Smartfly HUSKYLENS Lako iskoristi AI Viziju Senzor s IPS ekran-Predmet za Praćenje Kameru za Maline Pi LattePanda Mikro:malo

  • KM179.23
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Bundle1: HuskyLens Odbor

Bundle2: HuskyLens Odbor + Slučaj

HuskyLens je lako iskoristi AI mašina viziju senzor.To je opremljen sa više funkcije, kao što je lice za prepoznavanje, objekat za praćenje, objekat priznanje, linija za praćenje, boju priznanje, i tag(QR kod) priznanje.

Kroz UART / I2C luke, HuskyLens može povezati popularna glavni kontrolne table kao Arduino, mikro:malo, Maline Pi i LattePanda da ti pomognem napraviti veoma kreativni projekata bez igra sa složenim algoritmi.

HuskyLens je prilicno lako u upotrebi.Možeš promijeniti raznim algoritama pritiskom funkcije dugme.Kliknite na učenje dugme, HuskyLens počinje učimo nove stvari.Nakon toga, HuskyLens je u mogućnosti da ih prepoznati.

Pored toga, HuskyLens nosi 2.0 cm IPS ekranu.Pa ti ne treba da koristiš PC u parametre podešavanje.Uživaj u odgovara donosi, šta vidiš to dobiješ!

HuskyLens je dizajniran da bude pametan.Ima ugrađeni mašina učenje tehnologija koja omogućava HuskyLens da prepoznajem lica i tijela.Štaviše, tako dugo pritisak na učenje dugme, HuskyLens mogu stalno naučiti nove stvari čak iz različitih uglova i u raznim nizove.Više to sazna, više tačno je.

HuskyLens usvaja nove generacije specijalizovan AI čip Kendryte K210. Predstava za ovaj specijalni AI čip je 1.000 puta brže od STM32H743 kada trči neuronsku mrežu algoritam.Sa ovim odlična predstava, to je sposoban za hvatanje čak i brzo-pomera stvari.

Sa HuskyLens, vaše projekte su novi način da stupi u kontakt sa tobom ili okolini, kao što su interaktivni gest kontrolu, samostalna robot, pametan pristup kontrolu interaktivni i igračku.Ima toliko nove prijave za tebe da istražimo.

HuskyLens' predmet-praćenje vještine mogu biti korištene da naučiš specifične geste.To je mogla prepoznati one naučio ruku pokret uzorke i nahrani svoje pozicije.Sa ovim podacima, stvaranju super interaktivni projekata nikada tako lako.

HuskyLens može otkriti i pratim linije.Linija sljedbenik nije nešto novo, ima dosta odličan metode i algoritama u ovom scenariju.Međutim, većina njih je potrebno dosadno parametre podešavanje.Ovaj put, HuskyLens daje novi način liniju sljedeće: samo pritisni dugme, onda počinje učenje i prate nove linije.Uživajmo zabavno praviti sa HuskyLens!

HuskyLens može biti oči robota.koji omogućava tvoj robot da te prepoznao, razumem vaša gesta rukom naredbe, ili da ti pomognem mi je staviti stvari u red i tako dalje.Sa Huskylens, ništa nije nemoguće!

Karakteristike

Lako da iskoriste ono Što ti vidiš je ono što dobiješ!

Prijave

Prepoznavanje lica

Objekt za praćenje

Objekt priznanje

Liniju za praćenje

Boja priznanje

Tag(QR kod) priznanje

Specifikacija

Procesor: Kendryte K210 Imidž

Senzor: OV2640 (2.0 Megapixel Kameru)

Zalihe Napon: Za 3,3~5.0 V

Trenutne Potrošnje (TIP): [email protected], [email protected] (prepoznavanje lica mode; 80% backlight svjetlost; napuniti svjetlost) Veza Interfejs: UART, I2C

Prikaži: 2.0 cm IPS ekran sa 320*240 rezoluciju

Izgradio-u Algoritama: Prepoznavanje Lica, Objekat za Praćenje, Objekat Priznanje, Linija za Praćenje, Boju Priznanje, Tag Priznanje

Dimenziju: 52mm * 44.5 mm 2.05 x cm duga 1,75

Veza Dijagram

SPECIFIKACIJA

Procesor: Kendryte K210

Slika Senzor: OV2640 (2.0 Megapixel Kameru)

Zalihe Napon: Za 3,3~5.0 V

Trenutne Potrošnje (TIP): [email protected], [email protected] (prepoznavanje lica mode; 80% backlight svjetlost; napuniti svjetlost)

Veza Interfejs: UART, I2C

Prikaži: 2.0 cm IPS ekran sa 320*240 rezoluciju

Izgradio-u Algoritama: Prepoznavanje Lica, Objekat za Praćenje, Objekat Priznanje, Linija za Praćenje, Boju Priznanje, Tag Priznanje

Dimenziju: 52mm * 44.5 mm 2.05 x cm duga 1,75

DOKUMENATA

Proizvod viki:

DOSTAVA LISTE

HuskyLens Mainboard x1

M3 Jebe x6

M3 Lud x6

Mali Spremaju se Držač x1

Pojačane Držač x1

Gravitacija 4-Pin Senzor Kablovsku x1

[Tech-podršku]

Viki: https://youyeetoo.com/blog/

Forum: youyeetoo.net

ExpertSupport: [email protected]

Oznake: viziju senzor

  • Zalihe Napon - Za 3,3~5.0 V
  • Izgradio-u 2 Algoritama - Objekt Za Praćenje
  • Izgradio-u 5 Algoritama - boja priznanje
  • Izgradio-u 3 Algoritama - Objekt Priznanje
  • Brend Ime - youyeetoo
  • Izgradio-u Algoritama 1 - Prepoznavanje Lica
  • Izgradio-u 6 Algoritama - Tag Priznanje
  • Porijekla - Kini
  • Izgradio-u 4 Algoritama - Liniju Za Praćenje
  • Demo Odbor Tip - RUKA
  • SEN0305 HuskyLens - OV2640 (2.0 Megapixel Kameru)
  • podrške - Arduuino
  • Veza interfejs -
  • SEN0336 HuskyLens PRO - OV5640 (5.0 MegaPixel Kameru)
  • Klijent
    - 2023-07-13

    Proizvod je dostavio brzo, vrlo dobro spakovano. Ali slika kvalitet je užasno. Je prilično mala. Zavisnosti od moć kablovsku granice koristiti. Vjerujem da sa nižu cenu sam da bi mogao napraviti sličan projekat sa visokog kvaliteta. Bio sam razočaran!!!

  • Klijent
    - 2023-07-01

    Pivo dobro! Hvala ti

Tvoj rejting

Pišem Pregleda