COOLMOON 120mm PC Slučaj Fan 5V 3 Pin ARGB Slučaj Šasija Fanovi 12V 4 Pin PWM Kompjuter Hlađenje Fanovi Cpu Hladnjak Radijatore Ventilador

  • KM5.61
  • KM10.81
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

COOLMOON 120mm Slučaj Fan 5V 3 Pin ARGB Slučaj Šasija Fanovi 12V 4 Pin PWM Kompjuter Šasija Fanovi Hidraulične Imajući 24 DOVEO Pribor

Karakteristika:

1. Unutrašnji i spoljašnji svetao, istina boja ARGB: 24pcs dug život ARGB lampu perle koriste, podršku 16,8 miliona boja pun-boja ekran, sa prelijepa boja, mekana i pun bez curi lampu perle.

2. Turbofan pressurization i jak vjetar sila: ventilator vješto povezuje i integrira reflektivnim prsten sa sedam fan noževe, a ventilator oštrice i reflektivnim prsten rotiraju zajedno da efikasno okupite vjetar u jakog i pravo u vjetar zraku.Sa dugom dometu i jak vjetar sila, na fan može generirati jak vjetar pritisak i veliki volumen, koja je pogodna za CPU radijator, voda hlađenja auspuh, i 12cm fan položaj kompjuter šasija.

3. 5V ARGB, Aura Prevod: ona podržava vezu od addressable 5V ARGB interfejsa na za ASUS / MSI / Gigabyte / ASRock i druge matičnih ploča postići softver kontrolu nad osvjetljenje, i 16,8 miliona boja može se definirati programmatically.Podrške matičnu ploču PWM inteligentan temperatura kontrolu, automatski prilagoditi fan brzinom prema CPU temperatura, sačuvali energiju i smanjiti buku, a ti dati tih uživanje.

4. Hidraulične pravac je tiho i trajna: hidraulične imajući je veliki ulje skladišni prostor, formiranje jedinstvena petlja naftnim zalihama kolo, i vođeni jako magnetsko motor, pravi fan duže, tiše i više trajnog.Ventilator je opremljen sa 8 komada silikonske nogu uloške da efikasno smanjiti vibracije i buku.

5. Napomena: Ako matičnu ploču podržava 5V 3Pin ARGB interfejs, to može biti direktno povezane na matičnu ploču bez naše kontrolor; Ako to nije podržana, odvojena fan ne može koristiti, i mora da se slaže sa kontrolor za ovaj brend.

Specifikacija:

Obožavalac Veličine: 120mm/u 4.72

Porijekla: Kini

Oštrica Količinu: 7

Sertifikat: CE

Linija: 2 Linije

Paket: Da

Koristio Za: SLUČAJ

Model Broj: PC Slučaj Hlađenje Fan

Potpuno: COOLMOON AsiaFox

Model: NEON

Boja: Crno, bijelo (slobodni)

Tip: Hidraulične imajući

Rotirajući brzina: 800-1800 mozda, hvaia! javit 10% OBRTAJA

Volumen: 79CFM

Buke: 10-25dBA

Trenutna: Fan 0.35 Je; Lampu biser Je za 0,25

Ocijenjena napon: DC 12V fan+DC 5V lampu vaše

Ocijenila snagu: 4.5 W

Očekivao život: 60000h

Osobine: Gluvonema, ultra tiho, anti-iskliznes dizajn, podršku za inteligentna kontrolirati temperaturu

Interfejs liniju dužina: 4PIN: 450 mozda, hvaia! javit 10mm/17.723 mozda, hvaia! javit 0.39 u, PIN: 550 mozda, hvaia! javit 10mm/21.65 mozda, hvaia! javit u 0.39

Težine: 0.16 kg

Velicina: 120x120x25mm/4.72x4.72x0.98in

Napomena:

Ako matičnu ploču podržava 5V 3Pin ARGB interfejs, to može biti direktno povezane na matičnu ploču bez naše kontrolor; Ako to nije podržana, odvojena fan ne može koristiti, i mora da se slaže sa kontrolor za ovaj brend.

Zbog drugačije monitor i svjetlo efekat, prave boje predmeta može biti malo drugačiji od boja pokazao slike.Hvala ti!

Molim vas, dozvolite 1-2cm površine odstupanje zbog priručnik za mjerenje.

1 X Fan

1. ŠIROM SVIJETA BRODOVE. (Osim nekim zemljama i APO/FPO) 2. Naređenja obradio blagovremeno nakon uplate na ovjeru.

3. Mi smo jedini brod da potvrdio je red adrese.Tvoj red adresu MORAJU da ODGOVARAJU vašim Isporuka adresu.

4. Slike pokazao nisu stvarni predmet i za preporuke samo.

5. SLUŽBA TRANZITNA VREMENA data je od pozivatelja i isključuje vikend i praznike.Tranzitna vrijeme mogu razlikovati, posebno tokom praznika.

6. Ako niste primili vaš orderafter 30 dana od plaćanja, kontaktirajte nas.Pronaći ćemo tvoj red i vratiti te što je prije moguće.Naš cilj je musterija!

7. Isporuka Vrijeme:

1. Imaš 7 dana da nas kontaktira i 30 dana da se vrati iz sastanak primio.Ako predmet je u posjedu više od 7 dana, to će smatrati nekada i nećemo ISSUEA POVRAT novca ILI ZAMJENU za tebe.NEMA IZUZETAKA!Dostava je koštalo je medvjed od oba prodavač i kupac na pola.

2. Sve se vratio stvari MORAJU BITI originalni pakovanje i MORAŠ nam dati isporuka za praćenje broj, posebnog razloga za uzvrat, i tvoj red ISPRAVE.

3. Mi ćemo da vratimo PUN pobedničkoj ponudi IZNOS, nakon primitka predmeta u svoj prvobitni stanju i pakovanje sa sve komponente i pribor su, NAKON OBOJE Kupca i Prodavača otkazati transakciju od Newinvestmarkets.info.ILI, možda si izabrao da zamenu.

4. Ćemo podnijeti sve brodove koštati ako proizvod(s) je (su) ne doista.

1. 12 mjeseci Proizvođač je ograničen Garancija za neispravni sadržaj (bez sadržaj oštećen i/ili zloupotrebljavali nakon primitka).Dodatke dođi sa 3 mjeseca garanciju. 2. Neispravni stvari MORAJU SE prijaviti i vratio se u garancija period (i u originalnom pakovanje, ako je moguće).Moraš nam reći šta defekt i daj nam tvoj red broj.NE MOŽEMO POPRAVITI ILI ZAMIJENITI SA SADRŽAJ

ISTEKLA GARANCIJA.

Ti se složiti da sve navedeno na listi politika na naručio na Newinvestmarkets.info!

Održavamo visoke standarde u izuzetnosti i bori se za 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je veoma važno.Molimo vas da nas kontaktirati odmah PRE nego što si nam dao neutralan ili negativna povratne informacije, pa da možemo obavljati svoje zadovoljstvo.

Nemoguće je za rješavanje problema ako ne znamo o njima!

Oznake: PC Slučaj Fan

  • Obožavalac Veličine - 120mm
  • Napon - 12V
  • Koristi za - slučaj
  • Linije - 2 Linije
  • Brend Ime - COOLMOON
  • Obožavalac Život - 50000 sati
  • Volumen - 79
  • Broj Modela - 120mm PC Slučaj Hlađenje Fan 5V 3Pin ARGB
  • Porijekla - Kini
  • Brzina Ventilatora - 800-1800rpm
  • Buke - 25dBA
  • imajući - Tekućine Imajući
  • moć - 4.5 W
  • Moć Interfejs - 3pin/4pin
  • Paket - Da
  • Oštrica Količinu - 7
  • Klijent
    - 2023-05-20

    Visokog kvaliteta fan

  • Klijent
    - 2023-05-20

    Visokog kvaliteta fan

Tvoj rejting

Pišem Pregleda