165 x165mm Unistiti 2 Pro Duplo Strane Textured/Glatko PEJ Stanja + Specular GRAŠKA Proljeće Čelika Izgraditi Tanjir sa Magnetne Baze

  • KM235.52
  • KM452.93
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Obavijest:

Traži kvalitetna izgraditi površinu za tvoju 3D printer?Ne tražite dalje od naših izbor PEJ/GRAŠKA posteljinu!

PEJ je nadređeni izgraditi površinu materijal koji nudi domet od prednosti nad tradicionalne materijala kao PEO/LJUBIMCA.To je više otporan na visokom temperaturom i nositi, i daje bolje privrženost , što je savršeno za štampanje širok spektar materijala uključujući ABS, PC, PETG, TPU, TPE, i RYNO.

Inovativnog GRAŠKA materijal čini dnu odštampao dijelove, laskaju si i bolje, zadržavajući čašu-kao reflectivity,održava jači privrženost i izdržljivost od PEO/LJUBIMCA, i vrši bolje nisko-temperatura štampanje,potpuno eliminiše problem mjehuriće.

Dok PEJ/GRAŠKA može biti skuplji od drugih materijala, vjerujemo u osiguranju najbolje kvalitetne proizvode za naše mušterije.Opis

【Poseban Dizajn】:Odličan dvostrana PEJ proljeće čelika izgraditi tanjir dizajn.U poređenju sa glatko PEJ, u mate teksturu lakše za printanje materijala da se kace na površinu PEJ.Obje strane može biti upotrebljeno isplativije.

【Dokazao Rješenje】:PEJ stanja sa autentično 3M ima jake privrženost; nećemo da stružemo, lako ukloniti odštampao veze sa platforme savijanjem.Kroz stotine eksperimentalna ispitivanja, ponovio koristiti je još kao nova.Vruće krevet štampanje je preporučio, ako štampanje ABS, itd.prijaviti lepak je bolje.

【Dobar Kvalitet】:Fleksibilan, pomični, visoko snagu i toplotna otpornost, Četiri-Sloj dizajn, deblje i više trajnog.Lako srediti temperatura 130°C. I savršeno za PLA, PEEK, ABS.

【Praktične Karakteristike】:Molim te mjere veličine vašu tiskaru da platforma pre kupovine.Veoma smo zahvalni na ljubav i brigu za taj proizvod.

【Kvalitet Obećaj】:Sve proizvode su prošle kroz KVALITET INSPEKCIJU prije isporuke.Ako imate kakvih pitanja o kvalitetu proizvoda i sugestije, molim vas da kontaktirate nas i mi ćemo odgovor u roku od 24 sata.

Upute za Upotrebu 1. Prije štampanje, moraš nivo kreveta.Pobrini se da crijeva i PEJ/GRAŠKA izgraditi tanjir održi pravi udaljenosti, tako da crijeva ne ogrebotinu na površinu. (gladak PEJ/GRAŠKA verzija treba da pokida površinu zaštitne film). 2.Tokom štampanje fazu, odaberite drugačije vruće krevet temperature za materijala postići najbolje štampanje rezultate. 3.Nakon štampanja, čekaj za temperaturu da pasti na sobnoj temperaturi.Ne dleto je potrebno, samo polako zaobići PEJ/GRAŠKA čelika da ukloni model. 4.Očisti PEJ/GRAŠKA izgraditi tablice, obrisati sa isopropil alkohol koristeći trunje-besplatno platna, isperi sa vodom, i suho sa čistu odeću, ili dozvoliti da se to osušim.Ne koristi abrazivnog čišćenje ili grubo odeća to scratch površinu.

Oznake: Unistiti, 3D Printer Dijelove & Pribor, 3D Štampanje & Dodatka Proizvodnju

  • Porijekla - Kini
  • Broj Modela - 165x165
  • Brend Ime - GOSPODARICI.KWOO
  • Tip Stavke - Heatbed
  • Klijent
    - 2023-05-03

    Savršeno pristaje

Tvoj rejting

Pišem Pregleda