Otrovni Gas Alarm Istopio Prirodni Gas Zapaljiva Curenja Curenja Plina Otkrivanje Alarm Modul Elektronski Senzor Proizvodnju uradi sam Kit

  • KM3.14
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Otrovni gas otkrivanje alarm na alarm je curenje gasa otkrivanje alarm opremu.

Kada industrijske okruženju u zapaljiva ili otrovni gas curenja, kada plin alarm za otkrivanje gas koncentracija da eksplozije ili trovanje alarm u kritičnom trenutku, alarm će poslati alarm signal da te podsetim na posao uzeti mjere sigurnosti i vozi auspuh , Odsjeći, sprej sistem, da bi eksplozija, vatra, trovanje nesreća, kako bi se osigurali sigurnu proizvodnju.

Kada rukovanje alarm:

1, molim vas, odmah otvori vrata i prozore, blizu benzinske izvor, ne otvoriti ili zatvoriti bilo koji električni prekidač.

2, odmah se prijavio gas menadžment, za profesionalce da proverim i nositi.

3, nakon posla sa zaposleni, treba nositi sa alarm da uradim ventilacije.

Sa napredak društvo, razvoj znanosti i tehnologiji, u slučaju opasnosti, vatra, curenje gasa, razne detektore odmah pokrenuli digitalni kodiranje alarm signal, alarm domaćin odmah izdala alarm zvuk, i pokazuje koji zoni je policija inteligenciju, odnosno ono Što inteligenciju situaciju.U program dizajn, koristimo "analogni moć tehnologija" i "digitalni elektronske tehnologija" dva predmeta znanja da potpuni program dizajn.

1.1 Pregled od otrovnog gasa otkrivanje alarm

(H2), ugljen monoksid (C0), metan (CH4), ethane (C2H6), propan (C3H8), butan (C4H10), i tako dalje.Otrovni gas otkrivanje alarm uglavnom se koristi za otkrivanje otrovne gasove u zraku. , Etilen (C2H4), propylene (C3H6), butene (C4H8), acetylene (C2H2), propyne (C3H4), butyne (C4H6), vodonik-sulfid (H2S), phosphine i kao Kad prisustvo opasni plin u vazduh ispod test detektora će da je njihov signal i prenesem da alarm instrument, kada se toksičnom gasu koncentracija prelazi sigurnost pokazatelji, alarm signal izdaje signal, oficir na dužnosti je uzeti mjere sigurnosti izbjeći nepotrebnu nesreća Se dogodila.

1.2 otrovni gas otkrivanje alarm funkcije zahtjeva

Ovaj put mi otrovni gas otkrivanje alarm sa alarm funkcije, u otrovni gas okoliš, kada se toksičnom gasu koncentracija prelazi sigurnost pokazatelji, alarm signal izdaje zvuk svjetlo.Tako da umanjimo nastanak sigurnost incidenata.

Sekcija II Dizajn od otrovnog gasa otkrivanje alarm hardvera

Samo PCB Odbor : Samo PCB Ploču

Cijeli Komplet : Svi za to, ali moraš da se to uradio

Oznake: curenja curenja plina

  • Porijekla - Kini
  • Saučesništvo Tip - Baterija Pribor
  • Brend Ime - CHANGELIN
  • Broj Modela - Gas Otkrivanje Alarm
  • Klijent
    - 2023-04-06

    Sve detalje u Moskvi. Opisat ću sve. Krug.

  • Klijent
    - 2023-06-15

    Sve je u redu. Ale više od 2 miliona.

  • Klijent
    - 2023-05-18

    Komplet, provjerio na šporet. Ti treba da potpuno otvoren ventil tako da senzor ne pokrene na maksimumu osjetljivost za 20 cm. Pored toga, 4 baterije pucano na nulu u nedelju dana. Kao konstruktor bolje je naplatiti nešto drugo.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda