4 Ključeve 433MHz Daljinski Bežični Kopiju Daljinski Kloniranje Vrata Garaže Daljinski Duplikator Ključ

  • KM2.85
  • KM3.65
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

433MHz Daljinski Bežični 4 Ključeve Kopiju Daljinski Kloniranje Vrata Garaže Daljinski Duplikator Ključ

Upute:

1. Jasno kod: dva prsta u isto vrijeme drži otključati ključ i zaključaj ključ; na svetlo brzo bljeskovi 3 puta u 2 sekunde, da jedan od prstiju idi (druge strane ne mogu pustiti), i onda iskoristiti slobodi prst da brzo klik tri puta na slobodi dugme dok svetlo bljeskovi brzo; dva prsta mogu objaviti; onda štampu bilo koji ključ od daljinski; kad je VODIO svjetlo ugasi, to znači jasno kod je uspješna(četiri ključeve, sve je prazno)a ako nakon pritisneš li to dugme za daljinski, svetlo je i dalje na to ukazuje na to da originalnog koda nije oslobođen uspješno.Moraš ponovno-jasno, i samo uspješno čišćenje kod mogu kloniranje biti uspješna.Možeš više puta jasno i klona šifru.

2. Primerak: lijeva ruka uzima originalni daljinski, desna ruka uzimaju naše klonirao daljinski i zadržati dva daljinski što je bliže moguće,; štampu prvi ključeve od dva daljinske upravljače u isto vrijeme; za oko 2 sekunde, svetlo će flash brzo 2 puta; nakon jedne sekunde, na indikator svjetlo drži treperi i pusti prste, i onda pritisneš ključ nakon uspješnih studija, svetla su stalno, što znači da je prvi šifru na original daljinski je bio kopiran na drugu daljinski, na isti način, može biti upotrebljeno u red na drugi ključ, treći ključ...Ako kopija je uspješna, daljinski funkcija je isto kao i originalni odgovara daljinski.

3. Obnovi: Kada ste slučajno jasno kopiju daljinski kod, možeš istovremeno štampu kopiju daljinski od dna dva ključeve, DOVEO svjetla će flash brzo, idemo nakon podizati nikakve ključ, upali dugo, ovo Ukazuje da je to šifra za daljinski je obnovio.Prije koristeći naš primerak daljinski, molim vas, odstranite postojeće kod od daljinski.

Kako da se nosim sa situacijom gde se neki od ključeve možeš kontrolisati, ostali se ne može kontrolisati

Možete koristiti jasno i vratiti operaciju, specifične operacija je kako slijedi:

1. Jasno kod;

2. Nakon čistina šifru, kopirati neuspješnog ključ ponovo, i nema potrebe da se kopiju ostatak dugmad;

3. Jasno kod opet vidjeti;

4. Vratiti kod; u ovo vrijeme, originalne kljuceve to nije bio uspješno kopirao sad je pokriveno nove šifre, i originalne kljuceve koji su uspešno kopirao sada su zadržali.Ako nema kopiju nakon druga kopija ključeva, ponovi iznad korake opet i opet dok se sve ključevi su uspješno kopirao.

Osobine:

Bolje dometa, više trajna i duže traju baterije.

Sa DOVEO prenos & slaba baterija pokazatelj, za vizuelno povratne informacije i radi mode naznaka.

Dolazi s kopčom za lako nositi.

Prijavu: Vozilo centralnu bravu sistema, garažna vrata, elektronske vrata, auto sunroofs, grijanja, itd.

Daljinski samo, drugi pribor demo na slici nije uključena!

Maltene:

1. Odaberite daljinsku kontrolu nad preduslova: originalni daljinski funkcija je normalno, daljinski čip je ista ili kompatibilni, daljinski frekvenciji isto.

2. Daljinski mogu jedina kopija fiksni šifru, uči kod čip i dio je single-čip daljinski (može kopirati čip model vidim copyable čip tip).

3. Dva put daljinski, kotrljajući kod. daljinski, jedan-čip enkripciju program daljinski ne može kopirati.Kao što HCS200, HCS201, HCS300, HCS301 i tako dalje.

4. Prije kopiranje daljinski, pobrini se da postojeće kod na daljinski je odobren i provjeriti to šifra je oslobođen uspješno.U suprotnom, to se ne može kopirati.

5. Molim te osigurati da tvoj daljinski ima dovoljno snage, razmak između dva daljinski bolje.

6. Ako kopiju udaljenost je previše blizu prekidač na različitih uglova da kopiju.Pritisnite i drzite dugme na original daljinski da se pošalje signal potpuno normalno, i onda pritisneš dugme na daljinski da se osigura da je funkcija potpuno kopirala.

Specifikacija:

Tip: Daljinski

Kanala: 4

Frekvenciju: 433MHz

Ocijenjena Napon: 12V

Ocijenjena Trenutni: 10mA

Paket uključuje:

1 x Daljinski (sa baterija)

Oznake: bežični daljinski vrata garaže, daljinski duplikator ključ, daljinski 433mhz garaži, daljinski ključ primerak

  • Kanal - 4
  • Paket - No
  • Porijekla - Kini
  • Bežični Komunikacije - RF
  • Podrške APLIKACIJU - No
  • Upotrebi - Univerzalni
  • Frekvenciju - 433 MHz

Tvoj rejting

Pišem Pregleda