Grafika Karticu GPU Držač Podršku Prilagodljiva Teleskopske Rotary Zajebi Aluminijske Legure Video Karticu Sag Držač

  • KM3.90
  • KM7.95
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Grafika Karticu GPU Držač Podršku Prilagodljiva Teleskopske Rotary Zajebi Aluminijske Legure Video Karticu Sag Držač Jack Desktop PC Slučaj Pribor

Karakteristika:

Teleskopske helical dizajn.Grafika karticu držač usvaja teleskopske zajebi dizajn.U GX-30 mini može pružiti visine podršku domet od 26-50mm, i GX-30 Plus može pružiti visine podršku domet za 74-120mm.Visinu može biti prilagođen slobodno, prilagođavanje različitim specifikacije od šasija.Pružamo efikasan podršku iza grafika karticu i pratnju grafika karticu.

High-end aluminijuma-magnezijum legure materijal.Magnezijum-aluminijske legure pruža jaka i trajna podršku, čvrsto i trajna.Povrsina je sandblasted i anodizovani za izvanredna teksturu da traje zauvek.

Pružamo pažljivo podršku zaštitu.Površinu podršku poenta vrhu grafika kartica je vezan sa silikonom pokvario izbjeći udarni grafika karticu.Dnu grafika karticu držač je dizajnirao sa magnet + silikonske stanja, što može biti adsorbed na gvožđe materijala kao moć ostavu i šasija dno tanjir, što može biti čvrsto adsorbed i pružiti podršku.

Bezbednosti zaštitu, ne-skliznuti i stabilna magnetno sisaljku.Tamo su ne-slip gumene uloške na oba kraja, koja je pogodna za korisnike instalirati i stojim cvrsto u šasija izbjeći udarni grafika karticu.Dna je dizajnirao sa magnetne sisaljku, što može biti adsorbed na gvožđe materijala kao napajanje pretinac i šasija dno tanjira, i može biti čvrsto adsorbed i pružao podršku.

Upute za upotrebu rotirajuće zajebi: Nakon okrenuti teleskopske zajebi suprotno od kazaljke na satu da potrebnu podršku visine, onda rotiraju sredini popravlja prsten u pravcu kazaljke na satu do kraja, i zaključaj.

Specifikacija:

Ime: Grafika karticu zaštitu držač

Model: GX-30 Plus/ GX-30 mini (slobodni)

Materijal: aluminijske legure

Površinu tretman: anodizing + ovih povreda proces

Boja: Crna

Velicina:

Plus: 74x15mm/2.91x0.59", odijelo za da 120mm/4.72"

Mini: 26x15mm/1.02x0.59", odijelo za da 50mm/1.97"

Težine :

Plus: 35g

Mini: 17g

Napomena:

Zbog drugačije monitor i svjetlo efekat, prave boje predmeta može biti malo drugačiji od boja pokazao slike.Hvala ti!

Molim vas, dozvolite 1-2cm površine odstupanje zbog priručnik za mjerenje.

1 x Grafika Karticu GPU Držač

Oznake: aluminijske legure grafika karticu gpu držač, aluminijske legure video karticu sag držač, grafika karticu spremaju se držač

  • Tip - CPU Držač
  • Broj Modela - grafika
  • Porijekla - Kini
  • Brend Ime - ALLOYSEED
  • Težine - 32
  • Dimenziju - 26x15mm
  • Klijent
    - 2023-05-27

    🤷♀️ Nije jasno zašto pošalji

Tvoj rejting

Pišem Pregleda