Sunčev Senzor Pokreta Svjetlo,Glupane Kameru Otporan Lažni Kameru Na Otvorenom Zatvorenom Ulici Pažnje Lampu Vrt Zid Lampu

  • KM32.01
  • KM47.79
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Podrške dropshipping i prodaju i na veliko.

100% Original i besplatan posle prodaju garanciju.

[2 u 1 Sunčeve Svetlosti i Sigurnosti Glupane Kameru] Zadrži kući imovinu sigurno i uljezi daleko.Sa 108 ZAPOVEDNIK svjetlo, aktivira pokret, slatka Nizak profil dizajn.Plus realan glupane sigurnosne kamere.Otkriju Uljezi kloni se svoje porodice.

/

[2 u 1 Sunčeve Svetlosti i Sigurnosti Glupane Kameru] Zadrži kući imovinu sigurno i uljezi daleko.S 56 Bistar Led, aktivira pokret, slatka Nizak profil dizajn.Plus realan glupane sigurnosne kamere.Otkriju Uljezi kloni se svoje porodice.

[Dugo Radim sa baterija] sigurnosna svjetla mogu nudi da 8-10 sati koristi put , dodatne solarne ploče za žicu-besplatno lako instalaciju i upija solarnu energiju ispod sunca, ekološke i moći spasiti.

[Ugrađeni PIR senzor pokreta] svjetlo će biti automatski se aktivira se kada prijedlog je otkrio na udaljenosti od 16ft, domet od 120 stepeni u noći.Savršena za vrt dvorištu travnjak dvorište garaži trijemu prilazu pejzaž sigurnosti.Čini tvoj život je zgodnije.

[Prilagodljiva i lagan za postavljanje] sunčeva svjetlost je prilicno lako biti instalirana.I rotaciju privikne na optimalnom iluminata ugao i solarne ploče ugao sa lako, IP65 vodootporan je savršen za otvorenom koristiti.

Boja: bijela + crna

Materijal: ABS

Velicina: 16.5x7x9cm

Paket Sadržaj:

1 * ZAPOVEDNIK sunčeve svetlosti

/

1 * DOVEO sunčeve svetlosti

Samo iznad paket sadržaju, ostale proizvode nisu uključeni.

Napomena: Svjetlo pucnjave i drugačije ispovedanje može izazvati boja stavka na slici malo drugačija od pravu stvar.Merenja, dozvoljeno je greška +/- 1-3cm.

Poštovani, ako želiš da kupiš u velikim količinama, kontaktirajte nas, mi ćemo ponuda još preferencijalni cijenu.

  • Bazu Tip - Niko
  • Je Žarulje Uključena - No
  • Sertifikat - Niko
  • Porijekla - Kini
  • Brend Ime - FGHGF
  • Klijent
    - 2023-07-26

    Svjetlo lampu, glupane GSM kamera radi, izgleda kao da pripada. Mislim da je utovar iz sliku vijeće. U svakom slučaju, to radije ispuni zadatak obrambene snage. Računam na to!

Tvoj rejting

Pišem Pregleda