AuroraLink Ai Kutiju Prebačena na Radiju CarPlay Android Auto 8-Core 4GLTE 128GTF GPS HDMI Za YouTube Netfliks Google Radnju IPTV

  • KM2 083.47
  • KM4 166.93
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

NAPOMENA

Ovo bežični carplay adapter SAMO mogu raditi s autima opremljen ozvucen CarPlay, molim te provjeriti da li je vaš auto USB port označene sa CarPlay logo, ili slika mobitela. (Da nije prikladno za kola sa ugrađenim bežični carplay povezivanje, kao što BMW-a, Te*sla.)

Q & A

Q Mogu trčati aplikacije kao Google radnju, Youtube, Netfliks, IPTV, Tiktok itd?

A: Da, ovo aplikacije su gradili u naš sef, samo treba da se spojiti na žarište i WIFI, ili ubacite SIM karticu koristiti ove aplikacije online

Q: Moj ekran ne podržava diraj, to može koristiti?

Je: Nema problema, ova kutija podržava Siri glas kontrolu, volan kontrolu, dodirni ekran kontrolu, dugme kontrolu, daljinski

Q: mislim da je izgradio-u APLIKACIJU nije dovoljno.Ja želim da iskoristim druge Aplikacije, zar ne?

A: Da, mi damo sa dva načina da instalirati APLIKACIJU, Google radnju & ATF karticu (preuzimanje APLIKACIJU za ATF karticu unaprijed, ubacite ATF u AuroraLink kutiju, otvori "APKManager" prijavu, odaberite "mogu instalirati", izaberi jedan za preuzimanje APLIKACIJU, klik "instalirati" i čekati instalaciju da završi)

Q, Šta treba da radim ako proizvod ne uspije?

A: AuraroLink AI škatula je skroz samo-proizvodi i istraživao i razvio, imamo 24 sata na internetu usluzi, 12-mjesec i garancija životu besplatno tehničku podršku.

Proizvod Detalja

Proizvod Ime: AuroraLink CarPlay Ai Kutija

Proizvod Model: R811

Važećim auto model: Kola sa fabrika ozvucen CarPlay izgrađena

Android Sistem: Android 10.0

CPU: 8-Core MediaTek 6765

RAM+ROM: 4GB+64GB

GPS: ugrađeni GPS & CLONASS & Beidou

Podrške Bežični CarPlay: Da

Podrške Bežični Android Auto: Da

4G mreže veza: Da, Seti ugrađeni 4G/3G/2G,

WIFI mreže veza: Da, Seti U isto vrijeme, to podržava mobilni WiFi izdaju i postaje žarišta za druge uređaje

Podrške HDMI Interfejs: Da

Podrške baci ekran/ogledalu, Da

Podrške Google Radnju: Da

Jednostavno Namještaljka da Uživam U Radosti Bežični Inteligenciju

1. Auto kutija je ubaci u Tip-c kablovsku da se spojiti na CarPlay AI Kutija

2. Posmatrate indikator svjetlo, ako crveno svjetlo poplavi a bljesak , to je normalna veza

3. Čekaj za nogu animacije da završi igra i unesite AuroraLink Android sustav

4. Bežični Android Auto veza:nter u "Android Auto" prijavu, skreni na WIFI na mobilni, uključi Bluetooth , par uređaj, a onda ući na radiju Android Auto interfejs.

5. Bežični CarPlay povezivanje:nter u "CarPlay" prijavu, skreni na WIFI na Iphone, skreni na Bluetooth , par uređaj, a onda ući na radiju CarPlay interfejs.

MediaTek 6765 OKTA-Core Processo

Okta-core velike snage chi, Usvajanje novo nadograditi MTK6765 okta-core velike snage čip, ti možeš uživati u brži i lakši vezu, i oslobodi grijanje problem u najvećoj meri iz korena.AuroraLink kutiju podržava online nadogradnju, što je više pogodno za upotrebu.

Izgradio-u 4G LTE & Wifi

1. Povezivanjem AuroraLink kutiju WLAN ili žarišta, također možete da ubacite lokalne operater SIM kartice, ulazi 4G/3G/2G mreže, pazi online audio i video muziku i svijet TELEVIZIJE uživo iz Netfliks, YouTube, YouTube (uključujući globalne digitalni Stotine Živjeti TV).

2. Također možete preuzeti podatke iz streaming aplikacije za ATF karticu za puštanje (nema mreže potreban), kao što Netfliks, Hulu, HBO, Amazon Premijera Video, directv su, itd.

Podrške podijeliti ekran i smanjene ekran video snimak

Podrške podijeliti-ekran i psiho-ekran video snimak, možete uživati video dok navodjenje.Roditelji i djeca uživaju vremena u autu zajedno!Neka aplikacija takođe može prikazati sliku po sliku, napraviš video aplikacije puni ekran, i prikaži Gugl Mapa na male ekrane.

Wifi Svi u kola

4G žarišta ograničenja dovodi do: Ući u postavke, odaberite "Auto Žarišta", odaberite "NA" omogućiti žarišta mreže funkcioniraju

Baci - ekran kopirao

Unesite"BACI"aplikaciju, uključi ekran kopirao funkciju na mobilni telefon, odaberite uređaj ime, i potpuno je kopirao.

Baci ekranu APLIKACIJU baci ekranu

Unesite "BACI" zahtjev, otvoreni APLIKACIJU na mobilni telefon, da igramo video, odaberite screencasting ikona, odaberite uređaj ime, i završi screencasting.

Ugrađeni GPS/GLONASS/Beidou:

Koristi AGPS pozicioniranje metod, ili povezati bežični Carplay/bežični Android Auto, koristio navigacioni APLIKACIJU na svoj mobitel da ti pomognem savršen plan puta, prati na putu i vodič da tvoja destinacija je, bilo gdje u svijetu

Želim više zabavno aplikacije?Mi pružamo si sa dvije metode:

1. Otvori "Igraj Radnju" aplikaciju i preuzmite aplikaciju želiš

2. Preuzmite potrebna APLIKACIJU za ATF karticu unaprijed, ubacite ATF u AuroraLink kutiju, otvori "APKManager" prijavu, odaberite "mogu instalirati", odaberite APLIKACIJU da se skinuo, klik "instalirati", i čekati instalaciju da završi;

Podrške Origial Vozilo Kontrolu

Ovo jabuka carplay bežični adapter nastavlja operacije od originalnog auto i podržava originalni auto kontrolu metode, kao Siri glas kontrolu, volan kontrolu, dodirni ekran kontrolu, i dugme kontrolu.Android auto carplay adapter podržava prebacivanje između dan i noć nacina i obične čizmu animacije, postavljanje to što ti se sviđa!

Podrške Ogledalo Telefon ili Tableta za tvoj Auto ili TV

Ovo magičnu kutiju prilagođava najnovije bežični projekcija tehnologije, i to ne mogu biti upotrebljene kao bežični carplay adapter da, ali je također radio hdmi ali.AuroraLink kutiju carplay adapter može da baci telefon, ploču, i laptop u auto, TV-u, projektor, i pratiti iz koji povezuje tvoje uređaj i magičnu kutiju na isti mreže.

Oznake: ai kutija

  • RAM+ROM - 4GB+64GB
  • Važećim auto model - Kola sa fabrika ozvucen CarPlay izgrađena
  • Podrške HDMI Interfejs - Da
  • Podrške Baci Funkcije - Da
  • Podrške Google Radnje - Da
  • 4G mreže povezanost - Da
  • Podrške Bežični CarPlay - Da
  • Brend Ime - AuroraLink
  • Podrške Bežični Android Auto - Da
  • WIFI mreže povezanost - Da
  • Proizvod model - R811
  • Android Sustav - Android 10.0
  • GPS - Da
  • Proizvod ime - AuroraLink CarPlay Ai Kutija
  • CPU - MediaTek 6765
  • Klijent
    - 2023-06-28

    Odlično paket izvrstan proizvod super brzo isporuka hvala

  • Klijent
    - 2023-08-19

    Odlično... Dobra predstava i nudi tačno šta je postavljen... mislim da proizvod se zagrijava mnogo toga, nadam se da krug ne štetu pa... ukratko, veoma zadovoljan kupovinu i u mogućnosti da koristi Android Auto Bežični😄

Tvoj rejting

Pišem Pregleda