DIY Maline Pi Piko RP2040 Video Hvatanje Kartu za Utakmicu Momak/gejmboj Boja/gejmboj Džepu GB Presretac za gejmboj GBC GBA

  • KM65.18
  • KM125.35
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Video Igra Hvatanje Karticu Maline Pi RP2040 Čip Hvatanje Video Adapter Konzolu Igara Pribor za Gejmboj GBC GBA britanskih funti

Karakteristika:

1. Lako Iskoristi: U gbInterceptor je uključi-i-igrati uređaj koji zahtijeva ne izmjenama ili tehničko znanje.Samo uključi ovo u tvoj za Igru Dečko i povezati ga s tvoj kompjuter da počnem hvatanje video.

2. Visoko-qual reči na " V " ideo C apture: Sa svojim ugrađeni Maline Pi rp2040 čip, gbInterceptor hvata jasno i detaljne snimak tvoja omiljena za gejmboj igre.Da li si gledam na Trzaja ili stvaranju za YouTube-u sadržaju, vaše gledaoce će cijeniti oštro vizualizaciji.

3. Kompatibilnosti: U gbInterceptor radi sa širokom spektru za gejmboj modeli, tako da možeš uhvatiti snimke sa sva omiljena titule.Da li si igramo klasik igre kao ili istražuje noviji javnost, u gbInterceptor je da si pokrivena.

4. Ve} u raznovrsnost: U gbInterceptor može se koristiti za oboje uživo i snimak.Da li ste podijelili svoju igranja u pravo vrijeme ili uređivanja zajedno snimke, u gbInterceptor ti daje fleksibilnosti stvoriti sadržaja na način na koji ti odgovara najbolje.

5. Zgodno P cvijet S upply: za Razliku od drugih video hvatanje kartice koje je potrebna odvojene moć izvorima, gbInterceptor crpi snagu direktno na gejmboj preko USB-a.To znači da ti ne treba da brineš o ponestaje baterije ili da pronađeš ekstra izlaz.Samo uključi i igraj se!

Specifikacija:

Porijekla: Kini

Važećim proizvod: za Gejmboj

Boja: Crna, Zelena, Crvena, Plava, Zuta, Grey (slobodni)

Proizvod težinu: 52g

Pakiranje težinu: 80g

Proizvod veličine: O 100x68x18mm/3.93x2.67x0.70inch

Pakiranje veličine: O 120x110x35mm/4.72x4.33x1.37inch

Važećim :

za gejmboj (Original / DMG)

za gejmboj Unaprijed (AGB-001)

za gejmboj Unaprijed SP

za gejmboj Boja

za gejmboj Igrač za GameCube

za gejmboj Džepu

za Super gejmboj

Dugme:

(Mode) dugme (pored DOVEO)

Prekidač između grayscale/zelene i prelazim okvir miješanje.Svaki novinari će prekidač boje, i svaki put kad grayscale je vratio, ram miješanje će biti zamenjene.

(Flash) dugme (blizu centra, obično u oklopu)

Koristi samo za osvježavanje novi firmvare verzije.Samo drži USB kablovsku kada je stavio to.U Presretac treba da prikaže kao uređaj za pohranjivanje (poput USB), i da ti samo treba da dovući nove firmvare dosije (uf2 dosije) u to.

DOVEO:

Crvena je DOVELO ukazuje na to da je presretac je pogon na.

Sve dok presretac sinhronizacija sa igrom, plavi DOVEO će ostati dalje.Kada Igra Dečko isključuje prikaži, da je, kad utovar nivo, možda nakratko isključiti za nekoliko minuta drugog.

Napomena:

Zbog drugačije monitor i svjetlo efekat, prave boje predmeta može biti malo drugačiji od boja pokazao slike.Hvala ti!

Molim vas, dozvolite 1-2cm površine odstupanje zbog priručnik za mjerenje.

1 x Video Igra Hvatanje Karticu

  • Porijekla - Kini
  • Dodatke Tip - SD/ATF Karticu Adapter
  • Brend Ime - VKTECH
  • Broj Modela - video igra hvatanje karticu
  • Kompatibilni Potpuno/Model - Niko

Tvoj rejting

Pišem Pregleda