Glupan Drži Rack Težinu Besplatno Tegove Police Kretenom Dumbell Stajati Marcy Teretanu Drvo Tanjir Set Dumbellsgym Formi

  • KM175.48
  • KM382.48
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Opis

Ovaj proizvod je glupan skladište rack, napravljen od sigurno i trajna PP materijal, može poslužiti za mnogo godina.Izuzetan vještinu i kreativne dizajn osigurava svoje izdržljivost i praktičnošću, mogu igrati dobru ulogu u skladištu i prikaži, jako je pogodan za kući i teretanu koristiti.Ovo je izbor za prijatelja koji je kao sport.

Karakteristike

- Potpuno: WINOMO.

- Boja: Crna.

- Materijal: PP.

- Veličine: O 38.00X9.50X45.00cm/14.93X3.73X17.68in.

- Napravljeno sa premije PP materijal, ovaj glupan skladište rack je glatka i zaobljene ivice, trajna i nositi se opirao.

- Naš glupan skladište rack sa drveta list stanju dizajn je jedinstven i zanimljivo, pružajući si pošten način da mjesto tvoje sposobnosti alat.

- U trokutu struktura je dobra stabilnost, tvoj kretenom i druge težinu dizanja alat neće pasti.

- Je glupan skladište vlasnik je dobro noseći kapacitet, ti možeš da je koristiš za radnju 5 para kretenom u isto vrijeme.

- Ovo težinu rack štiti tvoj kretenom i tvoj sprat jednako.Vrijedno je kupuju.

1 x WINOMO Glupan Skladište Rack

  • Obuku Sajt - Stopalo
  • Porijekla - Kini
  • Tip iz sporta - Snaga Obuku
  • Klijent
    - 2023-08-27

    Brzo isporuka. Tako daleko rack drži se sa tegove od 5kg, 4 kg, 2kg i 1 kg na obje strane. 3 kg tegove da sam previše debeo/ kratak da stane, nešto uzeti u obzir, kad kupuje. Srednja rupa od rack nije udario ili premade pa sam morao da budem siguran da zategnuti šarafe za jedan prava linija, ali na kraju sve je ispalo.

  • Klijent
    - 2023-09-30

    odlično i brzo isporuka

Tvoj rejting

Pišem Pregleda