Originalni JPC-7 Multi Bend AKO Radio GP Otvorenom Prenosni Antenu QRP Za Radija

  • KM416.77
  • KM443.37
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Referenca podatke

40 miliona talas bend: 7.050-5 krug i 4 krugu od strane aluminijske cijevi (srebrni mark položaj), sve bičem antene na obje strane izvući 7.050 stoji talas 1.2-1.5, 20m talas bend: 14.270-iz rod početna broj antenu-strani 7 i 9 krugova respektivno (zlato mark položaj).Nakon svih 10 dijelovi bičem antenu su izvukli, skratite jedan od bičem štapove za 10 stoji talas 1.0-1.2. Bilješka da je bič antenu na jednoj strani je blizu , Sa druge strane, ne treba biti prilagođen. 15 metara talas bend: 21 megabytes su dva okrene na svakoj strani bič antena, i sve bičem šipke su se izvukli. 10 miliona talas bend: Izvući sve 10 dijelovi bičem antena, i onda uvuci jedan od bičem antene za 7 cm, 29.600 stoji talas 1.2

Iskoristi antenu mjere opreza

1. Skupština slijed jedno vibrator za antenu je: povezuje sedište-dva aluminijskih cijevi-utovar zavojnicu povuci

Pol antenu.

2. Ako koriste satelitski sa niže prenos energije, ne vjetar je strojar u krug, i okrenem sve profiteri, u suprotnom, to će utjecati na prilagođavanje stoji talas.

3. Strane blizu bičem antena je prvi krug.Grof od strane gdje zavojnicu zajebi je popravio.Ne računaju na pola kruga sa zajebi.

4. Kada podešavanje stoji vala, ako je antena, prvo naći najniži poenta stoji val i vidi da li rezonantnu frekvenciju je visok ili nizak.Ako rezonantnu frekvenciju je visok, to znači da je antena je kratak, i bič antenu bi trebao biti lengthened ili povećana.Ako broj zavojnicu izgleda da je manja, skratite bičem antenu ili smanje broj zavojnicu izgleda.Ako postoji ravnoteža metar, koristi stoji talas metar to dolazi sa radija, postavio je to u FM, SAM ili RTTY mode, smanjiti prijenos energije oko 10 watts, pritisni dugme, pošalji, prilagodi frekvenciju dugme, i potrazi za svaki frekvenciju Za minimalnu poenta stoji val, pogledaj nivo rezonancija frekvenciji, a onda upotrebi žalbu način da se prilagode.

Napomena: antenu ne sadrži podršku šipke, profiteri i opremu za balkona erekciju

Molim te vidim detaljan opis ispod! ! !

Oznake: Antenu

  • Porijekla - Kini
  • Stil - Prenosiv
  • Brend Ime - AISANRAY
  • Tip - stavi
  • Funkciju - Niko

Tvoj rejting

Pišem Pregleda