Prenosiv Zrakom Pajalicu Veliki Kapacitet Bezicni Električni Tastaturu Čistiji 15000mAH Puni Kompresovan Vazduh Čistiji Prašine Blower

  • KM370.91
  • KM570.61
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Zdravo draga mušterije,

Dobro došli u posetu našu radnju,podržavamo dropshipping.

Bezicni Zrak Pajalicu Veliki Kapacitet Prenosni Električni Tastaturu Čistiji 15000 mAH USB Puni Kompresovan Vazduh Čistiji

CF201 Model:

Specifikacije

Napajanje: DC5V

Moć: 60W

Motor brzina: 45000rpm

Baterija kapacitet: 15000mAh

Punjenje vrijeme: za 7H

Koristi put: prva brzina: za 1H; drugu brzinu: o 0.8 H

Materijal: ABS PP

Decibela:

Osobine:

1. Jak vjetar.Brzo očistiti prašinu i bakterije, čisto bez mrtav završava.

2. Mala i prijenosni.Domaćin je o 450g.

3. USB naplaćivati.

4. Bežični telefon.

5. Efikasan baterije, dugotrajan prašine kolekciju, 45000r brzinu nastup.

Paket Listing

1* Prašine blower

2* Suctionhead

1* USB kabl

Obavijest:

1. Molim vas ubacite USB naplaćivati kablovsku u USB naplaćivati luke su poginuli blower, i počne bljeskati crveno svjetlo kada naplaćuje, i crveno svetlo je uvek kada je pun.

2. To može biti upotrebljeno pritiskom prašina dugme, i niz pritiska (1.2.3 puta) je (1.2 brzine i gašenje brzine).U isto vrijeme, tamo će biti LEDs da prikaži radi status

3. Dodir sa vedrije dugme da se okrenu na/s osvetljenje je DOVELO

4. Ova mašina koristi litijum ion bateriju, što može biti optužen kao ti koristiti (ali ne podržava dok naplaćivati).

To ne treba da sačekamo dok baterija je iscrpljen ranije punjenje.Drži bateriju optužen u svakom trenutku, sto je koristi da se proširiti baterije.

5. Kada proizvod radi, ventilator oštrice će se rotiraju na velike brzine.To je strogo zabranjeno da se proširi strane predmeta u proizvod, inače mašina je možda oštećen

Detalje pokazuje:

Električni zrak prašine blower je bezicni, pa možeš da ga koristiš da čistim sve prašina za tebe bilo kad, bilo gdje bez ogranicenja za žice.Ovo elektronske usisivač ima poseban skladište funkcije da se izbjegne gubitak.Da li ti je bilo teško da vidim i očistiti prašinu u tamnim mjestima?Onda je naš prenosni električni zrak prašine blower sa svetlo mogu da vam pomognem da rešite taj problem.

Sa 2 dodatna crijeva zbližavanja, naš kompresovan vazduh pajalicu može se koristiti za klavijaturama, Pc, kamere i druge elektronske uređaje.Na pod pritiskom prašine blower može efikasno čist sofi pukotine, zavese, klima uređaja, obožavatelji, itd.

To dolazi sa Tip-C brzo naplaćivati dine kejbl, što može biti optužen za 5V2A adapter (nije uključena).

Gdje su poginuli blower mogu raditi stalno za 1 sat.To je najbolje za čišćenje pomoćnik za tvoj dom, uredu, i auto.

Kompresovan Vazduh pajalicu blower podržava 2-brzina prebacivanje i brzina je da 45000RPM, koja je pogodna za pružanje duboko čišćenje za razne opremu.Unaprijeđen maksimalna energija je 60W, što može da ukloni prašine ostataka, i prljavštinu od bilo koji električni uređaj.

CF8 Model:

A.【POBOLJŠANA ČIŠĆENJE MOĆ】 : .Nadogradnja max moć 100W, 50000 OBRTAJA motor pruža ultra-jaka zraka za duboko čišćenje mikroskopski prašine. .Spreman za drugačije uređaji za čišćenje počevši od kompjutera, objektivom, PS4/5, laptop ,Auto Zrak Oulter, klima uređaja, sofi, odštampao krug odbora da elektronske instrumenata, medicinskih uređaja za čišćenje; .Zamjenjuje Pod Pritiskom Sprej Za Gasa.

B. 【VIŠE POBOLJŠANJA】 : .Cijeli crnog tijela, moderno i jednostavno stil; .Odlično urađeno, jedva se vide li šavove; .Manje zajebi rupe,lepša od drugih zrak propalice; .Zrak uvali dizajn na smanjuje prašine ulazi u vazduh blower.

C. 【EFIKASNIJE I SIGURNIJI】 : Čelika napravio i vertikalno skrivene fan oštrica dizajn, ne možeš direktno vidim i dodirni brzoj rotirajući fan sečiva, uveliko produžiti radi život pajalicu oštrica, efikasnije i sigurniji(Posebno za djecu).

D. 【 Bezicni & Prenosiv Zrakom Pajalicu 】Lagan i lako nositi.S obzirom na tvoju drugačije potrebe, mi zamišljeno opremljena ovaj vazduh prašina sa 4 različita bradavice.

E.【Puni se Električni Zrak Pajalicu】 Opremljen brzo naplaćivati luku i nadograditi 6000mAh baterije, ovaj kompjuter pajalicu može biti brzo optužen za tri sata, što može da trči stalno za 15 - 30 minuta.Možete optužiti ga kroz auto punjac, mobilni moć laptop.Bolje iskustvo, savršena zamjena za vazduh limenke.

Paket Uključuje:

1 x Zrak Pajalicu

1 x USB Kablovsku(Adapter nije uključena)

4 x bradavice

1 x Korisničko Uputstvo

Prenosiv, Moćan, i Multi Zrak Pajalicu

Bez Hemikalija!

Ne gasova!

Ne strah od inhalant zlostavljanje.

Može biti upotrebljeno stalno za 30 minuta i nikada neće smrzavanje ili što ozeblina.

Ne kemikalija opasnosti da osetljiv elektroniku.

Zrak pajalicu ne proizvodi bilo zagađenja.

Širok spektar upotrebljivosti u svakom uzak i ugla mjesta

ŠTA ĆEMO PONOSAN?

Istina 50000rpm motor, proizvodi nevjerovatno eksploziv eksplozije zraka.

6000mAh velikog kapaciteta puni se baterija

Instant čistina

puni i ponovno iskoristivih

【IZUZETNO MOĆAN ELEKTRIČNI PAJALICU】

Sprej crijeva napravili smo je savršeno manja, ali dolazi iz izuzetno moćan poenta sila na "2.5 OZA".Da bi to čak i jači,

visok moćni 100W motor od 50000RPM usvojena, tako da auto zrak izlaz čistač može proizvesti super moćan potisak zraka i više zastrašujuće poslove to sve ostale marke ne mogu čak ni pokušati!

Ovo je prenosni, moćan, i orijentiran na rezultate pajalicu.Baš kao i tvoj mobilni telefon, pun optužba je sve što mogu slobodan vazduh avionom iz kablovske veza pravi da je to prikladno za pokret gdje žele, čak i u tvoju torbu.To također osigurava malo potrošnja energije sa 100W struju, koja se čini pajalicu više uslužno.

  • Karakteristike 6 - Puni
  • Proizvod ime - zrak pajalicu
  • Karakteristike 3 - visok udarac silu
  • moć - 60W
  • Karakteristike 2 - Ručnim
  • Karakteristike 1 - Mini veličine
  • Karakteristike 4 - Moćna Duboko Čišćenje
  • Porijekla - Kini
  • Prijave - disk, hardvera, Tastaturi
  • Prikazuje se u 5 - Dvostruka Pametan Početi Mode
  • Broj Modela - CF201
  • Brend Ime - LISCN

Tvoj rejting

Pišem Pregleda