Auto Unutrašnjih Restauratora Brzo Prevlaka Sprej 120ml Plastičnih Dijelova Renoviranje Agent Auto Unutrašnjih Čistiji Kožna Sedišta za nokte Agente

  • KM9.17
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Metak Poena:

1,Efikasna i Sigurno: auto refurbisher prodire duboko u pore materijala, i ne ostaviti nikakav pruge ili štetu li boje moglo doći u kontakt sa njima.

2,Lako da se prijavim: Naprskaj to na uključena aplikator i obriši smanjiti ili plastike.Samo obriši jednom ćeš vidjeti razliku!Super je lako da se prijavim i dati svoj dekor novi izgled!

3,Širokom spektru Prijave: auto renoviranje agent može da bude od koristi za automobilske instrument ploče, vrata slike, vrata ploče, gume, pedale, itd.I također je pogodan za nikakve kožne proizvoda.

4,dugotrajan: za Razliku od ostale proizvode na polici, ovaj auto čistije i restauratora će trajati dugo.Bićeš zapanjen koliko dugo to traje i izgleda kao da je nova.

5,nam popravio i Starenja Jame: Za whitening i starenja u auto, brzo topi na oxidants na površinu i formira zaštitnu film.To se opire UV i sadrži nano-staklo zaštitu faktora da, možda površinu.

Osobine:

1. : Auto refurbisher prodire duboko u pore materijala, i ne ostaviti nikakav pruge ili štetu li boje moglo doći u kontakt sa

2. Auto renoviranje agent može da bude od koristi za automobilske instrument ploče, vrata slike, vrata ploče, gume, pedale, itd.I također je pogodan za nikakve kožne proizvoda.

3. Sa snažnim i djelotvorno formulu, ovaj proizvod će se boriti protiv nestaje i puca, drži svoje vozilo izgleda novo za godina.

4. Auto popraviti agent ostavlja bistar završiti za zapanjujuće rezultate bez da ponovo vosak vozila.To brzo topi na oxidants na površinu i formira zaštitnu film spriječiti starenja.

5. Samo se primjenjuju na unutarnji prevlaka agent na plastiku ili dijelove i čist sa microfiber peškir.

Specifikacija:

Ime: Automotive je preuređenje agente

Kapacitet/Težinu: 120ML/138G

Velicina: 16*4*4cm/6.3*1.57*1.57 u

Život na polici: 3 godine

Skladište: kul i suho mjesto

Važećim: pogodan za sve plastike kože proizvoda

Osobine: Renoviran, Obložene, i Dustproof

Proizvod Spiska:

Auto je preuređenje agente

Bilješka:

1. Zbog drugačije monitor i svjetlo efekat, prave boje predmeta može biti malo drugačiji od boja koji je pokazao na slikama.

2. Molim te, oprosti

Napomena: preporučuje da koristim malih ekrana na telefona u 6.5 cm, i veliki ekran način na telefone preko 6,5 cm.

Možeš napraviti isplatu, koristeći ništa od navedenog metode i pariz platiti za 3 dana nakon tvoje naređenje je postavljen.Tvoja isplata biti ovjeren Newinvestmarkets.info u roku 24 sata, a mi cemo proces tvoj red jednom kad je završio.Ako je tvoj red je zatvoren zbog sigurnosnih razloga, trebaš dostaviti stigne na Newinvestmarkets.info.Na povrat novca uzrokovana red otkazivanje, povrat novca sporazum ili posredovanje će biti otpušteni odmah i obicno traje oko 7-10 radnih dana do tvoj račun.Dostava i paket:Sve stvari su proverili i također spakovala prije brodove.Naređenja će biti poslani u 2-5 radnih dana posle plaćanja je završio.Težina paket preko normalnog post je ograničen na 2kg.Poslat ćemo odvojeno ako težinu je preko 2kg.Obično treba o 15-60 dana i da može biti malo duže da neki pustoši.Možeš izabrati brzo isporuka metod ako želiš da se paket ranije, i ovo će ti trebati platiti isporuka naknada.Vrati i Povrat novca:Ćemo ponovo pošalje ili povrat novca ako paket je izgubio, oštećene u prolazu, ili dobili pogrešnu stvar.Molim vas, ne oklijevajte da nas kontaktira i mi ćemo biti drago da ti pomognem.Povratne informacije:Ako niste zadovoljni sa naših proizvoda i službe, molim vas, ostavite nas pozitivan feedback smo će biti cijenjena.Ako nešto nije u redu, molim vas pozovite prvo da nas prije nego što odeš povratne informacije i mi ćemo pokušati naše najbolje da vam pomognem do sve je u redu.

  • Materijal Tip - Tečni
  • Veličine - about 16*4*4cm/6.3*1.57*1.57in
  • Predmet Težinu - 140gkg
  • Tip Stavke - Kožna & Presvlaka Čistiji
  • Predmet Volume - 120ml
  • Brend Ime - MOONBIFFY
  • Kapacitet/Težinu - 120ml
  • Specijalni Karakteristike - Auto Unutrašnjih Restauratora
  • Porijekla - Kini
  • Ime - Auto je preuređenje agente

Tvoj rejting

Pišem Pregleda