ne-hemijska zlato.Fitilj je napravljen od uvoze jedan kristal silver-bakra legura.Nakon nano-obradu, napomenuti da je fitilj je otisak nakon nano-obradu.Unutrašnji popunjavanje kvarca pesak je pun nano-grafit, i grafit je ultra visoke provodljivosti i visoko anti-smetnje karakteristike.Zvuk je lepa, umirujuce i snažni u polaganje.Ovo je admiralski brod proizvod high-end osigurače tako daleko.

Napuni fitilj sa 2 glave kvarca pesak za dobro šok apsorpcija i luk gašenje.U sredini je rešetku, što ima prednosti ultra visoke provodljivosti i anti-smetnje.Fitilj je jedan kristal silver-bakra legure sadrže 10% dragocenog metala, tretiran sa nanographene, i zaglavio sa jednim kristal silver.

Fitilj kapu je pečat iz 99,99 posto 4N bakar, jedan kraj je auto sa 24K zlatna i jedan kraj je auto sa srebrni.Povećanje provodljivosti i brzinu energije napraviti fitilj i socket veoma pristupačan.

Fitilj je čvrsto pritisnuo od velika i dve male veštački napravljeni od 4N bakra.Ovaj proces štiti fitilj u sred fitilj.Fitilj i kape su u dobrom kontakt i kontakt je firma, koja može spriječiti mikrofon efekat.Smanji oscillation tekuće prolazu, praviš zvuk kvalitet više čisto i slika su stabilniji.

Unutra je puna dva kvarca pijesku, i sredini je pun nano rešetku.Grafitni je super srednjoj provodljivosti, visoko anti-smetnje i druge karakteristike, i zvuk je lepa, umirujuce i jak.Ima velike koristi za zvuk kvalitet i osiguranja, ali to može biti samo ručno.

Keramike cijev je anti-rezonancu i eliminiše efekat mikrofon zvuk.

Fitilj je napravila jednog kristal silver-bakra legura, i vrlo dobro jedan kristal silver žicu je rana na ispravan zvuk.Nakon nano-tretman, to je odlično dva kraja produženje, prolazna odgovor, dinamičan i mjuzikl smisla.

Oznake: dac pojačalo govornika, aucharm audio fitilj, Audio Pojačalo, aucharm zvučnik, kristal audio

  • Porijekla - Kini
  • Paket - No
  • Brend Ime - Kaisaya
  • Broj Modela - DL-Fuse08
  • Tip Stavke - Zvučnik Aktivni Komponente
  • Klijent
    - 2023-07-06

    Vrlo lijepo zvuči fitilj zvuči bolje onda je moj sr20 to je zamijenio

Tvoj rejting

Pišem Pregleda