Maline Pi Piko M / Piko Bežični WiFi RP2040 Microcontroller Razvoj Odbor za Mikro Pitona Rasberry Pi Piko W Modul

  • KM11.00
  • KM37.30
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Maline Pi Piko M / Piko Bežični WiFi RP2040 Microcontroller Razvoj Odbor za Mikro Pitona Rasberry Pi Piko W Modul

Uvod

Maline Pi Piko je mali, brzo, i svestran odbor izgradio koristeći RP2040, glavni microcontroller čip koji je dizajnirao Maline Pi u BRITANIJI.

Od svetlo pokazuje i Mnogo uređaje znakovima i procesa proizvodnje, Maline Pi Piko ti daje moć da kontrolu bezbroj kući, hobi, a industrijske operacije.

Programiran u C i MicroPython, Piko je prilagodljiva da ogroman domet prijave i vještinu nivoima, i počeo je lako kao vuče i pada dosije.

Više iskustva korisnici mogu iskoristiti Maline Pi Piko je bogat periferni postavi, uključujući A, I2C, i osam Programiran sam/O (PIO) država mašine za običaj periferni podršku.

Sada dostupan sa bežičnom povezanost ili pre-zalemljeni veznike, čak i za više fleksibilnosti u vaše projekte.

Povezati Bežično

Mreža tvoj Piko za kompletnu Mnogo rješenje.Maline Pi Piko W dolazi sa potpuno ovjerena modul na brodu s za 2,4 GHz 802.11 n bežični LAN, što je savršeno rešenje za mnogo prijave i projekata zahtijeva bežični komunikacije.

Specifikacija

21 mm × 51 mm oblik faktor

RP2040 microcontroller čip koji je dizajnirao Maline Pi u UK

Dual-core Ruku Koru-M0+ procesor, fleksibilan sat i ide sve do 133 MHz

264kB na čip SRAM

2MB na brodu QSPI bljesak

Za 2,4 GHz 802.11 n bežični LAN (Maline Pi Piko W i ŠT samo)

26 multifunction GPIO igle, uključujući 3 analogni ulaza

2 × UART, 2 × A meleka, 2 × I2C meleka, 16 × PWM kanala

1 × USB 1.1 kontrolor i PHY, sa domaćin i uređaj podršku

8 × Programiran sam/O (PIO) država mašine za običaj periferni podršku

Podržao ulaz moć 1.8–5.5 V DC

Operativni temperatura -20°C u +85°C (Maline Pi je Piko i Piko H); -20°C u +70°C (Maline Pi Piko W i Piko ŠT)

Castellated modul dozvoljava vojnik direktno u nosač odbora (Maline Pi je Piko i Piko W samo)

Odvući-i-baci program koristi masovne skladište preko USB

Nisko moći spavati i neaktivni nacina

Tačno na sat čip

Temperatura senzor

Ubrzala broj i pluta-poenta biblioteke na čip

Pakujem Liste

Opcija 1

1 x Maline Pi Piko W

Prihvaćamo Ponudu .Mogao bi koristiti Vizu i Mastercard,T/T,Western Union,Moneybookers kroz Ecrow

1. ŠIROM SVIJETA BRODOVE. (Osim nekim zemljama i APO/FPO) 2. Naređenja obradio blagovremeno nakon uplate na ovjeru. 3. Mi smo jedini brod da potvrdio je red adrese.Tvoj red adresu MORAJU da ODGOVARAJU vašim Isporuka adresu. 4. SLUŽBA TRANZITNA VREMENA data je od pozivatelja i isključuje vikend i praznike.Tranzitna puta mogu razlikovati, posebno tokom praznika. 5. Ako niste dobili svoju pošiljku u procjenjuje dana od plaćanja, kontaktirajte nas.Ćemo pratiti isporuku i vratiti te što je prije moguće sa odgovor.Naš cilj je musterija! 6. Zbog deonica status i vremenska razlika, mi ćemo izabrati da brod vaše stvari iz naše prvo dostupan skladište za brzo isporuka. 7. Isporuka Vrijeme: Molim te, nas kontaktirati za detalje. 1. Imaš 7 dana da nas kontaktira i 30 dana da se vrati iz spoj bio je to primio.Ako ova stvar je u svom posedu više od 7 dana, smatra se nekad i NEĆE TI IZDATI POVRAT novca ILI ZAMJENU.NEMA IZUZETAKA!Dostava je koštalo je medvjed od oba prodavač i kupac na pola. 2. Sve se vratio stvari MORAJU BITI originalni pakovanje i MORAŠ nam dati isporuka za praćenje broj, posebnog razloga za povratak. 3. Mi ćemo da vratimo PUN pobedničkoj ponudi IZNOS, nakon primitka predmeta u svoj prvobitni stanju i pakovanje sa sve komponente i pribor su, NAKON OBOJE Kupca i Prodavača otkazati transakciju od Newinvestmarkets.info.ILI, možda si izabrao da zamenu. 4. Ćemo podnijeti sve brodove koštati ako proizvod(s) je (su) ne doista.Ako niste zadovoljni sa naša služba i proizvod, očekujemo pozitivan feedback i 5 zvijezde detaljno prodavac Rejting, Mi ćemo učiniti isto za tebe.ako imate bilo kakav problem, ili ne zadovoljni naš proizvod i službe, molim vas da kontaktirate nas u bilo koje vrijeme prije nego odem druge povratne informacije, mi ćemo odgovor te u roku od 24 sata.Hvala ti!Uživaj u kupovinu ovdje!

  • Porijekla - GB(Porijekla)
  • Procesor Potpuno - BROADCOM
  • Brend Ime - Maline pi
  • Broj Modela - Maline Pi Piko W
  • Demo Odbor Tip - RUKA
  • Klijent
    - 2023-08-22

    Odličan

  • Klijent
    - 2023-04-03

    Zgodno bug iskoristio gdje prikaži sliku i opis nije ono što si naredio. uvijek biti siguran crveni "paket" opcija to je naglasila da si kliknite na. Otkinuti umjetnici.

Tvoj rejting

Pišem Pregleda