Produženje Zrak Ventil za Xiaomi M365 1S Pro MI3 Max G30 Električni Skuter Motor Prednji Točak Naduvavanje Zrak Crijeva Dijelove

  • KM2.70
  • KM4.15
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Produženje Zrak Ventil za Xiaomi M365 / 1S / Pro Max G30 Električni Skuter Motor Prednji Točak Naduvavanje Zrak Crijeva Dijelove

Osobine:

*100% novo i visokog kvaliteta

*Napravio visokog kvaliteta materijal, trajna i praktične koristiti

*Za Xiaomi M365 / Pro Skuter

*Nula zračni, bez zraka curenja, dobro urađeno, trajnih

*Naduvavanje produženje cijevi su dizajnirani za skutere, ravnotežu motore, unicycles, električna kola, bicikle, rekreativni vozila, itd.

Specifikacije:

*Materijal:Čelika

*Boja:Kao I Fotografija Pokazuju

*Slobodni veličine:25mm,39mm

Paket Sadržaj:

1*Naduvavanje zrak crijeva

Napomena:

1. Prave je boje predmeta je možda malo drugačiji od slike prikazan na stranici uzrokovana puno faktora kao svjetlost tvoj monitor i svjetlo svjetlost.

2. Molim vas, dozvolite blagi priručnik za mjerenje odstupanje za podatke.

Detalji isporuke

1. Proizvod ce biti isporucene u 3-7 dana kada kupac je isplata je potvrđena od strane Newinvestmarkets.info.

2. Uvoz dužnosti, porezi i optužbe nisu uključeni u predmet cijenu ili isporuka optužbe.

3. Mi smo odgovorni za Kinu carine problem i kupac bi trebala biti odgovorna za odredište carine problem.Poduhvat običaj dužnost je kupac je odgovornost.Ne primamo li raspravljaju o običaj problem.Ali možemo objaviti jedno paket za naše klijente prema njihovim zahtjev,pa, kada ti mjesto bilo bi u našu radnju,molim vas, ostavite poruku da nam reci kako da proglasiti ga za tebe,inače ćemo to uraditi prema naše iskustvo.Ako te to čini malo dužnost,morate poduzeti to.Molim te obrati pažnju na ovo!

4. Mi smo JEDINI brod na adresu od Newinvestmarkets.info i kupac .Molim te, pobrini se da tvoju adresu, POŠTANSKI broj i broj telefona je tocan, i važi.

5. Obično paket stiže blagovremeno, ali ponekad dodatno dana je potrebno da nosač je udarilo zbog mnogo parcele.Molim vas blagovremeno nas kontaktirati za dalji pomoći ako ne dobiješ u GORE vrijeme.

6. Obično naređenja će biti poslali preko Singapur Post/Netherland Post /Kini post,HITNA pomoć,DHL i UPS, itd(Express treba platiti).

7.Ne možemo si priuštiti DHL Daljinski Isporuka Naknada ako klijenti izabrati DHL dostava,nadamo se da ti možeš da proveriš ako tvoj stan pripada DHL Udaljeno podrucje na DHL websiteand mogu platiti svjesno ako izabereš DHL Isporuka

O nama & nas Kontaktirati

Cilj nam je pružanje mode sport proizvod.Uživaj u sport,ljubav sebe.Prodavat ćemo ih jeftino, ali najbolje, tvoj pun zadovoljstva garantovano!verujemo da će te poput njih.Kako da se brzi odgovor i komunikacije, preporučujemo vam da nas kontaktirati za Poruku.Za kakvu drugu informaciju, ti, također, može kontaktirati nas u Poslu sati: Iz Kine lokalnom vremenu: 8:00-6:00 poslije podne kroz TradeManager

Oznake: Produženje Zrak Ventil

  • Dužina - 25mm/ 39mm
  • Napon - None
  • Porijekla - Kini
  • Broj Modela - Produženje Zrak Ventil
  • Tip - Produženje Zrak Ventil
  • Klijent
    - 2023-06-08

    Ja ću sada da opišem to, plus bonus.

  • Klijent
    - 2023-07-17

    oK

  • Klijent
    - 2023-06-19

    oK

  • Klijent
    - 2023-08-15

    Predmet vrh se brzo isporuka

  • Klijent
    - 2023-08-18

    Korisno proizvod.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda