Prenosiv Rasklapanje Prtljag Kolica Teško Dužnost Dva točka Kolica Za unutrašnje Putovanje u Kupovinu 35kg Foldable Barrow

  • KM309.06
  • KM1 111.96
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Osobine:

100% novo i visoke kvalitete.

Kad putuje svjetlo nije opcija, ovo kompaktna rasklapanje kolicima će uzeti virus.

Dizajniran da bude teško, ali ne glomazna, to mogu nositi 35kg/77lbs.

Brzo osloboditi teleskopske podnijeti, elasticated sigurnosne trake i snažan bazu ploču da ovo putovanje kolicima pouzdan i lako da rade.

Kad nije u upotrebi, to može biti savio u sekundi dozvoljava lako za skladištenje.

Pogodan za kući, putovanja, u kupovinu, lako se koristi.

Specifikacije:

Materijal: PSP + Aluminijske Legure

Boja: Crna

Imajući Kapacitet: 35kg

Razvila se Visina: 95cm

Velicina: Kao pokaži na sliku

Paket Uključuje:

1 x Foldable Kolica

ŠIROM SVIJETA BRODOVE . (Osim nekim zemljama i APO/FPO)

Naređenja obradio blagovremeno nakon uplate na ovjeru.

Mi smo jedini brod da potvrdio je red adrese.Tvoj red adresu MORAJU da ODGOVARAJU vašim Isporuka adresu.

Slike pokazao nisu stvarni predmet i za preporuke samo.

SLUŽBA TRANZITNA VREMENA data je od pozivatelja i isključuje vikend i praznike.Tranzitna puta mogu razlikovati, posebno tokom praznika.

Ako niste dobili svoju pošiljku u roku od 30 dana od plaćanja, kontaktirajte nas.Ćemo pratiti isporuku i vratiti te što je prije moguće sa odgovor.Naš cilj je musterija!

Zbog deonica status i vremenska razlika, mi ćemo izabrati da brod vaše stvari iz naše prvo dostupan skladište za brzo isporuka.

Imaš 7 dana da nas kontaktira i 30 dana da se vrati iz spoj bio je to primio.Ako ova stvar je u svom posedu više od 7 dana, smatra se nekad i NEĆE TI IZDATI POVRAT novca ILI ZAMJENU.NEMA IZUZETAKA!Dostava je koštalo je medvjed od oba prodavač i kupac na pola.

Sve se vratio stvari MORAJU BITI originalni pakovanje i MORAŠ nam dati isporuka za praćenje broj, posebnog razloga za povratak.

Mi ćemo da vratimo PUN pobedničkoj ponudi IZNOS, nakon primitka predmeta u svoj prvobitni stanju i pakovanje sa sve komponente i pribor su, NAKON OBOJE Kupca i Prodavača otkazati transakciju od Newinvestmarkets.info.ILI, možda si izabrao da zamenu.

Ćemo podnijeti sve brodove koštati ako proizvod(s) je (su) ne doista.

12 mjeseci Proizvođač je ograničen Garancija za neispravni sadržaj (bez sadržaj oštećen i/ili zloupotrebljavali nakon primitka).Dodatke dođi sa 3 mjeseca garanciju.

Neispravni stvari MORAJU SE prijaviti i vratio se u garancija period (i u originalnom pakovanje, ako je moguće).Moraš nam reći šta defekt i daj nam tvoj red broj.NE MOŽEMO POPRAVITI ILI ZAMIJENITI STVARI SA ISTEKLA GARANCIJA.

Ti se složiti da sve navedeno na listi politika na naručio na Newinvestmarkets.info!

Tvoj komentar je vrlo važno da naš Posao je razvoj, Pa ostavite Povratne informacije 5 Zvjezdica i ako niste zadovoljni sa naše proizvode, Hvala ti vrlo mnogo.

Ne ostavljaj Negativan Povratne informacije bez pitanja za pomoć, molim vas da Kontaktirate sa nama prvi ako imate problem.Povratne informacije je naš život, pre nego što odete u neutralnu ili negativna povratnu informaciju, molim vas, kontaktirajte nas da se bolje rešenje, Mi ćemo odgovor sve poruke kao što je brže moguće, Hvala vam unaprijed za tvoje strpljenje.

  • Teret Kapaciteta - 35kg
  • Porijekla - Kini
  • Broj Modela - 28988
  • Klijent
    - 2023-09-01

    Veoma lepa oprema, napravila sa dobrim materijala i radi savršeno. Trebalo mi je dugo vremena izvan isporuka vrijeme, mislio sam da nije ništa više.

  • Klijent
    - 2023-08-31

    Vrlo dobro praktične i manje veličine.

  • Klijent
    - 2023-06-08

    sUPEr

  • Klijent
    - 2023-09-29

    To je malo krhko, ne napuni najavljuje kila. Najviše 15Kg, i slučajno se dele. To nije dobro izbalansiran, ima tendenciju da padne.

  • Klijent
    - 2023-07-29

    Veoma,veoma BRZO ISPORUKA,

Tvoj rejting

Pišem Pregleda