za iPad Magnetno Stajati Zid Planine, 2Pcs Tableta Kolevka Magnetno Bazu za Apple, firmom huawei, Xiaomi Niz Tableta Kompjuter

  • KM45.27
  • KM64.68
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

za iPad Magnetno Stajati Zid Planine, 2Pcs Tableta Kolevka Magnetno Bazu za Apple, firmom huawei, Xiaomi Niz Tableta Kompjuter,SnapHold ipad Magnetno Naljepnicu Kući

[SnapHold Magnetno Stajati]:Savršeno ipad Zid Mount Stajati.Dizajn za Apple,firmom huawei,Xiaomi niz tableta kompjuter.(Ne skladu sa Samsung tableta kompjuter,koje će uticati to je uloga s olovkom).Molim te provjeri svoje ipad model prije kupovine.

[Širom Compatiblity]:Tvoj ipad će biti privukla automatski.Odličan je za gledati filmove, video poziv, takođe to je dobar ipad nosioca.To je veliki ipad pribor za tebe kod Kuće, kuhinju,kupatilo, teretanu i auto.Oslobodi ruke da zgodnije iskustvo tablete.

[Magnetsko]:Dva puta magnetno superposition.Nadograđena je jaka rubidium magnet, 800g magnetske privlačnosti, stabilan atrakcija spriječiti ipad od pada.Pakiranje uključuju 1 PC SnapHold i 1 PC Snaplink magnetno naljepnicu.

[Lako iskoristi]:možeš zalepio SnapHold Plus Magnetno Naljepnicu nigdje i štampu da popravi.Jaka privrženost i stabilno.I SnapLink Plus Magnetno Naljepnicu skladu sa različitim stan backcovers od tableta računala, ili površinu zaštitne slučajeve koji su napravljene od PC,TPU i ostali materijal.

[Visokog Kvaliteta Materijal]:Napravljen od kože prijateljski premije jasno kože, što je osjetljiva na dodir i ogrebotine otporna.Uvozi jaka traceless ljepilo, otporan na vodu i dampprooft.

【SnapHold Magnetno Držač】- Savršeno ipad Zid Mount Stajati.Dizajn za Apple,firmom huawei,Xiaomi niz tableta kompjuter.(Ne skladu sa Samsung tableta kompjuter,koje će uticati to je uloga s olovkom).Molim te provjeri svoje ipad model prije kupovine.

?Širom Compatiblity?- Tvoj ipad će biti privukla automatski.Odličan je za gledati filmove, video poziv, takođe to je dobar ipad nosioca.To je veliki ipad pribor za tebe kod Kuće, kuhinju,kupatilo, teretanu i auto.Oslobodi ruke da zgodnije iskustvo tablete.

?Magnetsko?- Dva puta magnetno superposition.Nadograđena je jaka rubidium magnet, 800g magnetske privlačnosti, stabilan atrakcija spriječiti ipad od pada.Pakiranje uključuju 1 PC SnapHold i 1 PC Snaplink magnetno naljepnicu.

?Lako iskoristiti?- Možeš zalepio SnapHold Plus Magnetno Naljepnicu nigdje i štampu da popravi.Jaka privrženost i stabilno.I SnapLink Plus Magnetno Naljepnicu skladu sa različitim stan backcovers od tableta računala, ili površinu zaštitne slučajeve koji su napravljene od PC,TPU i ostali materijal.

?Visokog Kvaliteta Materijal?- Napravljen od kože prijateljski premije jasno kože, što je osjetljiva na dodir i ogrebotine otporna.Uvozi jaka traceless ljepilo, otporan na vodu i dampprooft.

Oznake: Tableta Stoji

  • Paket - Da
  • Porijekla - Kini
  • Materijal - Kožna

Tvoj rejting

Pišem Pregleda