30ml/50ml Auto Plastične Restauratora Vodootporne Renoviranje Agent Popraviti Dustproof Plastične Osvježavajuće Prevlaka Rainproof Auto Održavanje

  • KM6.68
  • KM14.54
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

30ml/50ml Auto Plastične Restauratora Vodootporne Auto Protectant Čišćenje Dustproof Plastične Osvježavajuće Omot za Auto Vijeće Održavanje

Osobine:

1. Multifunkcionalni: Ovaj plastični osvježavajuće prevlaka efikasno rešava unutrašnji i vanjski plastične komponentu probleme koje je izazvala prolaska vremena, brzo uklanja tragovima oksidacije od plastike površinu, i daje vozilo novi izgled.

2. Vodootporno i Trajna: Auto plastične refurbisher može da izdrži više auto praonici, prašina i kiša zaštitu, i još uvijek sija briljantno.

3. Širom Prijavu: Ovaj auto ogrebotina popraviti agent može da bude od koristi za sve automotive komponente, plastiku i gumene komponente za vozila bilo boje.

4. Lagan i Mini: Auto plastične restauratora je prenosivi i svjetlo.To je jednostavan i zgodan koristiti.Da li možeš da ga nosiš u tvoj alat kutije, ruksake ili bilo mjesta u autu.To neće oduzeti previše svemir ili dodam previše pritiska da te.Neka tvoj dnevnik auto održavanje i čišćenje efikasnije i zgodno.Šta više, to je vrlo lako radnju.

5. Zadovoljstvo Garantujem: Ćemo težiti da svaki mušterija se s najvišim standardima na usluzi da osigura ti prijatno iskustvo u kupovinu.Ako imate bilo kakvih pitanja, pitanja ili treba pomoć, molim vas da kontaktirate nas direktno.

Specifikacija:

Porijekla: Kini

Tip Stavke: Plastične & Gumene Briga

Predmet Težinu: 35 g

Predmet Volume(slobodni): 30ml/50ml

Specijalni Mogućnosti: Obnavljanje,sjaj, dustproof, vratiti boja

Velicina: Refurbisher: 88 x 28mm/3.5 x 1.1 cm, 95 x 32mm/je 3,7 x 1.3 cm

Prijavu na Raznim delovima plastike

Napomena:

Zbog drugačije monitor i svjetlo efekat, prave boje predmeta može biti malo drugačiji od boja pokazao slike.Hvala ti!

Molim vas, dozvolite 1-2cm površine odstupanje zbog priručnik za mjerenje.

1 x Auto Plastične Restauratora

[relateproductdetail/]

Oznake: auto

  • Tip Stavke - Plastični & Gumene Briga
  • Specijalni Karakteristike - obnavljanje
  • Porijekla - Kini
  • Predmet Volume - 50ml
  • Predmet Težinu - 35g

Tvoj rejting

Pišem Pregleda